Príznaky úzkosti
Ahojte neviem ako začať ale skúsim to zhrnúť, mám podozrenie na úzkosť...Nebudem to písať úplne od začiatku lebo to trvá už dlhšie a menilo sa to, ale momentálne mám toto:
Takže cítim na hrudi taký jak keby tlak, niekedy ťažobu, niekedy napätie alebo jak keby sťahovanie kože alebo ako to povedať, niekedy cítim jak keby mi tam pulzuje dačo a niekedy jak keby sa mi tam dačo vírylo, keď ležím na boku a natiahnem napríklad ruku že si idem napríklad poškriabat hlavu alebo krk tak to cítim viac, niekedy je to silnejšie a niekedy slabšie, nemávam to každý deň ale vracia sa mi to, trvá to dlho asi rok, riešila som to aj s doktormi a poslali ma na rontgen pľúc už viac krát a vždy mi to vyšlo dobre proste nič mi tam nezistili vyšli mi dobré výsledky z toho rontgenu, tak isto aj z EKG, dali mi akurát magnosol a to je všetko. Ja fakt neviem čo ďalej, niekedy má to svrbí niekedy jak keby páli ale to málo kedy a niekedy ťaží, niekedy až tak ale aj to málokedy jak keby ma to ťahalo do zadu, ja fakt neviem čo to môže byť, potom mám v hlave myšlienky že čo ak zomieram a podobne veci, prosím vás máte s tým niekto skúseností?
@qwerty1312 ano mam uzkkosti odkedy mi pred ocami umrela blizka osoba. vzdy ked ma pichne tam na co umrel, si myslim ze mam rakovinu a lekarka tvrdi ze to je normalne. ja sa idem zblasnit na smrt myslim kazdu minutu uz skoro rok. nevladzem tak zit. ty mas opostatneny strach? ;ebo ja ho mam a ver ze to je 10000x horsie. mozno mas len stresujucce obodbie, mne pomaha chodit do prirody, zmenit myslienky, pracujes? alebo si doma zatvorena?
@qwerty1312 ano mam uzkkosti odkedy mi pred ocami umrela blizka osoba. vzdy ked ma pichne tam na co umrel, si myslim ze mam rakovinu a lekarka tvrdi ze to je normalne. ja sa idem zblasnit na smrt myslim kazdu minutu uz skoro rok. nevladzem tak zit. ty mas opostatneny strach? ;ebo ja ho mam a ver ze to je 10000x horsie. mozno mas len stresujucce obodbie, mne pomaha chodit do prirody, zmenit myslienky, pracujes? alebo si doma zatvorena?
@anonym_f773aa ahoj to mi je dosť ľúto, no ja to mám také že sa to dosť nabalilo... Bola som po tracheostomii operácii dočasnej a odvtedy som bola iná ... Potom keď sa somnou rozišiel ex veľmi manipulatívny tak okolo toho obdobia strašne veľa známych, kamarátov, aj z rodiny zomieralo, celé to bolo na mňa ťažké...
Je to možné,že máš záchvaty úzkosti,teraz je aj také obdobie,že sa to zvykne zhoršovať,ten prechod z leta do jesene je všeobecne zle znášany a teraz dupľom bol veľmi rýchly a prudký nástup chladného počasia.
Skús nejaké prípravy na uvoľnenie,ako medovka, levanduľa,kúp si Magnézium, doplniť aj vitamín D
Alebo už potom rovno poradiť sa s lekárom, existuju aj lieky,ale to už musí napísať odborník
@jaskolka ďakujem 🥹
@anonym_f773aa ahoj to mi je dosť ľúto, no ja to mám také že sa to dosť nabalilo... Bola som po tracheostomii operácii dočasnej a odvtedy som bola iná ... Potom keď sa somnou rozišiel ex veľmi manipulatívny tak okolo toho obdobia strašne veľa známych, kamarátov, aj z rodiny zomieralo, celé to bolo na mňa ťažké...
@qwerty1312 tak prezila si si ozaj vela. tiez som mala manipulatora, odvtedy mi vymiera rodina, myslim ze ma zaklial

Je to možné,že máš záchvaty úzkosti,teraz je aj také obdobie,že sa to zvykne zhoršovať,ten prechod z leta do jesene je všeobecne zle znášany a teraz dupľom bol veľmi rýchly a prudký nástup chladného počasia.
Skús nejaké prípravy na uvoľnenie,ako medovka, levanduľa,kúp si Magnézium, doplniť aj vitamín D
Alebo už potom rovno poradiť sa s lekárom, existuju aj lieky,ale to už musí napísať odborník