Rada pri extrémne suchej pokožke hlavy
Baby, prosím Vás, tie, ktoré máte skúsenosť s extrémne suchou pokožkou vo vlasoch a na tvari popri vlasoch čo Vám pomohlo? Ja som už naozaj zúfalá! 😫
Začala to cca pred necelými dvomi rokmi keď som vysadila šampón, na ktorý som bola dlhé roky zvyknutá. Vtedy som začala mat obrovské supiny a extrémnu svrbivost pokožky. Vyskúšala som už asi všetky možné sampony ak aj niečo zaberie tak naozaj na dva týždne a potom opäť🤦♀️ Bola som aj u kožného lebo som sa bála či to nieje psoriaza ale ten ju vylúčil nasadil mi kortikoidovu masticku, ktorá síce zaberie ale keď ju prestanem užívať zas to iste dokola. Prosím ak máte nejakú skúsenosť dajte tipy čo mám vyskusat. Pridávam aj fotku aktuálnu - večer som si celu premastila s extraktom so šalvie v olivovom oleji, zmyjem to a sucha červená pokožka.
Za každú rada ďakujem ☺️

@jjanulienka to svrbenie mi ustúpilo skoro hneď, resp už nebolo také hrozné..A po cca 3 radoch už v pohode. U teba je to ako? Používaš ho podľa návodu?
@lilyianka mna hlava už dávnejšie prestala svrbiet ale tento som použila zatiaľ iba dva krát a tie supiny sú stále tak uvidíme časom 🤷🏽♀️

@lilyianka prosím ta na kolkaty krát si videla zlepšenie?