Problémy s chrbticou popri starostlivosti o malé bábätko
Ahojte dievčatá. Mám 14 týždňové bábätko a už 3 týždne problémy s krížami.. každý týždeň som seknutá voravo v krížoch, muž hovorí že je to zo zlej manipulácie s malou. Zatiaľ to vždy po aplikácii hrejivých náplastí prešlo. Od včera je ale tá bolesť tak strašne brutálna, že som sa nemohla ani starať o malú. Bolo to hrozné, keď som ju zdvíhala až sa mi zatmelo pred očami a myslela som že odpadnem. Nechcem užívať lieky lebo kojím ale včera som si musela dať paralen. Chcem sa spýtať, či máte slúsenosť s užívaním liekov typu paralen ibuprofen prip guajacuran, milgamma aj počas kojenia.. mali ste takéto problémy s krížami a ak áno čo vám pomohlo? Veľmi sa bojím ako zvládnem starostlivosť o malú od pondelka keď mi to neprejde, cez víkend aspoň pomôže muž. Ďakujem
@dextella14 dpbry den, viem ze je to stara diskusia ale skusim...mam podobny problem len maly ma 6mesiacov a v auguste ma seklo a odvtedy to stale boli..ako sa vam to zlepsilo? Pomohlo nieco? Dakujem

@mionag prosím vás mohla by ste mi poslať i mne tie cviky, resp. Názov knihy , ďakujem ❤️