Psychická únava
Som strašne ospata ,malého kojim v noci asi aj 5x čo sa budí.. je to už viac ako polroka ..a stále, stále.
Navyše problém so zubami.🙄 trhali mi a ešte aj budú.
Vitamíny nezaberajú..spať keď môže cez deň to sa mi nedá 🤦čo by pomohlo ? Myslite že viac pohybu alebo predsa ten spánok?
Ísť spať večer oveľa skôr, keď sa nedá cez deň.v nedeľu som počúvala reláciu na Fun rádiu o spánku, unave skús si vypočuť z archívu vedela som, že spánok je dôležitý, ale veľa ma prekvapilo
@stastna17 no len mám problém zaspať 😏 aj polhodinu ležím a tlaky mám v očiach a v hlave a keď už sa mi darí zaspať.. krpaty sa zobúdza 🙄
Keď som bola unavená cez deň pomohlo mi ísť kocikovat byť na vzduchu, pohyb doma som pomaly po sedačky zaspavala...alebo von ráno, obed a ľahnúť s dietatom
Viac ako polrocne babatko nepotrebuje papat 5x za noc. Pomoz mu zaspinkat inak ako na prsniku a vyspite sa obidvaja
@marzuz89 keď mi zaspí ,tak so hodiny je hore..potom tak cca každé dve hodiny na cecku 🤦a to už na obed mi dávam riadne prikrmy a na večeru kašu Nutrilon. A aj tak neprespi 🤷ja som už k.o
Akoby si o mne pisala s tym spankom, priserne mi v tom obdobi chybal spanok, ale deti sa budili vzdy v case ked ja som konecne zaspala, potom mi dlho trvalo obnovit spanok, cez den som spat nedokazala, jednoducho ten prerusovany spanok bol pre mna nocna mora...iba som to obdobie nejakym zazrakom prezila, ale ze som chodila ako zombie to bol fakt...drzim palce, kazdym dnom to bude lepsie...

ak si unavena tak viac pohybu isto nie , deficit spanku sa odzrkadli na unave, spat cim viac sa da .