icon

Problémy po odstránení žlčníka

maxpower39
6. jan 2023

Problémy s kolisanim váhy a stolicou
Dobrý deň po odstránení žlčníka mi začali ťažké hnačky schudol som 12kg za 4mesiace potom som pribral naspäť 8 kg na gastro vyšetreniach som absolvoval kolonoskopiu negatívny výsledok gastro skopia negatívny výsledok ct eteroklyza negatívny výsledok bol som odoslaný na endokrinologiu kde štítna žľaza bola negatívna zistili mi zvýšené igf-1 mal som hodnotu 335 pri 34rokoch robili mi mr hypofyzy negatívne a ct hrudníku negatívne mal som zvýšený kalcitonin hodnota 10.5 sono štítnej žľazy v poriadku iba cista 6mm v noci nespavam mam bolesť nad lavim bedrom mávam cukor ráno okolo 5.8 pripisuje môj stav endokrinogicka všeobecnému depresivnemu syndrómu stále mám problémy s divnou stolicou a váha mi kolíše plus mínus teraz 2kg a vyšla mi his hodnota 4.4 prosím o váš názor

Strana
z2
maxpower39
autor
7. jan 2023

@janka_lolo to mate pravdu a kvôli čomu jej operovali žlčník

janka_lolo
7. jan 2023

@maxpower39 ona mala kamene a prejavilo sa to silným zápalom čiže týždeň bola na infúziách vtedy aj diétu skoro 2 mesiace dodržiavala to bolo v júli 2021, vyvolalo jej to uvoľnenie stresu po štátniciach a potom prišlo skúškové v letnom semestri a myslím trikrát navštívila opäť urgent čo jej bolo tak zle, jej to vždy stresy spustili ale to už mala termín operácie a po jednej kontrole ju doktor poslal na MRI keďže sa mu čosi z výsledkov nezdalo ale našťastie to dopadlo dobre a dnes ani nevieme, že jej čosi bolo na Vianoce bolo úžasné vidieť ako sa tešila na tú vyprážanú rybu, ktorú rok predtým nemohla (šalát a kapustnicu jedla aj predtým rok keď mala ešte kamene)

maxpower39
autor
7. jan 2023

@janka_lolo aspoň že jej je lepšie kto vie aké majú ostatný problémy každému je lepšie len tuším mne je horšie

janka_lolo
7. jan 2023

@maxpower39 ja ho tiež nemám zo 10 rokov ale ja som problémy ani predtým nemala raz som mala koliku a doktor, že operáciu treba tak som šla a nemám problémy, ale napríklad dcérina kamarátka má intoleranciu laktózy po operácií žlčníka tiež mladé dievča

maxpower39
autor
8. jan 2023

Ste tu niekto kto má také problémy po odstránení žlčníka

Strana
z2