icon

Príznaky tetanického syndrómu - tetánie

4. jan 2021

Dobrý večer, trpíte tým niekto ? Aké máte príznaky ? Môže ma z toho bolieť telo? Ďakujem

lalenka33
4. jan 2021

Priznaky su u kazdeho ine.Od bolesti hlavy,stazene dychanie,busenie srdca,tocenie hlavy,cez krce ruk,noh,tvare.A ano,moze ta aj boliet telo.

lilika2891
5. jan 2021

Tŕpnutie rúk a nôh bolesti kŕče búšenie srdca bolesti hlavy a tocenie hlavy a k tomu sa zvikne pridať aj trás celého tela a bolesť na hrudi mám s tým osobnú skúsenosť ja som to zažila prví krát teraz cez vianoce bola som chorá a tasko sa mi nadychovalo a tam to začalo neskutočný strach sa ma zmocnil a to bol spúšťač problémov mala som blbé myšlienky bála som sa o život celé dni som sa začala sústrediť len na to tak mi poradili magnézium a niečo na ukludnenie ja beriem persen forte tablety ad vtedy je to lepšie

irusa
5. jan 2021

Extrasystoly, búšenie srdca tep cez 140, vysoký tlak, sťažené dýchanie, tŕpnutie rúk a nôh, sucho v ústach a mdloby, strach.....

lucia147852
5. jan 2021

Mne to začalo trpnitim rúk a nôh, trpnitie tvare, migrény, aj bolesti v rukách s nohách a pocit pálenia. Tlak na hrudi, chvenie. Nervozita.

drzaopica
5. jan 2021

Ako boliet?skor to byvaju krce, uzkost, pocit nemoznosti sa nadychnut, tik na oku, busenie srdca, chvilu teplo chvilu zima
Velke davky magnezia draslika a vapnika pomozu.Netreba sa na to fixovat, lebo clovek sa toho boji a ocakava.Treba doplnit mineraly a dbat na stravu, pitny rezim, oddych

irusa
5. jan 2021
kyruska
26. feb 2021

xx

korenicka111
28. máj 2021

ahojte, tie priznaky co opisujete ma zuzuju od januara, zatial mi nik nepotvrdil tetanicky syndrom, ked som to povedala obvodnej ani nereagovala, poslala ma na röntgen a na orl, tam mi nic nezisitli. kamarat mi poradil magnerot, vapnik, Deeecko, Milgamu.... vsetko beriem od Aprila, po mesiaci sa mi ulavilo a teraz sa to trpnutie tvare, pichane v spankoch, bolesti v hlave v nohach v sobotu vratilo (vystresovala som sa stoho ze som sla na prvu davku vakcini). Obvodna ze co vymyslam furt s neurologiuo??? tak som sa vykaslala na obvodnu a idem to riesit cez Pro Care, radsej si zaplatim - Cakam na termin u neurologa. Som si myslela ze som v tom sama ale ako citam je nas viacej. Snazim sa neopustat, chodim po rocnom HO opät fyzicky do prace, chodim na dlhe prechadzky. Ale aj toto pocasie za April a Maj ma taha dole. Chcem aby sa to skoncilo chcem mat zasa normalny zivot ☹. Tie stavy ked mi zacne mravcit v hlave a trpnut tvar ma tak vylakaju, ze stoho mam potom panicke ataky. To je taky cerstovsky kurh, chvilu dobre a potom zasa sleha a zasa dokoloa. Pevne verim ze sa to raz dostane do normalu lebo takto do konca zivota zit nechcem......

irusa
28. máj 2021

@korenicka111 presne. Je to bludný kruh. Ja som dnes odchádzala z práce s tepom 130. Vyletel z ničoho nič.

element05
16. júl 2021

@lucia147852 ahoj, mozem sa spytat, ci si to trpnutie mavala aj dlhsiu dobu? Nie iba ako atak chvilkovy. Ďakujem

iveta1616
Odpoveď bola odstránená