Prírodné metódy na zlepšenie spánku
Ahojte chcem vedieť či mávate takéto stavy ako ja,že pokým nezoberiem tabletku nespím určite veľa ľudí pozná taký to liek čo ho užívam pred spánkom a je návykový a by som ho nemal brať,ale človek musí biť poriadne vyspatí druhy deň,dávnejšie som bral Anxiolan ten mi veľmi pomáhal na spánok je to výživový doplnok,ale už to nesú tabletky také ako boli pred 10 rokmi teraz v tých výživových tabletkách je zahrnutá levanduľa čo dávnejšie nebola a ešte som neužíval levanduľu hlavne pred spaním mam obavy že prídu nežiaduce účinky.....Pozná niekto rastlinu levanduľu?...užíva ju niekto tu rastlinu?...pomáha vám?...❤ tie tabletky ako sú melatonin a td.. nene lebo druhy deň ráno môžem biť ospalý...ma niekto z vás tiež problémy so spánkom?...nakúpil som si knihy o nespavosti prešiel som kopec článkoch riadil som sa podľa pokynov ako bolo napísane ale nič nepomohlo...
To čo za rozumnú obvodný lekár ti predpisuje 9 rokov diazepan preboha,ja sa neurologické nečudujem že ti ho dávať nechce,a ty si myslíš že po toľkých rokoch len tak prestanem užívať diazepan?🤣tak držím palce ,mal by si v rámci porúch spánku vyhľadať psychologickú pomoc...a prosím ťa neporovnavaj levanduľu a diazepan lebo keď to číta nejaký zdravotník čo má troška rozumu tak sa mu zastavi
Prečo chodíš k neurologické akú máš diagnózu?také lieky sa vysadzaju dlhodobo a po kúskoch nie ako píšeš.Neurologicka ti tiež vedela predpísať antidepresíva.Robis to veľmi zle a čudujem sa aj tým doktorom, že vedia ako to inak riešiť a neposlali ta k psychiatrovi, alebo nedali iný liek.To máš abstaky a preto si napätý a nevieš zaspať.Bezne sa ide aj do nemocnice na detoxikáciu a nasadia na iný liek.Ries to hned
@stelly652
Prečo chodíš k neurologické akú máš diagnózu?také lieky sa vysadzaju dlhodobo a po kúskoch nie ako píšeš.Neurologicka ti tiež vedela predpísať antidepresíva.Robis to veľmi zle a čudujem sa aj tým doktorom, že vedia ako to inak riešiť a neposlali ta k psychiatrovi, alebo nedali iný liek.To máš abstaky a preto si napätý a nevieš zaspať.Bezne sa ide aj do nemocnice na detoxikáciu a nasadia na iný liek.Ries to hned
@stelly652
@luccija mam aj ja skúsenosť, ze niektorým lekárom je to jedno, žiaľ
Mne výborne funguje autogenny trening

@stelly652 ty potrebujes psychiatra, nie neurologa. A urychlene. K psychiatrovi nepotrebujes vymenny listok, staci nejakeho zohnat a objednat sa. Cim skor.
@viestta dnes to tu vyzerá, že pacienti na uzatvorenom oddelení dostali za odmenu heslo na wifi.🤦