icon

Protilátky na Covid - výsledky

alenamihal
20. nov 2021

kto sa vyzna do toho ??Rodicia maju vysledky z protilatok a nikto im nevysvetlil (lekar ich odbil,ze ste ok a buchol dverami ) ..Mamina ma vysledok 2.33 pozitivny a ocino ma 0.62 negativny..je tam neaka hranica na to ????

Strana
z2
mogaa
20. nov 2021

@hanelka1 no tak ma presviečaj...lebo ja som na tom teste bola a teda asi viem že mi dali výsledok na ktorom je uvedená aj hodnota protilátok....ale ty to vieš zrejme lepšie, hoci si tam nebola...tých testov je veľa, tento čo robia v Dr.Max ti musia urobiť priamo lekárnici v lekárni lebo tam majú aj ten stroj na vyhodnotenie.....

mogaa
20. nov 2021

@hanelka1 mimochodom, robili si ho tam aj zdravotníci z lekárne čo boli pred treťou dávkou....

vivincek
20. nov 2021

@hanelka1 ano,suhlas, a nie ze preco vsetci lekari neliecia podla protokolu,mna zaraza,ze vobec neliecia.....mas kovid?porad si.....ked lekar s tebou nekomunikuje a maximalne co ti odporuci je caj a vitaminy a oddych, pre mna je to vrchol zanedbania vseobecnej lekarskej starostlivosti..... Fakt nam nedala nic. Isoprinosin nam zohnala znama sestra z nemocnice,keby nie jej,name ani to. Viem,ze antibiotika na covid nezaberaju,ale pri vcasnom vysetreni napr. po 5-6 dnoch by sa u covidoveho pacienta podchytil vznikajuci bakterialny zapal,ktory cely proces skomplikuje.....uz ked sa ti do covidu rozvinie zapal,uz vitaminy nepomozu.....

hanelka1
20. nov 2021

@mogaa veď dobre, ja sa pýtam že kde ti to tak robili,,,lebo mne to pred mesiacom práve v dr. Max neurobili že len domov kúpiť test. Možno teda kvôli záujmu to zmenili,,,šak sa ťa pýtam a ty hneď útok.

hanelka1
20. nov 2021

@vivincek presne ako píšeš, ja už tiež pre istotu doma Isoprinosin, ATB, Ivermectin, vitamíny, Aspirín,,,čo keď sa nedovolam? Čo keď nás to chytí cez sviatky,,, čokoľvek,,, je to hrozné aby sme si samy museli pomáhať ako vieme,,,,tiež píšem,,, česť výnimkám,nech ma zase nezozeru tu niektoré,,,škoda, že ich je tak málo

mogaa
20. nov 2021

@hanelka1 priamo v lekárni čo je v nemocnici v Galante, keď ho dostali tak si ho robili skoro všetci zdravoťáci z nemocnice...zrejme ich ale nemajú v každej lekárni keďže je tam treba aj ten prístroj na vyhodnotenie.....normálne si si sadla, zobrala ti s pipetou trochu krvi(nie len tú kvapku ale viac - z prsta) a výsledok bol za 15minut....keď som tam potom prišla len som videla ako to dávala do toho stroja, mňa sa len spýtala na iniciály mena(podľa toho tam lístočky s vyhodnotením....viem že je to skôr len orientačné, ale za seba som spokojná že vôbec ešte nejaké protilátky mám....tá lekárnička čo mi to robila tá napr.už žiadne protilátky nemala, mne vyšlo 2,68.....to bolo IgG, meralo to aj hladinu IgM ale tá zrejme svečí o prebiehajúcom ochorení keďže tú som mala negatívnu 0,03.....

hanelka1
20. nov 2021

@mogaa áno, zrejme ten prístroj majú v tých nemocničných lekárňach, to nebude všade určite,,,, áno to máš ešte ok, ja mám z labaku 1,27 spred mesiaca pod 1 je negatívne, čiže už nemám nič 7 mes. po Astre 😞
Dúfala som že bude dlhšie. Zajtra idem na tretiu. Verím že to prežijem na Astru Pfizera,,,no super koktajliky, ale čo nás nezabije,,,, zabije nás o pár rokov a to samozrejme môže aj covid,,,nie?

vivincek
20. nov 2021

@hanelka1 su lekari,pred ktorymi klobuk dolu. Ale toto co sme tento tyzden zazili u nasej vseobecnej je tak na zobratie karty a na bezanie prec....neucta a nezaujem o pacienta. A mam tiez vysokoskolske vzdelanie a prax vo svojom odbore,pracujem v odbornej pozicii vo verejnej sprave,cize som v kontakte s ludmi na denno-dennej baze+mame aj vlastnu firmu,ale ku kazdemu klientovi sa snazim spravat slusne,vybavit vsetko v termine, aby nedostali pokutu, pripravit,vypisat,vykonat, co potrebuje. A vo firme casto na ukor mojho volneho casu a mojej rodiny, casto cez soboty a nedele a po veceroch. Ak to viem ja,ako obycajny clovek,v com je iny lekar...?v ramci jeho pracovnej doby?neziadala som od lekarky pracu mimo,len vysetrit v ramci jej pracovnej doby..... inak,prepac za vylev,clovek sa sem tam potrebuje vyventilovat.... 🙂

hanelka1
20. nov 2021

@vivincek úplne ťa chápem,,,zo systémom obyčajný človek nevie bojovať,,, tu je to celé zle na Sk,,,, ja len verím že prídu na niečo, liek, lepšiu vakcínu čokoľvek čo nás z tejto tragédie vyhrabe.... Tiež každý deň medzi ľuďmi som,,, medzi stovkami,,, čakám kedy ma to skolí táto pliaga,,, nebojim sa kovidu ako takého, ale či sa mi dostane liečby ak ju budem potrebovať, a to som teda ockovana 🤔😔

dadulamamula
20. nov 2021

@hanelka1 ja viem ze nie ako vy ale to tak pravdepodobne bude.. Akurát sme sa dnes o tom bavili.. Ľudia ktorí sa očkovaní prvou i druhou vakcínou strácajú protilátky takže každého polroka to pravdepodobne tak bude a som zvedavá koľko telo vydrží.. Ľudia nepochopili to ze tiež je iba v skubonej dobe a ako zareaguje ktorá dávka..

rendicka
20. nov 2021

@hanelka1 vravím vy ste "rodená lekárka" isoprinosine hneď od začiatku a atb zinnat a.i. to fakt pri vírusovej? a čoreizstencia už teraz na komplikovanejšie bakteriálne infekcie? plus učiteľ verzus lekár, viete že okrem covidu lekár je vystavený aj iným bakteriám a virusom v nemocničnom či inom zdravonickom zariadení? že infekčná nálož je úplne iná a väčšia tam než v škole?? ale nozokomiálky sú tu proste stále ja som stará škola ktorá si váži a veľmi učiteľov, ale aj upratovačku či školníka či šoféra autubus, či predavačku za kasou.. jednoducho každého a každú profesiu.. ale ja nebudem komentovať učiteľku a jej prácu a jej študijný proces lebo ja som pedagogiku neštudovala

Strana
z2