Pustia ma po vybratí stentu z nemocnice?
Dobrý deň chcem sa spýtať ,ktorým vyberali stent..
Idem na vybratie stentu spravia mi to v ten deň a pustia ma dom alebo tam musím byť hospitalizovaná ...... Ďakujem
Jedná sa o Nemocnicu v Skalici
@hylary mňa pri zavádzaní uspali tak preto sa pýtam ,lebo pri prepustení som sa pozabudla spýtať
Tak to si mala super.. mne to robili "zažíva" a skoro som umrela od bolesti.. ako píšem, vyberanie je rýchle a bezbolestné, žiadnu hospitalizáciu netreba.. mas stent v močovej rúre kvôli obličkovým kameňom?
@hylary mne takisto v 6 mesiaci tehotenstva, nebolo to nič príjemné, ani gynekológ mi nechcel veriť, že mi nedali nič na umŕtvenie. Vyberali mi ho po 600nedelí, do pár minút som bola z ambulancie preč, dalo sa v pohode vydržať.
@hylary áno mala som záchvat tak si ma tam nechali vybrali kameň z močovej trubice a ,že museli zaviesť stent a mám ísť na vybratie tak a nevedela som čo ako ....
No a to nezávidím že zaživa fu ....
Juuj ...sa mi vynorila pamiatka...a moje upchate žlčove cesty...zavádzanie....ako taký pouličný pes som sa cítila.... aj toho by uspali....odobratie stenu...ma riadne nadopovali...
Tak to si mala super.. mne to robili "zažíva" a skoro som umrela od bolesti.. ako píšem, vyberanie je rýchle a bezbolestné, žiadnu hospitalizáciu netreba.. mas stent v močovej rúre kvôli obličkovým kameňom?
@hylary mne ho zavádzali pred 2 týždňami hrozna bolest pri tom :( a teraz ani nehovorím vkuse mam nutkanie na močenie a ked idem reze a boli

Ja som bola v bb. Vybratie stentu je 20 sekundova bezbolestná záležitosť.. keby aj jeho zavádzanie bolo také 🫣