Problémy po odstránení žlčníka
Problémy s kolisanim váhy a stolicou
Dobrý deň po odstránení žlčníka mi začali ťažké hnačky schudol som 12kg za 4mesiace potom som pribral naspäť 8 kg na gastro vyšetreniach som absolvoval kolonoskopiu negatívny výsledok gastro skopia negatívny výsledok ct eteroklyza negatívny výsledok bol som odoslaný na endokrinologiu kde štítna žľaza bola negatívna zistili mi zvýšené igf-1 mal som hodnotu 335 pri 34rokoch robili mi mr hypofyzy negatívne a ct hrudníku negatívne mal som zvýšený kalcitonin hodnota 10.5 sono štítnej žľazy v poriadku iba cista 6mm v noci nespavam mam bolesť nad lavim bedrom mávam cukor ráno okolo 5.8 pripisuje môj stav endokrinogicka všeobecnému depresivnemu syndrómu stále mám problémy s divnou stolicou a váha mi kolíše plus mínus teraz 2kg a vyšla mi his hodnota 4.4 prosím o váš názor
@maxpower39 ona mala kamene a prejavilo sa to silným zápalom čiže týždeň bola na infúziách vtedy aj diétu skoro 2 mesiace dodržiavala to bolo v júli 2021, vyvolalo jej to uvoľnenie stresu po štátniciach a potom prišlo skúškové v letnom semestri a myslím trikrát navštívila opäť urgent čo jej bolo tak zle, jej to vždy stresy spustili ale to už mala termín operácie a po jednej kontrole ju doktor poslal na MRI keďže sa mu čosi z výsledkov nezdalo ale našťastie to dopadlo dobre a dnes ani nevieme, že jej čosi bolo na Vianoce bolo úžasné vidieť ako sa tešila na tú vyprážanú rybu, ktorú rok predtým nemohla (šalát a kapustnicu jedla aj predtým rok keď mala ešte kamene)
@janka_lolo aspoň že jej je lepšie kto vie aké majú ostatný problémy každému je lepšie len tuším mne je horšie
@maxpower39 ja ho tiež nemám zo 10 rokov ale ja som problémy ani predtým nemala raz som mala koliku a doktor, že operáciu treba tak som šla a nemám problémy, ale napríklad dcérina kamarátka má intoleranciu laktózy po operácií žlčníka tiež mladé dievča
Ste tu niekto kto má také problémy po odstránení žlčníka

@janka_lolo to mate pravdu a kvôli čomu jej operovali žlčník