Problém s lupinami
Caute baby, mam problem s lupinami, uz dlhu dobu mavam lupiny ale posledny cca 2 roky je to uz des, mam ich nenormalne vela, akoby mi mukou poprasili hlavu ked sa cesem mam ich vsade. normalne ich mam v takych skupenstvach medzi vlasmy, taky flak plny lupin, potom trosku nic adelej dalsi flak plny lupin, uz ozaj neviem co s tym, vlasy mam dlhe takmer po zadok, rozpustenie nehrozi a tak ich mam stale v drdole. nevieto co s tym a co na to zabera?
aj v oriflame maju teraz serum na lupiny stoji okolo 3e tak vyskusaj dava sa to 2x do tyzdna na suche vlasy.ja som si dala zatial len 2x ale mam ich o troska menej tak uvidim casom ci budem bez lupin 😀
panthenol sampon, dasa kupit v lekarni .. .mne velmi pomohol 🙂
@elina25 myslis zihlavu? ja mam tento problem celorocne 😔
@enya00 na veci z oriflamu som zatial nemala dobre skusenosti, teda tych co sa tykali vlasov, ale mozno vyskusam a budem prekvapena
@lucinka2811 ten je aj na lupiny? som nevedela
...ja som mala najprv lupiny...a potom až také fľaky po hlave...začala som používať šampón sebiprox...a mám po niekoľkých rokoch pokoj....ak si aj potom začnem umývať vlasy niečím iným...všetko sa mi vráti a potom mi trvá mesiac, než mi to zasa zmizne...takže ja doporučujem všetkými desiatimi sebiprox..... 🙂 🙂 ...ale treba ho používať aspoň mesiac než zaberie...aspoň u mňa teda..kupujem ho v lekárni
@baska26 ano ... mne ho poradila doktorka ale tusim ze je viac druhov treba pytat na lupiny
ja mám presne to isté... Minule som spravila čin zo zúfalstva-natrela som si hlavu hydratačným mliekom 😅 vmasírovala k pokožke,nechala tak cez noc a ráno umyla... a čuduj sa svete,lupiny som videla odvtedy asi 2ks 😀
Ahoj tak ked ti mozem poradit tak aspon doma si nechavaj rozpustene vlasy .nizoral niekomu zaberie niekomu nie a tak je to z kazdym jednym samponom.ja som skusala vseliake a musim povedat ze jediny ktory mi dlhodobo nevadi je head&schoulders.samozrejme ty si musis najst ten svoj.mala som zakaznicku ktorej sme skusali vsetko mozne aby sme sa zbavili lupin a nakoniec zabral zabal z kyslej smotany 🙂 mozes vyskusat 🙂a este ked by si chcela zas ten nizoral tak jednoznacne si musis vlasy umyt inym samponom do cista a tak dat nizoral aby sa ti napenil na pokozke.
Ja musim odporučiť prírodné šampóny, vlasové zábaly, neem alebo zábaly z rastlinných olejov. V bežných šampónoch sa nachádzajú sulfaty a tie pôsobia na pokožku ako acetón. Úplne ju odmatnia a potom sa tvoria ložiská lupín. Buď suchých - pokožka nestíha produkovať dostatok mazu alebo mastných - pokožka naopak začne produkovať veľké množstvo mazu a stráca sa rovnováha. tiež som mala s lupinami problem. Prvý krok bol, že som si prestala farbiť vlasy chemickými farbami a začala som si farbiť vlasy hennou. Tá tiež vlasy a vlasovú pokožku ozdravuje. Začala som používať prírodné šampóny a aj kúry. Odvtedy mám pokoj aj so suchými lupinami aj so suchými vlasmi. Navštívte eshop s prírodnou kozmetikou www.naturalisvita.sk. ak máte nejaké otázky, rada poradím, pomôžem.
@baska26 ano. suhlasim. my sme mali problemy tiez dost velke. pomohol zo samponov jedine sebiprox. ostatne posoblili len kratkodobo. a to sme vyskusali vselico mozne aj nemozne. a tiez suhlasim s tym,ze treba vlasi prevzdusnit. najlepsie ostrihat a nechavat volne, nie v cope. mozno to bude velka zmena pre teba, na to sa tazko odhodlava. ja som sa tiez chystala niekolko mesiacov,kym som si ostrihala dlhe vlasy. ale ta zmena je uplne fantasticka. ziadne lupiny, ziadne mastne vlasy, ziadne padanie vlasov. a paradne sa umyvaju. hlava lahka, cista,krasna a ja som zase sebavedoma zena. 🙂
Mne pomohol šampon so striebrom a pantenolom, môžem vrelo odporučiť

@baska26 musíš skratit - dost podstatne- dlzku vlasov, prevzdusnit ich, nemat stále v cope, ale aj rozpustene ....a vyborny je na to sampon Nizoral - taka mala flaska, stoji cca 8 Eur, dost drahy..ale na 100% pomaha, ale musíš minut viac baleni aspoň 3 a dlhsie s tym umyvat hlavu , aspoň 2 mesiace , az to je ucinne