icon

Príznaky rakoviny pankreasu a žalúdka

7. máj 2025

Viete mi povedat aké ste mali príznaky

belllinka
7. máj 2025

Tak pankreasu, či žalúdka?

ika02
7. máj 2025

Ahoj, pankreas je zákerný v tom, že nič necítiš, až keď je to v štádiu, že sú metastázy (v pľúcach väčšinou). Ale po jedle (akomkoľvek) bolesť brucha bola.

autor
7. máj 2025
@belllinka

Tak pankreasu, či žalúdka?

@belllinka pankreas

pralinka25
7. máj 2025

kedze rakovina pankreasu ma velmi rychly spad a fatalny koniec asi tazko ti tu niekto relevantne napise svoje skusenosi. ak mas akekolvek podozrenie a pochybnosti navstiv cim skorlekara. vcasna diagnostika cohokolvek je klucova. tu onkologa sotva najdes. vseobecne priznaky su aj na googli.

nin12345
7. máj 2025

No takého človeka čo už mal aj príznaky tu ťažko nájdeš lebo keď sa objavia príznaky to už zvyčajne znamená koniec

sszuzu8
7. máj 2025

Ocko zomrel na ňu. Zistili mu koncom decembra a v polke marca zomrel. Keď sa už objavili bolesti už sa toho veľa nedalo robiť len tlmiť. Veľmi trpel 😔

rozculena
7. máj 2025

bolesti krížov bez zjavnej príčiny,nafukovanie.Únava,smäd-to už bol dôsledok toho,že vznikla cukrovka následkom nefungujúceho pankreasu.
čiže skontrolovať aj cukor
Mama mala bolesti až posledné dni.

fajnova
7. máj 2025

Zas nestraste. Poznám chlapa, ktorý sa z rakoviny pankreasu vyliečil. Bolo to ťažké, ale zvládol to. Príznaky neviem, ale google by mohol napovedať.

rozculena
7. máj 2025
@fajnova

Zas nestraste. Poznám chlapa, ktorý sa z rakoviny pankreasu vyliečil. Bolo to ťažké, ale zvládol to. Príznaky neviem, ale google by mohol napovedať.

@fajnova každý hovoríme svoje skúsenosti,a skúsenosti sú také,aké tu popisujeme.Nikto si tu nič nevymýšľa

mikimausikova
8. máj 2025

na všetko existuje liek nie však v lekárni ale prírodný. Dnes lekári tak radi vyberajú nefunkčné organy, to neznamená že sa nedaju vyliečiť.

pralinka25
8. máj 2025
@fajnova

@fajnova si si na 100% ista ze to bola rakovina pankreasu?

fajnova
8. máj 2025
@pralinka25

@fajnova si si na 100% ista ze to bola rakovina pankreasu?

@rozculena veď to nepopieram, ale niektoré tu napísali, že to je automaticky rozsudok smrti.
@pralinka25 áno

pralinka25
8. máj 2025
@fajnova

@rozculena veď to nepopieram, ale niektoré tu napísali, že to je automaticky rozsudok smrti.
@pralinka25 áno

@fajnova no tak pankreas je extremne problematicky a ludia bohuzial zomieraju vela krat na problemy s pankreasom aj ked nemaju rakovinu. celkom som sa tym zaoberala kedze sme mali niekoho kto kvoli pankreasu umrel a to nemal ani rakovinu. a vypocula si informacie priamo od lekarov.
ked uz ma rakovina pankreasu priznaky je neskoro. ma mizive percento vyliecenia v pripade ze sa na nu pride nahodou vcas pri inom vysetreni.
a to je jedno. ved je google.
a este lepsie by bolo keby autorka vyhladala odbornika a nie tetky na koni.

personaljesus13
22. júl 2025

Moja laska zomrela pred tyždnom na tuto hnusobu diagnostikovany bol 3 decembra davali tri mesiace metastazoval uz do pečeni zomrel mi 15 jula a nikdy na ten telefonat nezabudnem bojival ako lev robili sme všetko možné aj nemožné ale vidiet najväčsiu lásku života ako trpi neprajem nikomu ta bolest je neskutocna