Psychická choroba -hanbiť sa? V dnešnej dobe ano!
Dobrý deň, liečim sa na úzkostnú poruchu, beriem lieky ktoré mam od psychiatra.A teda kde nastal problém? Problém nastal ked som ostala tehotná a bola som hospitalizovaná v nemocnici.Presnejšie v novej nemocnici v Košiciach.Vlastne ja som bola problém hlavne pre mladé doktorky a sestričky.Som 3 mesiace po pôrode a moja psychika je totálne zničená.Je možné aby v nemocnici z vás robili debila?Ked mladé lekárky zistili že sa liečím na úzkostnú poruchu, tak si robili posmešky zo mňa.Na vizite stále prizvukovali že pani sa lieči na poruchu,ked prišli praktikanti na vizitu tak posmešne vravela to isté.Na izbe som bola sama nedali ku mne ani pacienty, lebo sa liečim na takúto chorobu.Chcem sa opýtať aby v roku 2019 bolo normálne aby sa chorý človek musel hanbiť za túto diagnozu ? Je to normálne v novej nemocnici v Košiciach to je normálne.
@majkabambulik
dakujem
@iva812 nie robili si posmech, ved mi to prišli povedať aj iné ženy, jedna chcela isť ku mne na izbu a nechceli ju tam dať kvoli mne
@77daniela77 Klasika, môže sa stať čokoľvek ale lekári sa navzájom kryjú a vždy sa z toho nejako vysekajú. Ale hlavne, že stále protestovali za vyššie platy, lebo majú zodpovednosť. To by som rada vedela akú....keď im prejde vlastne všetko, aj smrť človeka.
@tslobik Presne ako pises,ak si citala aj ten pokec k clanku,tak je jasne ze jej to otec vybavil.Riesilo sa to teda dost dlho.Moj muz pozna tu doktorku zo ZDS a muza tej nestastnice z IBM....svet je maly..... Lekari sa podrzia vzdy ked nieco odflaknu.
Máš pravdu, že lekári sa necitlivo správajú k ľudom s psychickými problémami. Je to smutné, lebo práve lekár by mal chápať, čo je choroba. Stretla som sa s tým a tiež som bola pohoršená, že práve zdravotníci sú takí zaujatí, netaktní a neznalí, alebo majú skreslené predstavy o duševnej chorobe. Chápem ťa a prajem, aby si sa s takýmito ľudmi už nestretla.

Precitajte si urcite aj pokec k clanu,vsetko je dnes mozne.....
https://kosice.korzar.sme.sk/c/6436412/smrt-rod...