Problémy so spánkom po nočnom dojčení
Ahojte, mam problem ked v noci nadojcim dcerku, ja uz neviem zaspat. Mali ste s tymto niektora problem? Ako ste to riesili? Dakujem
Áno mávala som to dosť často, každú chvíľu kvôli kojeniu hore a v tom najhoršom case okolo 2-3 v noci som už nevedela zaspať a keď som zaspala, akurát sa maly znovu zobudil 🙈Mne nepomáhalo nič, vždy som pozerala so mobilu, ale efekt žiadny. Ale prišla som na veľa zaujímavých myšlienok vždy počas noci, keď som nemohol spať☺️🤷♀️
Ano to iste vzdy a najhorsie bolo pri synovi ktory sa budil v noci kazdu hodinu. Ja som ani tu hodinu nedokazala zaspat a bola som uz ako matoha.
ak ta to prilis trapi a vycerpava a mas cas q peniaze odporucam kognitivno behavioralnu terapiu. nepises ako dlho tento problem trva kolko ma dieta. ci vies spat cez den. prec9 kyslis ze ti nejde spat. skus to blizsie popisat.
V akej polohe v noci dojcis? Ja poležiačky a zaspim aj počas dojcenia
Ja som pozerala do mobilu, alebo šla niečo zjesť 😀 prípadne keď sa zobudil aj muž tak sme sa rozprávali a zaspali 😀 ale teraz už našťastie spí celé noci takže spím aj ja ✌️
A nezosvecujes moc svetlo? Jq som.dojcila len pri tlmenom alebo za tmy. Samozrejme, ak bolo treba prebalit, tak male.svetlo som.zapla.
Skus si dat nieco sladke, napr.lyzicku medu alebo teple.mlieko s medom.

Toto bude asi od veci odpoveď ale ja keď neviem v noci zaspať že sa zobudím a tak idem do nejakého eshopu s oblečením a hneď ma to únavy no fungovalo to kým som nebola tehu teraz som ako na hojdačke raz spím celý deň a potom nespím 2 dni a nič nepomôže 😂😅