icon

Problém so ženským orgazmom

panidia
30. dec 2013

Ahojte dievčatá.Na modrý koník chodievam už pomerne dlho,ale zaregistrovala som sa až nedávno.Mám taký chúlostivý "problém" a kedže som nevedela kde ho mám zaradit, tak som ho dala do kategorie moje zdravie.Som vydatá 12 rokov a asi pred troma mesiacmi som mala prvý krát orgazmus,dovtedy som nevedela čo to vlastne je,normálne sme mali s mojím mužom sex /ako mnohokrát predtým/ a zrazu to prišlo,nič špeciálne sme pre to nerobili,nič som ani nečakala /ako vždy/ a zrazu to bolo.Nejdem tu opisovat pocity aké som pri tom mala , ale bolo to niečo úžasné.Paradox je, že po tom som ho mala ešte jeden krát a odvtedy nič.Ako by som len mala od života skúsit aké to je a potom znova nabehnut na starý dobrý ale bezorgazmový sex.Keby som ho nebola zažila tak vlastne po nom ani netužil,ale kedže už viem o čom to je,chcem to zažit znova a ono to už nejde.Manžel o všetko vie,vie že ho milujem aj bez orgazmu,ale prečo prichádzat o túto slast ked nemusím?A ešte musím podoknut že párkrát boli také slabé náznaky že by to už mohlo príst a ako je to na začiatku tak vtedy to aj skončí.Neviem čo s tým,a preto len ma zaujíma či máte niektorá takéto "problémy" a ako na ne.Ja viem že tu nie je sexuologická poradna,ale možno nejaké tajné tipy,triky ako nabehnút na niečo začaté a dokončit to.Dakujem.PS.Píšem tu prvú tému a hned takúto chúlostivú,ospravedlnujem sa.

Strana
z3
jabadaba
2. jan 2014

@panidia ale ved orgazmu schopna si podla tvojej informacie. 😉

jabadaba
2. jan 2014

@maca_p presne. Pre mna osobne je akceptovatelnejsia tema o orgazme ako o vaginalnych vytokoch do najmensich detailov. Toto su u mna presiahnue hranice. Vratane ostatych tehotenskych testov. 😝

fnuk
2. jan 2014

Ked je neschopny Ta uspokojiť,tak sa urob rukou...

panidia
autor
2. jan 2014

@fnuk On nie je neschopný,milovanie s ním je úžasné,chyba je vo mne.

sliznik
2. jan 2014

Možno toto.
http://www.womenshealthmag.com/sex-and-relation...
Treba skúsiť.
Neberte to ako žart! Len, co som na toto naďabil, hned som si spomenul na túto tému. 😉

timi_x
3. jan 2014

@panidia skús včeliu materskú kašičku...

panidia
autor
3. jan 2014

@timi_x A čo s nou Timi?

timi_x
9. jan 2014

To sú kapsule, ktoré treba pravidelne užívať...oživí ti to tam kde treba, a kde to potrebuješ..však sa kukni na internete, aké pozitívne účinky to má...mne to zabralo =) a netrvalo to ani veľmi dlho...tak ti držím palčeky a daj vedieť ako si pokročila =) Veľa šťastia prajem

Strana
z3