Psychologická pomoc cez poisťovňu
Ahojte prechádzam teraz ťažším obdobím v živote chcem to začať riešiť počula som že sa dá objednať cez poisťovňu ku klinickemu psycjologovi zdarma je to pravda pretože online terapie stoja vyše 40€ na 50 minút a to je dosť pre mňa ďakujem za rady🫶🏻
@klaudia_kika môžeš chodiť k psychologovi a sedenia ti preplatí poisťovňa
Ale najskôr si musíš zistiť s ktorými psychologmi spolupracuje tvoja poisťovňa a potom si zistiť ktorý má voľnú kapacitu a termíny
To je tak 8-10 mesiacov čakania (záleži od mesta)
@klaudia_kika môžeš chodiť k psychologovi a sedenia ti preplatí poisťovňa
Ale najskôr si musíš zistiť s ktorými psychologmi spolupracuje tvoja poisťovňa a potom si zistiť ktorý má voľnú kapacitu a termíny
To je tak 8-10 mesiacov čakania (záleži od mesta)
@pribinak fuha to fakt takto dlho sa čaká 😭
@pribinak fuha to fakt takto dlho sa čaká 😭
@klaudia_kika tsk treba skusit, možno nájdeš niekoho kto ti dá rýchlejšie termin
nie necakas tak dlho zavisi od lekara, v pk cakas 2-3tyzdne na termin takze je to individualne treba obvolat a zistovat. drzim palceky
nie necakas tak dlho zavisi od lekara, v pk cakas 2-3tyzdne na termin takze je to individualne treba obvolat a zistovat. drzim palceky
@kacena4 ďakujem krasneee💫🫶🏻
Skúste aj online poradňu ak by ste potrebovali, síce je to platené avšak cena je prijateľná. Union poisťovňa má benefit, že prepláca 10%.
Aktuálne som úplne novou členkou mojra online psychologickej poradne, predtým som viedla aj poradňu psychológie tu na modrom koníku a v tejto oblasti pracujem už viac ako 10 rokov. Termíny sú dostupné aj vo večerných hodinách.

Dá sa, len počítaj s tým, že termín dostaneš o pár mesiacov