icon

Purtier placenta a rakovina

mimuska99811
24. aug 2022

Dobrý deň prajem. Ma niekto skúsenosti s PURTIER PLACENTA? Ďakujem za každú radu a skúsenosti 🙏

Strana
z2
lucindes
5. feb 2023

@mimuska99811 dobrý deň ja ju užívam

placentaa
Odpoveď bola odstránená
lucindes
7. feb 2023

@placentaa mohli by ste mi na seba dať kontakt prosím aby som Vám napísala a neriešila to tu ? ďakujem pekne

purtier
Autor odpoveď zmazal
lucindes
10. feb 2023

@purtier Dobrý deň som na tom rovnako ako vy mala by som viac otázok, chcem vedieť skúsenosti prosím ozvete sa mi na email: lucilla.gall@gmail.com ďakujem Vám veľmi pekne

jankakarinka
11. apr 2023

@mimuska99811
Prikladám osobnú skúsenosť mojej drahej kamarátky s jej súhlasom samozrejme.

jankakarinka
11. apr 2023

@mimuska99811 Ešte jednu..

kikusinna
6. máj 2023

@jankakarinka mohli by ste mi pomôcť a dat bližšie info kde sa to dá zohnať odkiaľ je najlepšie????

jankakarinka
6. máj 2023

@kikusinna Ahoj, švagor pracuje pre tú firmu, on ti pomôže sa k tomu dostať aj tí vysvetlí všetko, napíš mi súkromnú správu, dám ti kontakt naňho.

kikusinna
6. máj 2023

@jankakarinka dakujem posli mi prosím do správy

ardodi
24. nov 2023

Dobry deň, už 6.rok pracujem pre spoločnosť Riway, ktorá výhradne distribuje Purtier Placentu. Rád poradím, pomôžem. 0905779443

michaelamaz
Autor odpoveď zmazal
urpin
15. sep 2024

@michaelamaz dobry den ako ste spokojni?

michaelamaz
9. okt 2024

@urpin Dobrý deň, prepáčte, ja som len teraz našla túto správu. Nechodievam na koníka. My sme veľmi spokojní 🙏🏻

ruud
29. okt 2024

@jankakarinka poprosim aj ja kontakt na svagra. Sestra mi tvrdi, ze jej to pomohlo aj s potrhanym vazom v kolene.. Mne ten vaz uz nedali dohromady....

ardodi
30. okt 2024

@ruud Dobry den, ja mám velmi dobre skusenost, prekonal som rakovinu hrubého creva. Robím s Purtier Placentou uz 7 rokov, máme úzasne skúsenosti. Kontakt: 0905779443. Ardodi

macik166
19. sep 2025
@ardodi

Dobry deň, už 6.rok pracujem pre spoločnosť Riway, ktorá výhradne distribuje Purtier Placentu. Rád poradím, pomôžem. 0905779443

@ardodi mám dcéru, ktorá je ťažko mentálne postihnutá, má aj Downov syndróm. Myslíte, že je purtier aj pre takéto detičky?

777matej
Odpoveď bola odstránená
777matej
Odpoveď bola odstránená
ardodi
13. okt 2025

N internete stále budú takí múdri ludia ako Jan Novák na seznam-ke. Mňa doktori nevideli, bez chemoterapie, bez ožarovania s Purtierom som prekonal rakovinu hrubého čreva. Každý rozhoduje sám o svojom živote: onkologický program alebo iná alternatíva.

ruud
13. okt 2025

@askiasa pozor, len ta firma zo Singapuru je povod. Liek pochadza z USA a Sinvapur sa len snazi prizivit na mene Purtier.. .

askiasa
13. okt 2025
@ardodi

N internete stále budú takí múdri ludia ako Jan Novák na seznam-ke. Mňa doktori nevideli, bez chemoterapie, bez ožarovania s Purtierom som prekonal rakovinu hrubého čreva. Každý rozhoduje sám o svojom živote: onkologický program alebo iná alternatíva.

@ardodi Chceš mi říct, že mám věřit tobě neznámému člověku a tvému příspěvku nebo renomovanému serveru co si zjišťuje fakta než něco napíše. Já mám vybráno je to obchod se smrtí. A ostatní ať si udělají obrázek samí co je věrohodnější...

ardodi
14. okt 2025

Tak7ch múdrych je 12 do tucta. Ja mám vysledky PetCT, kolonoskopie, krvne testy(onkomarkery). Ty bojuj dalej s onkologickym programom .

777matej
Odpoveď bola odstránená
askiasa
14. okt 2025
@ardodi

Tak7ch múdrych je 12 do tucta. Ja mám vysledky PetCT, kolonoskopie, krvne testy(onkomarkery). Ty bojuj dalej s onkologickym programom .

@ardodi typuju tě na dealera tohoto produktu. Nevěřím ti ani slovo. Tady si můžeš psát co chceš, ale lidé když ho použili tak zemřeli na raka. Takže nic jiného než tahaní peněz z lidi to není. Asi máš hodně tučnou provizi že tě nezajímá opačný názor od ověřených zdrojů.

askiasa
14. okt 2025
@777matej
Odpoveď bola zmazaná

@777matej zjištoval jsem o co realně jde. a už tři státy vydaly varování před jeho používáním, ale to by sis musel ty o něm něco zjistit. SAE, Filipíny a Singapur. Takže se všichni mýlí? tu máš zdroje.
Singapur — úřad HSA potrestal firmu Riway za výrobu lživých tvrzení o Purtieru (např. že léčí rakovinu či cukrovku).
https://www.hsa.gov.sg/announcements/news/riway...
Spojené arabské emiráty (Abu Dhabi) — tamní zdravotní úřady vydaly varování, že produkt není registrovaný a může být nebezpečný. https://www.gdnonline.com/Details/390619/Abu-Dh...
Filipíny — Úřad pro potraviny a léky (FDA Philippines) vydal veřejné varování proti neschválené a klamavé propagaci Purtieru.
https://www.fda.gov.ph/fda-advisory-no-2018-192...
nestačí?
Já chci jen Lidi varovat před tím ,aby se babička cítila dobře za 60 000 kč na 14 dní první měsíc dávkování. Stejně dobře ji udělá cokoliv levnějšího. Takže nic než obchod se smrtí to není. A to nemluvím o tom že neexistují klinické testy o účinnosti. Takže přestaň být slepý a koukni se na internet tam to je napsáno.

777matej
Odpoveď bola odstránená
askiasa
19. okt 2025
@777matej
Odpoveď bola zmazaná

@777matej ne děkuji, to je ztracený čas. Já jsem tu už dost varoval před tímto produktem pokud chce si ho někdo koupit i přes toto varování jeho věc. Já bych raději klasické léky než toto placebo.

777matej
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2