Problémy s jednou nosnou dierkou
Prosím poradi mi niekto kto mal problém s jednou nosnou dierkou ?Od utorka citim hrozný zápach ako hniloba alebo extrémnt.Bola som aj u lekára a dal mi nato také ušné a nosné kvapky,lebo všade je nedostatok liekov.Viem ,že goglit diagnózu cez googl len je blbosť ale tam že sa môže množiť baktérie alebo nádor na mozgu.Nemal ma poslať na CT alebo ATB predpísať ?
@andreakotesova zápal v dutinách nemám asi neboli ma hrdlo a dr mi ani do hrdla nepozerali ani do nosa není to divné ?šák somu povedala že to silno zapácha soplik 🙂 aj keď sa vysmrkam a je žltý a dal len kvapky
Tak keď ku nám na orl prišli ľudia s tým, že je problém len s jednou nosovou dierkou, je tam hustý zapachajuci výtok, tak prvé, čo doktorka riešila, či tam nie je cudzie teleso. Je pravda, že šlo v tom prípade o deti (2x to bola fazuľka a 1x maličké koliesko).
Neviem, či je to možné aj u dospeleho, predpokladám, že nič také si do nosa nedavas...
Čo tak výter z nosa? Či tam nie je nejaký bacil
@jaskolka môže byť aj že mi napr.vosiel nejakú hmyz malý muška a tam zomrela a zaniesla nejakí baktériu?Viete tie miny mušky
Tak teoreticky je to možné. Neviem, fakt som sa s tým nestretla.. Ale tvoje príznaky mi hneď pripomenuli tie deti v ambulancii s cudzím telesom.
Mala si taky pocit, že ti tam dačo vletelo? Ja by, som šla s tým opakovane na orl, určite nie je v poriadku takýto jednostranný pachnuci výtok, aj keby to bol"len "zápal, tak treba to preliecit.
@mabose bola som na pohotovosti .nedalo sa mi už ani dýchať cez ten hustý smradľavý hlien.
@mabose bola som na pohotovosti .nedalo sa mi v tom horkú ani dýchať už.Hned mi pichli na voľnejšie dýchanie niečo aj mi dali ATB.Vraj akútny zápal prínosových dutín
Od 4 týždňov do 12 je liečba mok prípad 4 týždne.
@jaskolka no necítila som ,že mi dačo vletelo možno v spánku neviem.Je mi čudné ,že ani obvodny ani na pohotovosti mi tam nepozreli.Vravela som aj na pohotovosti,že obvodný nepozrel a prišlo mi ho akoby ho hájili keď robí nad nimi kde je pohotovost ,že on by tam aj tak nič nevidel ani cudzie teleso ako URL a to sa mi nechce veriť .
Us viem čo mi je som bola na pohotovosti včera ,lebo sa mi už nedalo na obe dierky dýchať.Dychala som len ústami a viete si to predstaviť v takoMa horkú a za malým behať .Opuchol mi aj nos s dnutra.A dali mi ATB a hneď mi pichli injekciu aby sa mi lepšie dýchalo ale tiež mi do nosa nepozreli či to nie tam nieje cudzí predmet hmyz.Ale spokojná som bola s personálom
Už mi ide aj z druhej dierky sekret ale vodávy zapácha ale menej s krvou .Vraj mám akútny zápal prínosových dutín .
Som ti to písala 😊
@andreakotesova viem a dik

Máš hnis/zapal v dutinach.