Príznaky rakoviny pankreasu: Sú mojou starosťou oprávnené?
Dobry...
Viem,že samodiagnostika podla googla je nie vždy dobrá,ale momentálne mi všetko podľa príznakov vychádza na rakovinu pankreasu
Mam dlhodobejšie problemy aj s vredmi na dvanastorniku,ale teraz sa pridruzili ďalšie príznaky ako bolesť v epigastriu(uplne iná ako pri vredoch),teraz proste bolest pride trva niekolko hodin a odide a tyzden je kľud...začal som chudnúť,sice kvoli vredom nejem moc nezdraveho ale aj tak je to vyrazny ubytok vahy,začalo ma bolieť v chrbte na lavo na bedrovym klbom a este aj prava ruka od ramena ma boli,taka strpnuta je,užlen čakám kedy zozltnem...prosím nejaké skúsenosti či by to mohlo byť aj niečo ine?
Mam termín na gastro, ale na hadicu kvoli vredom ale myslim ze to bude ten pankreas
@11spido11
Ahoj, s podobnými symptómami ako máš Ty (u mňa bolesti brucha, pod rebrami vyžarujúce do chrbta, hnačky, zvláštne zapachajúca stolica, bolesti chrbta medzi lopatkami aj bolesti v krížovej oblasti) mi diagnostikovali intoleranciu na laktózu, sacharózu a histamín. Možno by si si mohol dať vyšetriť ešte toto.
@jeruzalem11 ahoj. Asi 3 mesiace bolo relatívne fajn ale začalo to znova. Krv a moč ok, na gastre mi dali žiadanku na USG brucha tam som objednaný na 23. 9 ďalej mi brali krv na alergie ci také niečo. Nechápem už co to robí. Ako ti to zistili z krvy na gastre?
@jeruzalem11 ahoj a mal si bolesti stále lebo len po nejakom jedle?
@jeruzalem11 ahoj. Nie prešlo to skoro úplne a objavilo sa to znova. Mal som znova odbery všetko OK, sono brucha vraj OK, výsledky z krvy z gastra : extrémne vysoké hodnoty na IgM kravsku bielkovinu a hranične hod oty histaminu. Tak ja neviem co to môže byť toto za tým. Prečo by mi to ustúpilo znova sa po 3 mesiacoch vrátilo a zdá sa mi to horšie tie bolesti. Striedajú sa po celom chrbte. V jednom mieste prestane bolesť a začne brutálne v i om mieste a tak dookola.
@jeruzalem11 ahoj môžeš mi napísať správu potreboval by som niečo po kecať. Ďakujem
@11spido11 ahoj, intolerancie mi zistili zo vzorky, ktorú mi odobrali zo žalúdka pri gastroskópii
@11spido11 daj si vyšetriť aj chrbticu
@jeruzalem11 idem k ortopedovi 15.10. Lebo neurologička na mňa kašle kázala len cvičiť. Mne z krvi zistili alergiu na kravsku bielkovinu a hranične hodnoty histamin. Sono som mal ok. Brala mi Dr ešte krv na boreliózu pre istotu keďže som mal kliešťov nejakých na jar.
@11spido11 podľa mňa tie bolesti môže spôsobovať kľudne aj kombinácia chrbtice a nejakých intolerancií. Teba to bolí kedykoľvek, alebo po nejakých jedlách? Ja si dávam pozor na stravu a užívam aj nejaké enzýmy na trávenie a je mi trochu lepšie. A mám pocit, že veľmi na to vplýva stres, strach..
@jeruzalem11 nezávislé od jedla to je.
@11spido11 ahoj , je ti už lepšie ? Pomohlo ti niečo ?
@jsvp ahoj, ako to dopadlo?
@bielasovicka ahoj napisem ti sukromnu spravu je to na dlhsie
@bielasovicka ahoj napisem ti sukromnu spravu je to na dlhsie
@jsvp alp so dopadol, vyskocila mi tato komverzacia...
Ahojte vie mi dakto poradit ohladom pankreasu??

@11spido11
A ešte som zabudol aj hadicu do žalúdka som schytal na gastre a vraj žalúdok a aj všetko ostatné úplne pekne.