Problém s krvou u hematologičky
boli sme u hematologicky krv sa jej v skumavkach zrazila a skumavky vyhodila namiesto aby ich poslala na dalsie vysetrenia. co robit,vysoky je homocystein a riziko trombozy a nedala ani na riedenie.pritom to uz bolo predpisane a pomaha to.
@mikulan A preco neurobili opakovany odber? Ako vies, ze mas vysoky homocystein, ked krv nebola vysetrena? Ako to vlastne lekarka uzavrela? Ze krv nie je, tak dovidenia, neliecim vas?
A ty si sa nic nepytala, len si proste ticho posluschla?? Ved sa pytam, riesim - ok, zrazila sa krv, co teraz? Novy odber? Aka bude liecba?
Ak sa s touto lekarkou neda, tak hladat novu.
Ale proste nepochopim toto, ze odidem len tak, nic sa neopytam a potom na fore riesim, ze co robit... no co robit, tak asize ist naspat k lekarke alebo si najst novu, co my to vyriesime? Alebo predpiseme lieky?
ved odbery robila uz predtym 2x sa homocistein vysoky potvrdil,riesili sme to pytali sa. mala to poslat na specializovane vysetrenia, a povedala ze to neposle aj keby to vyslo pozitivne nepomoze.
povedala ze to mala poslat ano, ano presne tak poslala prec.
Prepac, ja neviem ci ja sa pytam zle ci ty odpovedas strasne divne. Skus sem prepisat ten rozhovor napr:
- krv sa zrazila, vylievam ju
- a co teraz?
- nic, mala so to poslat ale neposlem
- a co budeme teraz robit, aky je postup, liecba?
- nic, chodte prec, dovidenia
- ok, dovidenia
Takto nejako to prebehlo? Ci to je akoze nejaky vtip?
v krvi sa nasiel homocystein je tam riziko tromboz malo by sa to poslat na spec.vysetrenie ale ja som to uz vyliala a aj keby to pozitivne vyslo aj tak vam nic nepredpisem
nie je to vtip.
co na to povedat som zostala v soku
Aha, tak v tom pripade, dakujem pani doktorka, beriem kartu. Uz vcera by som bola u druheho lekara.
este bola pozitivna aj leidenska mutacia a koli tomu problemy
No nic ine sa neda poradit iba zmenit lekara.
homocystein mi narobil problemy
brala som nan vitaminy

@mikulan ked som bola tiez na odbere a zrazila sa im tak ju tiez vyhodili a museli mi znovu odobrat