icon

Problémy s magnetickou rezonanciou v Martine

vivimarusakova
7. okt 2025

CT Martin
Dobry den,
bola som objednana na MR do Martina na vysetrenie mozgu s kontrastnou latkou. Mali mi skontrolovat mozgove tepny,mikronador. Doktorka mi latku nepichla,ked som ju na to upozornila odpovedala,ze vsetko bude. Nic sa vsak nekonalo,supla ma do stroja a ani potom mi nic nevysvetlila. Bojim sa,ze vysledky budu nepresne. Zaujimalo by ma,preco som nedostala tu kontrastnu latku,ked to bolo napisane od lekara v ziadanke. Mam sa objednat na dalsiu MR inde?
Inak tuto magneticku neodporucam nikomu. Hrozna skusenost. Cely personal mi prisiel total neprofesionalni,nechapem ako to tam moze fungovat.

anonym_9bde08
7. okt 2025

kdesi to bola? mám podobnú skúsenosť s MR mozgu a to bolo pri pol. Sénium.
už ma privítala pani ktorá bola nepríjemná. neviem čo sa jej v živote stalo, kto jej ublížil, možno len bola nespokojná so svojou dobre pribratou postavou.
keď mi dali o pár dní výsledky tak som si tam prečítala ako sa mi nedá spraviť vyšetrenie, pretože sa neustále mrvím a nedodržiavam žiadne pokyny od personálu. zostala som poriadne zaskočená, pretože ja som si to tam užívala - driemala som a NIKTO ma ani len neupozornil že niečo je zlé alebo je potrebné urobiť.
takže doporučujem tomuto pracovisku pri Séniu sa oblúkom vyhnúť.
daj si spraviť znova vyšetrenie popr. upozorni lekára nech ti vypíše znova žiadanku.

vivimarusakova
autor
7. okt 2025
@anonym_9bde08

už ma privítala pani ktorá bola nepríjemná. neviem čo sa jej v živote stalo, kto jej ublížil, možno len bola nespokojná so svojou dobre pribratou postavou.
keď mi dali o pár dní výsledky tak som si tam prečítala ako sa mi nedá spraviť vyšetrenie, pretože sa neustále mrvím a nedodržiavam žiadne pokyny od personálu. zostala som poriadne zaskočená, pretože ja som si to tam užívala - driemala som a NIKTO ma ani len neupozornil že niečo je zlé alebo je potrebné urobiť.
daj si spraviť znova vyšetrenie popr. upozorni lekára nech ti vypíše znova žiadanku.

@anonym_9bde08 ano, tam som bola. Ale uz nikdy viac,nechapem ako to moze fungovat,mozno by na nich trebalo dat podnet… ked som tam isla,citala som si zle recenzie,ale dali mi najrychlejsie termin tak som to riskla. Chvalabohu som objednana este na jednu MR.

martul
7. okt 2025

@vivimarusakova Bola som na MRI pred mesiacom a kontrastnú látku som nedostala. Nebolo to ale v Martine, ale v NZ. Ale princíp by mal byť ten istý. Predpokladám, že doktorka na MRI má viac skúseností ako doktor, čo ti dal žiadanku, predpokladám, že on nemá jej špecializáciu.

vivimarusakova
autor
7. okt 2025
@martul

@vivimarusakova Bola som na MRI pred mesiacom a kontrastnú látku som nedostala. Nebolo to ale v Martine, ale v NZ. Ale princíp by mal byť ten istý. Predpokladám, že doktorka na MRI má viac skúseností ako doktor, čo ti dal žiadanku, predpokladám, že on nemá jej špecializáciu.

@martul to dufam. Lebo na zaklade recenzii a vlastnej skusenosti mam obavy,ci tam ti ludia beru svoju pracu naozaj vazne…

anonym_cc9aef
7. okt 2025
@anonym_9bde08

@anonym_9bde08 Že užívala závidím 🫣 veď ja som umierala v Tom bubne a 2 dni sa dávala psychicky dokopy 😁keby ma ešte raz niekto pošle na MR neviem čo urobím to radšej 100 CT jak jednu MR

amdornik
Odpoveď bola odstránená
vivimarusakova
autor
7. okt 2025
@amdornik
Odpoveď bola zmazaná

@amdornik ano,myslim Prieloztek. Ja tomu rozumiem,tiez pracujem s ludmi. A zrovna pani pri okienku mi prisla celkom mila 😅 Tak super,ze sa najde aj niekto kto tam bol spokojny 🙂

martul
7. okt 2025
@amdornik
Odpoveď bola zmazaná

@amdornik ale veď ja som napísala to isté, nikde som ani slovkom nepísala o neserioznom prístupe

amdornik
Odpoveď bola odstránená