Rady na liečbu atopického ekzému po pôrode
Ahojte prosim vas už od malička bojujem s atopickym ekzemom. Mam pocit ze po porode to nabralo nove obratky a veci co mi sedeli uz nesedia.
Od alergo som mala excipial ale to mi bolo slabé, teraz uz par rokov pouzivam lactovit. Skusala som od dcerky zobrat bioderma atoderm ale nic moc.
Mam ho hrozny uz aj na tvari, pouzivam dlhoooo avon anew sensitive
Mate nejake rady tipy ? Hlavne na tu tvar.
Nedavam si makeup ani nič na ňu. Umyvam vlažnou vodou + krem
Skús skin cap.Synček má otrasne vyhádzane komplet celé telo a táto masť mu ako jediná zaberá.Keď objednáš z netu tak je lacnejšia ako v lekárni🙂
Mne pomaha
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+
A vies aka potravina ti vadi?
Pozri si prispevky o dr, ma ich vela na tuto temu, mozno najdes nieco
Možno aj Bepanthen Sensiderm krém by zabral.
@anonym_autor daj si od všeobecnej alebo kožného predpísať kyselinu mliečnu, indulova je super na suché a nadrazdi ani rozskrabany ekzém. Na tvár mi robí veľmi dobre calciova masť 🙂 ja som teraz skúsila 2 týždne vysadiť úplne cukor a ten ekzém sa mi tak nevracia 🙂 a keď máš dôveru vieš sfotit problém a lekár do 3 dní ti zadarmo dá diagnózu a predpíše niečo ak je ekzém fakt zlý a nechceš ísť osobne k lekárovi.

pri atopickom ekzeme je to tak vec čo si sadla zrazu nesadne pripadne sa z nej vyhadžeš
skus čiernym čajom kvalitnym ukludnit, alebo ja si dávam sudocrem , ichtamol mast,
ja teraz idem saloos krem alebo sera ale niekomu nesadnu .. predtym som mala manufakturu ale ta mi nesedi, havlikova apatieka mi už tiež nesedi
z avonu sa vyhadžem okamžite, exipial som mávala dakedy