Punkcia
Ahojte.prosim o radu som smutna zufala proste vsetko do kopy.pred dvoma tyzdnami som si nasla v prsniku hrcu.bola velka a hned v pondelok som bezala k dokt.vo stvrtok som bola na sono v bb a tam mi pani dokt.povedala ze je to normalne ze tam mam viac cyst najvacsiu 1,6cm ze mam take prsia ze sa nemam coho bat.lenze zaver napisala: cysticka mastopatia 1sin. BI-RARDS 4A mam prist na punkciu.strasne sa bojim co som sa docitala na nete za tu 4..a uz som bola stastna a kludnejsia od vcera ma zase prepadaju zle myslienky.neviem co robit chce sa mi plakat 😢 preco mi potom dokt.povedala ze je to v poriadku ked...
@zuzdom mne pred dvoma rokmi zistili ze mam nador. tvrdili to traja doktori v roznych nemocniciach.
uz som mala termin na operaciu. ale nejak sa mi to nedalo, tak som sa objednala este aj inde. tam mi zistili ze mam toxo. bola som vyliecena za par mesiacov, len som mala zvacsene uzliny.
viem, ze Ty mas inu diagnozu. len tolko som s tym chcela povedat, ze clovek sa zlakne, je to normalne. ale mne ked povedali tuto diagnozu nerobila som velku paniku, vedela som, ze to prekonam a bude vsetko OK. nakoniec ani pod noz som nemusela ist.
stale mysli na to, ze kolko ludi trpi a maju aj ovela vacsie problemy a tazkosti a prekonaju ich. a niektory ludia lavozadnou... takze ber priklad a nerob paniku, vsetko bude OK 🙂 drzim palce

@zuzdom aj moja mamina má v prsiach cysty a že je to ok len to sledujú...