Prosím o pomoc s dovozom lieku Fermalac z ČR
Dievcata pomozte mi najst niekoho alebo nech sa mi ozve niekto kto mi pomoze doviezt liek Fermalac z Ceska kedze na SK ho neviem zohnat. Potrebujem 10 baleni. Surne.
@jana818181 skus sa zaregistrovat na cz verzii MK ci ti niekto nebude vediet poslat 🙂
Tak asi aj spravim. Vsade je len osobny odber pri tomto lieku a este aj hranice zavrete inak by som si ho sla kupit aj sama((
@jana818181 skús objednať z tejto lekárne, posielajú kuriérom...lekarna-bella.cz
@jana818181 tak je aj slovenská stránka lekáreň bella.sk
@jana818181 ale objednávka ide aj tak z CZ...už som objednávala od nich,takže v pohode,len boli sviatky tak mi to prišlo neskôr cca týždeň
Napisala som im mailik tak dufam ze nieco vybavim
Dakujem dievcata velmi pekne
@jana818181 určite sa tam dá objednať, ja som objednala a všetko prišlo ako malo
No nevedia to dorucit kedze je to termolabilny pripravok .. ach. Musim nieco vymysliet
@jana818181 Môžete mi tento prípravok udporučiť, je lepší ako tie čo dostať u nás?
@kejt1 este som neskusala odporucil mi ho docent po potrate v 6 mesiaci na infekciu kvoli pochybeniu lekarky kedze ma riadne nedkontrolovala a nezistila ze to nie vytok ale plodova voda odtekala
Mam to brat v prip dalsej tehotnosti cele tehu

https://www.lekaren-doktorka.sk/0819122002584-f...