Rakovina hrdla
Ahojte, prosím čo to tam mám vzadu za tým “cicikom”? Objaví sa mi to tam keď otvorím naplno pusu a akoby “potlacim hrdlo von”... keď otvorím klasicky ústa, nemam to tam. je to nádor? Čo máte to tam aj vy? Prosím

@vikybalint 4 vyter potvrdil zlaty streptokok ci co dobral som teraz antibiotika ale stale to v hrdle citim 14 dni som to bral asi to netrafila alebo co ale bol som orl aj sono krku bol som aj plucne rtg ci nemam plucne chlamidie ja uz neviem co mam robit hrdlo furt cervene ale neboli
@dante1 to mas urcite toho streptokoka lebo ja som bol u 4roch ORL ale henti pristahovalci su hrozny treba ist bezrucova tam je taka mlada pekna lekarka a spravila mi vyter ale nie len tak do krku ale do mandli isla a cca 4 dni dosiel vysledok ze zlaty streptokok ci nejak tak ja som bol pó roka v pi.. ze co mi je uz som fakt nevedel co a teraz som dobral antibiotika 14 dni a stale to citim kua cervene furt ale lepsie ale viem ze to tam stale je ja to citim na nervy som dojdite ma niekto zachranit lebo ma je..
@martin88888 vyzerá to ako hemangióm - nezhubný cievnatý nádor. Treba doplniť CT s kontrastom, aby sa zistil presny rozsah…vzhladom na lokalitu by to nolo dobre zaembolizovať a potom vybrať, lebo pri poranení to moze vyrazne krvacat. Skuste navstivit ORL ambulanciu na nejakom vyssom pracovisku - klinike, kde s rym maju skusenost.
@emuemu ahoj poradíte mi ?
@martin88888 vyzerá to ako hemangióm - nezhubný cievnatý nádor. Treba doplniť CT s kontrastom, aby sa zistil presny rozsah…vzhladom na lokalitu by to nolo dobre zaembolizovať a potom vybrať, lebo pri poranení to moze vyrazne krvacat. Skuste navstivit ORL ambulanciu na nejakom vyssom pracovisku - klinike, kde s rym maju skusenost.
@emuemu Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o radu? Mám již asi rok a půl v krku takovýhle vřídek,nad ním je možná od letoska ještě jeden menší, mám se obávat,nebo se jedná o něco neškodného, třeba nějaky tukový vřídek. Moc děkuji