icon

Príznaky slepého čreva

denisa1f
11. apr 2025

Dobrý deň, prosím vás, keď chytí slepé črevo, pretrváva bolesť neustále, alebo aj prestane, potom zase bolí, tak spichá? Lebo mám v pravom podbrušku bolesť (nie stále), som nafumnutá, na wc som bola ráno normálne, aj kávu som vypila úplne vpohode aj raňajky. Kedysi som mala cysty, tie zmizli, ale príznaky boli podobné, tak som si není istá ( k doktorke sa mi momentálne nedá ísť) Za pomoc ďakujem❤️

timetotime
11. apr 2025

vyberali mi slepe crevo a tiez som nemala velke bolesti, len obcas a aj to len take, ako keby som len zjedla nieco pokazene. no a potom sa to zhorsilo, zacalo ma prehanat, aj bolest uz bola horsia, aj pri pohybe, tak som vedela, ze je zle.

biba_18
11. apr 2025

pri zápale slepého čreva ťa bolí najprv v okolí pupka. potom ak zatlačíš na ľavej strane spodného brucha tak bolesť sa stupňuje. bolesť je trvalá.
môžeš mať nejakú slučku čreva naplnenú plynom (keď hovoríš že si nafuknutá), vtedy sa to takto prejavuje ... teda skús nejaké cvičenia na uvolnenie čriev ... ja som to mala pred 2 týždňami, plus v kombinácii s poškodením v oblasti panvy to bolo strašidelné. črevá nemám ok doteraz, ale ten "slepák" ma bolí už menej ...

outami
11. apr 2025

@denisa1f tak toto sú také príznaky že čo mávam napríklad aj pri ovulácii alebo keď som prechladnutá. tak momentálne sa ti nedá ísť k doktorke, ale myslím si že by si mala ísť čím skôr hlavne keď sa stav začne zhoršovať.

denisa1f
autor
11. apr 2025

@outami relatívne by to mohlo byť aj to, a aj sme po chorobe (teda ešte stále žlté soplé a zachrípnutie) lebo skôr by som asi povedala, že také nafúmnutie to je, lebo mi tak ako keby tak žlbkoce🤣🤣🤣 a má spichá v pravom boku, nie je to trvalá stála bolesť