Prírodné metódy na zvládnutie depresie bez liekov
Depresia u 24 ročnej
Poradte mi čo pomáha na depresiu okrem liekov…Aké vitamíny strava napríklad? spánku mám dosť a travim vela času so zvieratami, jem vela ovocia zeleniny, prechádzky,slnko atd ale nič mi nepomáha bohužial som z toho smutná😔
Veď to ti hovorím. Musíš zmeniť liečbu. Jasné, že už nezaberajú, keď sa cítiš zle. Musíš k svojmu dr. a pýtať zmenu liečby.
Veď to ti hovorím. Musíš zmeniť liečbu. Jasné, že už nezaberajú, keď sa cítiš zle. Musíš k svojmu dr. a pýtať zmenu liečby.
@koniarova A čo mam robit ked moja doktorka ma objedna o 2-3 mesiace?
Máš zmeniť aj dr.
tak treba skúsiť inú kombináciu AD, spektrum AD je dnes veľmi široké..
A ako ti lekár predpisuje lieky?objednavas sa?
Kamarátka napíše mail a pošle recept už sa lieči dlho chodí na kontrolu málo.Tak napíš lekárovi, že sa cítiš zle a chcela zmenu liečby buď ťa zavolá skôr, alebo pošle recept.Ked sa 10 r liecis a cítiš sa zle niečo nie je v poriadku buď lieky, alebo tvoje myslenie, životný štýl, situácia doma....atd
A ako ti lekár predpisuje lieky?objednavas sa?
Kamarátka napíše mail a pošle recept už sa lieči dlho chodí na kontrolu málo.Tak napíš lekárovi, že sa cítiš zle a chcela zmenu liečby buď ťa zavolá skôr, alebo pošle recept.Ked sa 10 r liecis a cítiš sa zle niečo nie je v poriadku buď lieky, alebo tvoje myslenie, životný štýl, situácia doma....atd
@luccija No jasne že situaciu doma je zlá keď som na všetko sama byvam sama a nevladzem ani platit ucty.. No liekov mam dost a ja si ich nedavam pravidelne kedže ma napina vraciam z nich, spim 12 hodin 30 kg som pribrala

Keď ti je zle, aj keď si ich das, tak sů na prd zvolené. Treba zmeniť liečbu a zrejme aj psychiatra. Prírodné AD sú kravina.
@koniarova Ale ja ich beriem už dlho už asi nezaberaju alebo čo