Psoriasis vulgaris - psoriáza obecná

lucia18121
1. nov 2021

Ahojte, bola mi zistena -na zaciatku septembra, hned s prvou lupienkou som isla ku koznej- maste- domnienky- na chirurgii vybratie loziska- histologia- potvrdenie diagnózy.
Mam masticky, kontroly kazde 3 tyzdne, ale nic viac neviem, co s tym, najdem tu niekoho s podobnym a nejakou radou ako zmiernit tvorbu novych lozisk?

nikha2809
1. nov 2021

@lucia18121 ja mám psoriázu 15 rokov je tu aj skupina.je toho strašne veľa skús preštudovať aj tam.na ložiská mne najviac pomáha sada dr.michaels alebo skín cap.to či sa tvoria nové ložiská záleží od viacerých veci,strava,stres,problémy s pečeňou...hlavne teraz na jeseň a na jar je také obdobie že sa zvyknú vyhodiť...

svsvsv
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzka10175
2. nov 2021

Myslím, že základná vec, ktorú o tomto ochorení potrebuješ vedieť je, že sa DÁ liečiť. Aj napriek tomu, že mnohí s tým zápasia roky. Poznám v mojom okolí ľudí, ktorí sa psoriázy úplne zbavili systémovou bylinnou očistou tela.

lesana25
2. nov 2021

Záleží v akom rozsahu, ja mám ten najhorší možný variant a pomohla mi až biologická liečba. Inak masticky, lieky, to je len na zmiernenie prejavov.
Určite treba upraviť životosprávu, zistiť si po ktorých jedlách sa ti stav zhoršuje, nemala by si jesť sladké, korenené, orechy, piť alkohol atď.

domix
2. nov 2021

Odporučila by som ako doplnok Omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA (Zinzino Balance Oil), aj Skin Serum...kľudne napíšte🙂