Príznaky tetanického syndrómu - tetánie
Dobrý večer, trpíte tým niekto ? Aké máte príznaky ? Môže ma z toho bolieť telo? Ďakujem
Tŕpnutie rúk a nôh bolesti kŕče búšenie srdca bolesti hlavy a tocenie hlavy a k tomu sa zvikne pridať aj trás celého tela a bolesť na hrudi mám s tým osobnú skúsenosť ja som to zažila prví krát teraz cez vianoce bola som chorá a tasko sa mi nadychovalo a tam to začalo neskutočný strach sa ma zmocnil a to bol spúšťač problémov mala som blbé myšlienky bála som sa o život celé dni som sa začala sústrediť len na to tak mi poradili magnézium a niečo na ukludnenie ja beriem persen forte tablety ad vtedy je to lepšie
Extrasystoly, búšenie srdca tep cez 140, vysoký tlak, sťažené dýchanie, tŕpnutie rúk a nôh, sucho v ústach a mdloby, strach.....
Mne to začalo trpnitim rúk a nôh, trpnitie tvare, migrény, aj bolesti v rukách s nohách a pocit pálenia. Tlak na hrudi, chvenie. Nervozita.
Ako boliet?skor to byvaju krce, uzkost, pocit nemoznosti sa nadychnut, tik na oku, busenie srdca, chvilu teplo chvilu zima
Velke davky magnezia draslika a vapnika pomozu.Netreba sa na to fixovat, lebo clovek sa toho boji a ocakava.Treba doplnit mineraly a dbat na stravu, pitny rezim, oddych
https://www.modrykonik.sk/group/9600/ pozri skupinu
xx
ahojte, tie priznaky co opisujete ma zuzuju od januara, zatial mi nik nepotvrdil tetanicky syndrom, ked som to povedala obvodnej ani nereagovala, poslala ma na röntgen a na orl, tam mi nic nezisitli. kamarat mi poradil magnerot, vapnik, Deeecko, Milgamu.... vsetko beriem od Aprila, po mesiaci sa mi ulavilo a teraz sa to trpnutie tvare, pichane v spankoch, bolesti v hlave v nohach v sobotu vratilo (vystresovala som sa stoho ze som sla na prvu davku vakcini). Obvodna ze co vymyslam furt s neurologiuo??? tak som sa vykaslala na obvodnu a idem to riesit cez Pro Care, radsej si zaplatim - Cakam na termin u neurologa. Som si myslela ze som v tom sama ale ako citam je nas viacej. Snazim sa neopustat, chodim po rocnom HO opät fyzicky do prace, chodim na dlhe prechadzky. Ale aj toto pocasie za April a Maj ma taha dole. Chcem aby sa to skoncilo chcem mat zasa normalny zivot ☹. Tie stavy ked mi zacne mravcit v hlave a trpnut tvar ma tak vylakaju, ze stoho mam potom panicke ataky. To je taky cerstovsky kurh, chvilu dobre a potom zasa sleha a zasa dokoloa. Pevne verim ze sa to raz dostane do normalu lebo takto do konca zivota zit nechcem......
@korenicka111 presne. Je to bludný kruh. Ja som dnes odchádzala z práce s tepom 130. Vyletel z ničoho nič.
@lucia147852 ahoj, mozem sa spytat, ci si to trpnutie mavala aj dlhsiu dobu? Nie iba ako atak chvilkovy. Ďakujem

Priznaky su u kazdeho ine.Od bolesti hlavy,stazene dychanie,busenie srdca,tocenie hlavy,cez krce ruk,noh,tvare.A ano,moze ta aj boliet telo.