icon

Punkcia

zuzdom
21. mar 2017

Ahojte.prosim o radu som smutna zufala proste vsetko do kopy.pred dvoma tyzdnami som si nasla v prsniku hrcu.bola velka a hned v pondelok som bezala k dokt.vo stvrtok som bola na sono v bb a tam mi pani dokt.povedala ze je to normalne ze tam mam viac cyst najvacsiu 1,6cm ze mam take prsia ze sa nemam coho bat.lenze zaver napisala: cysticka mastopatia 1sin. BI-RARDS 4A mam prist na punkciu.strasne sa bojim co som sa docitala na nete za tu 4..a uz som bola stastna a kludnejsia od vcera ma zase prepadaju zle myslienky.neviem co robit chce sa mi plakat 😢 preco mi potom dokt.povedala ze je to v poriadku ked...

anieli_1
21. mar 2017

@zuzdom aj moja mamina má v prsiach cysty a že je to ok len to sledujú...

zuzdom
autor
21. mar 2017

@anieli_1 kiez by to aj u mna bolo v poriadku strasne sa bojim stale musim na to mysliet.

babusik85
21. mar 2017

@zuzdom zato ti povedala ze je to ok,lebo je to ok.
Keby bol nejaky velky problem,tak by Ta informovali.
Necitaj na nete. Svagrina tiez ma hrcku uz roky a stale len jej sleduju.drz sa a nebud smutna

anieli_1
21. mar 2017

@zuzdom mojej mamine povedali že keby jej to chcú vyberať zoberú jej čele prsia toľko ich má....A chodí na sono raz do roka a berú jej krv kvôli tomu a to je všetko...

anieli_1
21. mar 2017

@zuzdom neboj bude všetko ok....Nech zoberú vzorku a budeš mať úplne kľud na duši 😉

zuzdom
autor
21. mar 2017

@babusik85 ja viem ze musim dufat v to dobre ale je to tazke.nechcem si ani predstavit ze by nieco..co by tu moj syn bezo mna robil😢 a to sme sa chceli este posnazit o surodenca..

zuzdom
autor
21. mar 2017

@anieli_1 dufam len najhorsie je ze sa len sledujem teraz ze co mi je a potom citam kadeco a uz som z toho mimo

babusik85
21. mar 2017

@zuzdom vobec necitaj na internete. mozno ani sa Ta to netyka. a vobec nemysli na taketo, ze co by tu syn robil bez Teba? na taketo ani nemysli. poprve, mozno Ti to len stale budu sledovat a nic viac. podruhe hocijak bude, treba byt silny. uvidis vsetko bude OK

zuzdom
autor
21. mar 2017

@babusik85 dakujem velmi pekne za podporu.dufam ze to bude dobre.musim sa objednat na bud.utorok lebo dnesok som odlozila

anieli_1
21. mar 2017

@zuzdom juuuj nesmieš takto myslieť....Sú všelijaké ťažké diagnózy a ľudia nemyslia hneď že zomrú....To tá ani nesmie napadnúť

babusik85
21. mar 2017

@zuzdom mne pred dvoma rokmi zistili ze mam nador. tvrdili to traja doktori v roznych nemocniciach.
uz som mala termin na operaciu. ale nejak sa mi to nedalo, tak som sa objednala este aj inde. tam mi zistili ze mam toxo. bola som vyliecena za par mesiacov, len som mala zvacsene uzliny.
viem, ze Ty mas inu diagnozu. len tolko som s tym chcela povedat, ze clovek sa zlakne, je to normalne. ale mne ked povedali tuto diagnozu nerobila som velku paniku, vedela som, ze to prekonam a bude vsetko OK. nakoniec ani pod noz som nemusela ist.
stale mysli na to, ze kolko ludi trpi a maju aj ovela vacsie problemy a tazkosti a prekonaju ich. a niektory ludia lavozadnou... takze ber priklad a nerob paniku, vsetko bude OK 🙂 drzim palce

zuzdom
autor
21. mar 2017

@anieli_1 ja viem to ja som taky typ ked nieco hned robim paniku.musim zmenit hlavne zmyslanie

zuzdom
autor
21. mar 2017

@babusik85 no tak to som rada s tebou..si silna ja som zase typ co robi paniku aj z nicoho.budem dufat ze ked tam pridem bude to mensie ako minule.