icon

Príznaky rakoviny pankreasu: Sú mojou starosťou oprávnené?

jsvp
22. mar 2024

Dobry...
Viem,že samodiagnostika podla googla je nie vždy dobrá,ale momentálne mi všetko podľa príznakov vychádza na rakovinu pankreasu
Mam dlhodobejšie problemy aj s vredmi na dvanastorniku,ale teraz sa pridruzili ďalšie príznaky ako bolesť v epigastriu(uplne iná ako pri vredoch),teraz proste bolest pride trva niekolko hodin a odide a tyzden je kľud...začal som chudnúť,sice kvoli vredom nejem moc nezdraveho ale aj tak je to vyrazny ubytok vahy,začalo ma bolieť v chrbte na lavo na bedrovym klbom a este aj prava ruka od ramena ma boli,taka strpnuta je,užlen čakám kedy zozltnem...prosím nejaké skúsenosti či by to mohlo byť aj niečo ine?
Mam termín na gastro, ale na hadicu kvoli vredom ale myslim ze to bude ten pankreas

Strana
z2
11spido11
23. mar 2024

@11spido11
A ešte som zabudol aj hadicu do žalúdka som schytal na gastre a vraj žalúdok a aj všetko ostatné úplne pekne.

macatt
27. mar 2024

@11spido11 ahoj, ako dopadli výsledky? Drž sa👍

11spido11
29. mar 2024

@macatt ahoj. Výsledky prišli z MRCP úplne na jednotku. Všetko v poriadku. Ale chrbtica a brucho boli stále a aj stolica je zapachajuca inak ako bežné a konzistencia taka mazlava alebo ako to napísať.

ppzetko
Autor odpoveď zmazal
jeruzalem11
17. máj 2024

@11spido11
Ahoj, s podobnými symptómami ako máš Ty (u mňa bolesti brucha, pod rebrami vyžarujúce do chrbta, hnačky, zvláštne zapachajúca stolica, bolesti chrbta medzi lopatkami aj bolesti v krížovej oblasti) mi diagnostikovali intoleranciu na laktózu, sacharózu a histamín. Možno by si si mohol dať vyšetriť ešte toto.

11spido11
4. sep 2024

@jeruzalem11 ahoj. Asi 3 mesiace bolo relatívne fajn ale začalo to znova. Krv a moč ok, na gastre mi dali žiadanku na USG brucha tam som objednaný na 23. 9 ďalej mi brali krv na alergie ci také niečo. Nechápem už co to robí. Ako ti to zistili z krvy na gastre?

11spido11
11. sep 2024

@jeruzalem11 ahoj a mal si bolesti stále lebo len po nejakom jedle?

11spido11
Autor odpoveď zmazal
11spido11
24. sep 2024

@jeruzalem11 ahoj. Nie prešlo to skoro úplne a objavilo sa to znova. Mal som znova odbery všetko OK, sono brucha vraj OK, výsledky z krvy z gastra : extrémne vysoké hodnoty na IgM kravsku bielkovinu a hranične hod oty histaminu. Tak ja neviem co to môže byť toto za tým. Prečo by mi to ustúpilo znova sa po 3 mesiacoch vrátilo a zdá sa mi to horšie tie bolesti. Striedajú sa po celom chrbte. V jednom mieste prestane bolesť a začne brutálne v i om mieste a tak dookola.

11spido11
8. okt 2024

@jeruzalem11 ahoj môžeš mi napísať správu potreboval by som niečo po kecať. Ďakujem

jeruzalem11
8. okt 2024

@11spido11 ahoj, intolerancie mi zistili zo vzorky, ktorú mi odobrali zo žalúdka pri gastroskópii

jeruzalem11
8. okt 2024

@11spido11 daj si vyšetriť aj chrbticu

11spido11
8. okt 2024

@jeruzalem11 idem k ortopedovi 15.10. Lebo neurologička na mňa kašle kázala len cvičiť. Mne z krvi zistili alergiu na kravsku bielkovinu a hranične hodnoty histamin. Sono som mal ok. Brala mi Dr ešte krv na boreliózu pre istotu keďže som mal kliešťov nejakých na jar.

jeruzalem11
8. okt 2024

@11spido11 podľa mňa tie bolesti môže spôsobovať kľudne aj kombinácia chrbtice a nejakých intolerancií. Teba to bolí kedykoľvek, alebo po nejakých jedlách? Ja si dávam pozor na stravu a užívam aj nejaké enzýmy na trávenie a je mi trochu lepšie. A mám pocit, že veľmi na to vplýva stres, strach..

11spido11
9. okt 2024

@jeruzalem11 nezávislé od jedla to je.

ppetinka
29. dec 2024

@11spido11 ako sa cítiš teraz?

monikaaaaaa4
15. mar 2025

@11spido11 ahoj , je ti už lepšie ? Pomohlo ti niečo ?

bielasovicka
15. mar 2025

@jsvp ahoj, ako to dopadlo?

jsvp
autor
15. mar 2025

@bielasovicka ahoj napisem ti sukromnu spravu je to na dlhsie

martul
15. mar 2025

@jsvp a možno by pomohlo napísať to sem, tvoja skúsenosť pomôže ostatným. Ty si sa tiež bál tak si sa radil verejne

jankulc
22. mar 2025

@11spido11 co ti zistili mam tiez bolesti chrbta vkuse na inim mieste

11spido11
1. apr 2025

@jankulc ahoj. Zistili mi boreliozu a ta mi sposobuje tieto bolesti vsetky.

11spido11
1. apr 2025

@jankulc zistili mi boreliozu, preliecili ma a ako tak je dobre. Idem na kontrolu tento mesiac a podla vysledkov mi bud daju alebo nedaju lieky dalsie na preliecenie

balerina2025
24. jún 2025
@jsvp

@bielasovicka ahoj napisem ti sukromnu spravu je to na dlhsie

@jsvp alp so dopadol, vyskocila mi tato komverzacia...

xxxleatherskirt
20. júl 2025

Ahojte vie mi dakto poradit ohladom pankreasu??

Strana
z2