icon

Prírodné metódy na zvládnutie depresie bez liekov

7. jún 2025

Depresia u 24 ročnej
Poradte mi čo pomáha na depresiu okrem liekov…Aké vitamíny strava napríklad? spánku mám dosť a travim vela času so zvieratami, jem vela ovocia zeleniny, prechádzky,slnko atd ale nič mi nepomáha bohužial som z toho smutná😔

Strana
z2
autor
14. jún 2025
@koniarova

Keď ti je zle, aj keď si ich das, tak sů na prd zvolené. Treba zmeniť liečbu a zrejme aj psychiatra. Prírodné AD sú kravina.

@koniarova Ale ja ich beriem už dlho už asi nezaberaju alebo čo

koniarova
14. jún 2025

Veď to ti hovorím. Musíš zmeniť liečbu. Jasné, že už nezaberajú, keď sa cítiš zle. Musíš k svojmu dr. a pýtať zmenu liečby.

autor
14. jún 2025
@koniarova

Veď to ti hovorím. Musíš zmeniť liečbu. Jasné, že už nezaberajú, keď sa cítiš zle. Musíš k svojmu dr. a pýtať zmenu liečby.

@koniarova A čo mam robit ked moja doktorka ma objedna o 2-3 mesiace?

koniarova
14. jún 2025

Máš zmeniť aj dr.

knmmch
19. jún 2025

tak treba skúsiť inú kombináciu AD, spektrum AD je dnes veľmi široké..

luccija
19. jún 2025

A ako ti lekár predpisuje lieky?objednavas sa?
Kamarátka napíše mail a pošle recept už sa lieči dlho chodí na kontrolu málo.Tak napíš lekárovi, že sa cítiš zle a chcela zmenu liečby buď ťa zavolá skôr, alebo pošle recept.Ked sa 10 r liecis a cítiš sa zle niečo nie je v poriadku buď lieky, alebo tvoje myslenie, životný štýl, situácia doma....atd

autor
19. jún 2025
@luccija

A ako ti lekár predpisuje lieky?objednavas sa?
Kamarátka napíše mail a pošle recept už sa lieči dlho chodí na kontrolu málo.Tak napíš lekárovi, že sa cítiš zle a chcela zmenu liečby buď ťa zavolá skôr, alebo pošle recept.Ked sa 10 r liecis a cítiš sa zle niečo nie je v poriadku buď lieky, alebo tvoje myslenie, životný štýl, situácia doma....atd

@luccija No jasne že situaciu doma je zlá keď som na všetko sama byvam sama a nevladzem ani platit ucty.. No liekov mam dost a ja si ich nedavam pravidelne kedže ma napina vraciam z nich, spim 12 hodin 30 kg som pribrala

Strana
z2