icon

Problémy so zavodnením po vysadení antikoncepcie

mon1806
12. jan 2025

Baby vie mi niekto vysvetlit ako to je ked pocas brania antikoncepcie drovelis som bola taka lahka odvodnena kila isli super dole necitila som sa napuchnuta a neberiem uz rok a ja som vkuse zavodnena opuchnuta pribrala som 4 kg nejdu dole cvicim , strava je nastavena sladke a pecivo nejem mam dostatol bielkovin a nic

nynia
12. jan 2025

Pijes dostatok vody? Vtedy si telo zvykne zadrziavat viac tekutin ako treba. A nejde o to, ze nejes sladke, pecivo, mas dostatok bielkovin a cvicis ale pravdepodobne nie si v deficite. 🤷🏻‍♀️ Nie je realne byt v deficite a neschudnut pokial na to nie je zdravotny dovod.

pribinak
12. jan 2025

Rok neberies antikoncepciu….som myslela že 2 mesiace
To bude nejaký iný problém

mon1806
autor
12. jan 2025

@pribinak to je hodnotene za cely rok proste ked som ju brala nikdy som nebola nafuknuta zavodnena odkedy ju neberiem je to masaker

koniarova
12. jan 2025

@mon1806 tiež si myslím, že s antikoncepciou to nemá nič spoločné.

mon1806
autor
12. jan 2025

@koniarova tak ako je možné ze pred bratim som bola taka ista a ked som ju brala som mala super vsetko ? Nemozu za to hormony ?

macekovam
12. jan 2025

@mon1806 pred bránim si bola tiež závodné a alebo si mala hmotnosť ako teraz s tými 4 kilami naviac?

mon1806
autor
12. jan 2025

@macekovam ano , stale som bola taka zavodnena hrozna po porode mi nesli dole kila vobec stala som dokonca na 72 🫣🫣🫣 a ked som nasadila antiku islo dole na 61 a teraz mam 64-65

macekovam
12. jan 2025

@mon1806 v tvojom prípade ti antikoncepcia pomáhala s odvodnovanim..niekoho naopak zavodnuje.nemozes v nej teda pokračovať?

mon1806
autor
13. jan 2025

@macekovam ona bola v tomto strasne uzasna ze ma naozaj odvodnovala ja s tym rok bojujem a nic nepomaha , neviem mam strach dokedy ju budem brat zas ? 🤣🫣 mam strach z jej negat ucinkov