icon

Problémy s krčnou chrbticou

sonkamirka
12. jún 2025

Ahojte🙂potesi ma rada od vsetkych,ktory zazili protruzie,hernie a ine hortenzie krcnej chrbtice....trapim sa uz rok a pol, mam protruzie a herniu do 5 mm, bolesti krku minimalne, ruky funguju...ale denne zavrate,tlaky v hlave,migreny,vysoky tlak...nosim krc.golier,az zmiernim priznaky, casto si musim lahnut...skusala som rehabky v nemocnici,infuzky s hospitalizaciou, sm system, sukrom.skusenu a ochotnu fyzio, 2x ozon s plazmou a kolagenom, chiropraktik...som sportovkyna,pihyb milujem,cvicim denne, dbam na skolu chrbta,rezim.opatrenia...a mne je horsie a horsie...neurochirurg v ZA aj moj neurolog ze operaciu netreba,nie je ohrozena miecha,ruky ma nebolia...diagnostikovali mi tetaniu,priznaky vsak nemam....nasadili amytriptilin, mg a nalgessin...keby nenosim golier a nelahnem si,nalgesinu zjem na kyble a tlak mam na infarkt kazdy den...poraddte,ako sa znova vratit do normal.zivota...zatial len prezivam...dakujem🙂

lomidrevo888
12. jún 2025

@sonkamirka
Skúsila si periradikulátnu terapiu?
Robia to v nem.Bory tieź v Clinica ortopedica v BA Mudr.Sloboda.

sonkamirka
autor
12. jún 2025
@lomidrevo888

@sonkamirka
Skúsila si periradikulátnu terapiu?
Robia to v nem.Bory tieź v Clinica ortopedica v BA Mudr.Sloboda.

@lomidrevo888 myslim,ze podob.efekt ma ozon...bola somnanv DK,pichali mi tam kadejake koktejly,co mi pomohlo na trpnutie ruk,ale tocaky,migreny a vysoky tlak zostali...to bude mat asisuvis s utlakom na dural.vak...boze,ked ziadny doktor jasnejsie nevysvetli, co mi sposobuje tieto sympyomy,vsetci len rychlo,rychlo,zaplat a bez...😥

nerfka
12. jún 2025
@sonkamirka

@lomidrevo888 myslim,ze podob.efekt ma ozon...bola somnanv DK,pichali mi tam kadejake koktejly,co mi pomohlo na trpnutie ruk,ale tocaky,migreny a vysoky tlak zostali...to bude mat asisuvis s utlakom na dural.vak...boze,ked ziadny doktor jasnejsie nevysvetli, co mi sposobuje tieto sympyomy,vsetci len rychlo,rychlo,zaplat a bez...😥

@sonkamirka mňa tiež veľmi trapia tlaky v hlave , ak sa smiem spýtať akými vyšetreniami ste prešli aby sa prišlo na to že je to z krčnej chrbtice? Lebo mňa zatiaľ len odpinkavaju...

sonkamirka
autor
13. jún 2025
@nerfka

@sonkamirka mňa tiež veľmi trapia tlaky v hlave , ak sa smiem spýtať akými vyšetreniami ste prešli aby sa prišlo na to že je to z krčnej chrbtice? Lebo mňa zatiaľ len odpinkavaju...

@nerfka ahoj...nuz MR zistilo protruzie a herniu...asi az po roku od zistenia citim aj tlak v hlave,dovtedy len bolest krku,trocha ruky,migreny...