icon

Problémy so spánkom po nočnom dojčení

5. jan 2021

Ahojte, mam problem ked v noci nadojcim dcerku, ja uz neviem zaspat. Mali ste s tymto niektora problem? Ako ste to riesili? Dakujem

viikkki
5. jan 2021

Toto bude asi od veci odpoveď ale ja keď neviem v noci zaspať že sa zobudím a tak idem do nejakého eshopu s oblečením a hneď ma to únavy no fungovalo to kým som nebola tehu teraz som ako na hojdačke raz spím celý deň a potom nespím 2 dni a nič nepomôže 😂😅

lucinka1988
5. jan 2021

Áno mávala som to dosť často, každú chvíľu kvôli kojeniu hore a v tom najhoršom case okolo 2-3 v noci som už nevedela zaspať a keď som zaspala, akurát sa maly znovu zobudil 🙈Mne nepomáhalo nič, vždy som pozerala so mobilu, ale efekt žiadny. Ale prišla som na veľa zaujímavých myšlienok vždy počas noci, keď som nemohol spať☺️🤷‍♀️

pininka1
5. jan 2021

Ano to iste vzdy a najhorsie bolo pri synovi ktory sa budil v noci kazdu hodinu. Ja som ani tu hodinu nedokazala zaspat a bola som uz ako matoha.

juliet86
5. jan 2021

ak ta to prilis trapi a vycerpava a mas cas q peniaze odporucam kognitivno behavioralnu terapiu. nepises ako dlho tento problem trva kolko ma dieta. ci vies spat cez den. prec9 kyslis ze ti nejde spat. skus to blizsie popisat.

metuzalem
5. jan 2021

V akej polohe v noci dojcis? Ja poležiačky a zaspim aj počas dojcenia

janulienka1103
5. jan 2021

Ja som pozerala do mobilu, alebo šla niečo zjesť 😀 prípadne keď sa zobudil aj muž tak sme sa rozprávali a zaspali 😀 ale teraz už našťastie spí celé noci takže spím aj ja ✌️

siska53
5. jan 2021

A nezosvecujes moc svetlo? Jq som.dojcila len pri tlmenom alebo za tmy. Samozrejme, ak bolo treba prebalit, tak male.svetlo som.zapla.
Skus si dat nieco sladke, napr.lyzicku medu alebo teple.mlieko s medom.