Problém so spánkom plus návaly tepla a boľavý chrbát
Ahojky snáď s tým mal niekdo skúsenosti ale asi cca pred týždňom som si všimla že mne strašne boli chrbát a to jako úplne cely do toho začala boliet aj hlava k tomu sa pridali aj návale tepla spojené zo zimou plus nechuť do jidla jenom chci podotknúť že pochybujem že by to bolo psychického pôvodu pretože niečo podobne som zažila pred rokom a tam bol nakoniec zdravotný problem v podobe silnej anemie ktorú si dávam do poriadku už dva roky mám upravenú stranu stále niečo robím aj mám prácu jenom tohle to moc nechápu :/ myslím si že to vsetko súvisí s tou chrbticov aj keď sa priznám že mám aj problém s krvácaním mimo menzesu vždy po sexe takze sem si od toho dala pauzu a sem objednaná ku gynekológovi…je to jako dosť nepríjemne zvlášť když v noci nemuzu ani zaspať a do toho ešte mám aj vyšší pulz možno si niekdo povie holka máš psychické problémy ale tohle fakt došlo s ničoho nič a chcem sa len opýtať či mal niekdo takúto skúsenosť a našiel sa zdravotný problém :/ vim že se tu takovehle veci nevyriešila preto sa postupne objednávam na vysetrenia po pri práci ale sme ľudia každý si niečo take mohol prežiť budú rada když se v tom niekdo uvidel 🙂
@malacibulka necakam žiadnu diagnózu 😀 veď som pisala že som objednaná s lekárom len je to až na další mesiac a len som sa pýtala či to niekdo mal
nepíšeš koľko máš rokov, návaly môžu byť spôsobené napr. aj menopauzou... bolesti chrbtice má veľa ľudí, nespavosť tiež, podobné príznaky má covid a potom postcovidové stavy ja by som išla najskôr na gynekológiu a potom na neurológiu
@terezia1998 daj si zobrat krv v prvom rade, obycajny krvny obraz
@lucka_ke mám 24 rokov
na odber krvy chodím pravidelne skrz anémiu… na odber krvy idem až vo februári taktiež aj gynekológ a ortopéd mám február ,problém zo spánkom som zatiaľ nemala a fakt sa cítim blbo…chcela som sa len opýtať či to niekdo mal

Za 1. prosim ta pouzivaj ciarky, neda sa ti rozumiet. Za 2. vysypes tu na cudzich ludi milion priznakov a co cakas - diagnozu? na to su lekari snad!