icon

Psychiatrická nemocnica Kremnica

lajhar
7. júl 2016

Zdravim mamicky.moj syn je momentalne na psychiatricke nemocnice kremnice.poslala som balicek riskov na nemocnice boli tam higienicke potreby a sladkosti.pozrela som podaci cislo a ze balik je dorucena dneska.zavolala som syna a on hovoril ze nedostala nic .som velmi smutna.som daleko ani cestovat ,nastevovat teraz neviem .bola som stastna ze balik viem poslat.a teraz....ach... ☹ mate skusenosti ?dakujem kazde odpoved.

len_henus
7. júl 2016

Napisali ste to na jeho meno? Adresa nemocnice a prip. aj oddelenie? Neviem ako to je na psychiatrii s balikmi... Ci to aj nejak nekontroluju alebo tak...

lajhar
autor
7. júl 2016

ano napisala som aj oddelenie

len_henus
7. júl 2016

Tak este pockajte, mozno zajyra sa to k nemu dostane a ak nie, tak zavolajte priamo na oddelenie, ci sa k nim balik dostal alebo nie

lajhar
autor
7. júl 2016

pockam.ale bojim .... ☹

len_henus
7. júl 2016

Nebojte, snad sa to vyriesi... 🙂

lajhar
autor
7. júl 2016

a ked nie?ked mam financne tak cestujem a idem na nastevu ale teraz momentalne neviem.som kremnice velmi daleko. ☹

yukki
7. júl 2016

Zavolať na oddelenie, že tam boli veci, ktoré by sa mohli pokaziť

lajhar
autor
7. júl 2016

na oddelenie len zajtra viem volat ale na lozke volala som synom.ze on dostal balik ale zajtra opyta sestricke ,doktorke ze co sa stalo.

nicolas2003
3. jún 2018

Dobry den, chcem sa spytat aku mate skusenost s pobytom dietata v kremnici ci pomohlo ci bolo naopak horsie? Mam syna 14 let nariadeny pobyt v Kremnici za zaskolactvi fajcenie klamanie atd. Mam obavy z tochto celého☹ ..tyzden placem nieviem ako riesit tutu situaciu syn je zmiereny s pobytom ale podla mna nievie ze co ho tam caka...pre mna nepredstavitelna bolest ale uz nievieme ze co dal...priklad ze kebych mala podezrenie ze mu tam je zle nebo to nezvlada ci ho mozem na vlastnu zodpovednost zobrat domou ? Dakujem za kazde info