icon

Problém s kútikom na pere pred dentálnou hygienou

17. apr 2025

Dobrý deň, do rána sa mi spravil kútik na pere a dnes som objednaná na dentálnu hygienu, na odstránenie zubného kameňa. Myslíte, že je to problém? Mám prísť na termín a povedať, čo je vo veci? K hygieničke ma objednal môj zubár, takže nemám ani číslo na ňu, že by som jej zavolala. Ďakujem.

ivanakal
17. apr 2025

Ja som tak isla, a zobrali ma. Kutik mi predtym ponatierali vazelinou aby mi to viac neprasklo. Ved tam chod, povedz co je vo veci a uvidis.

autor
17. apr 2025

@ivanakal poviem jej… hádam nebude nepríjemná, keďže už pred mesiacom som zrušila termín zase kvôli iným komplikáciám… človek to chce mať čím skôr za sebou a vždy sa niečo vyskytne
Ďakujem pekne 🙂 snáď to vyriešia rovnako pri mne

aalt
17. apr 2025

Pokial mi je zname, tak zubna hygiena nie je problem, nesmie ti vtedy zuby vrtat/plombovat. Niektori kutik vedia aj "osetrit".

autor
17. apr 2025

@aalt no super teda, ste ma upokojili 🙂 nerada by som znova prekladala termín

acsa
18. apr 2025

Ako si dopadla? Ja som mala raz opar a zubarka povedala ze môžem prísť ale ja som odmietla, mala mi vrtat zub a neviem si predstaviť ze by mi na opar dala ten plast, neviem co je to co natiahnu na ústa 🫣

autor
18. apr 2025

@acsa vôbec to neprekážalo, mala som tiež na ústach ten silikón či čo to je 😂 a našťastie sa mi to veľmi nedotýkalo kútika… počas tej hnusnej a nepríjemnej hygieny som aj zabudla, že nejaký kútik mám 😂🙈