icon

Pulzovanie v krku po autonehode

3. mar 2025

Ahojte, mala som autonehodu spolocne s nejakymi zlomeninami , no tie ma trapia teraz najmenej asi.. po cca 24 hodinach mi stuhol krk tak ze točiť snim do stran ma boli a pulzuje mi v ňom ako keby boda v jednom mieste… na pozorovani mi nic nezistili vraj to je z ortezy no mne sa nejak nezda … nemal niekto nieco podobne po nejakom zraneni alebo aj havarii?? Bola som aj v nemocnici na 2 dni tak neviem co teraz kontrola o tyzden..

kacena4
3. mar 2025

robili ti min. CT krcnej chrbtice, casto sa stava ze po havarke su poskodene platnicky v krku ☹

autor
3. mar 2025

@kacena4 asi nie kedze som sa az tak nato nestazovala a stale hovorili ze toje z narazu atd… vyborne tak teraz na ct sa objednam sama a termin daju neviem kedy.. docitala som sa o opierkovom syndrome (whiplash) ze pri autonehode s krkom švihne a toto je dlhodoby ba až chronicky dôsledok tak by som bola rada keby niekto niečo podobne mal a poradil popripade povzdbudil lebo som ztoho v koncoch…

alenamihal
4. mar 2025

Ja som mala whiplash po autonehode v zahranici..mala som kolar,ci tak sa to neako povie. okolo krku prve 2 tyzdne a potom fyzio a ten mi robil akupunkturu a dal mi cviky..mne to preslo chvalabohu..nemas natiahnute svaly ??? ak si mala prudky naraz,tak si mohla natiahnut svaly...toto je skor na neurologa...

autor
4. mar 2025

@alenamihal ano pravdepodobne mam ten whiplash uz som o tom citala.. boze moj ked mi to nezmizne tak toje hroza cele dni mi pulzuje krk a ani otocit nim neviem