Rakovina hrubého čreva - skúsenosti, alternatívna liečba
Ahojte, chcela by som poprosit kompetentnych, aby sa podelili o svoje skusenosti ohladne liecby rakoviny hrubeho creva. Mojej mamine, 49 rokov, diagnostikovali rakovinu hr. creva v 2. stadiu. Lieci sa na NOU v BA, zatial chemoterapiou ale zaujimala by ma hlavne alternativna liecba. Ake mate skusenosti s vitaminmi, ci ste uzivali horke marhulove jadierka, a pod. Kazda rada a skusenost potesi, podelte sa o svoje pribehy.
My sa nevzdavame, ideme do boju a viem, ze zvitazime!!!
Dakujem 🙂
mail: nikol850@yahoo.co.uk
@123iveta456 ahoj, mozes mi prosim napisat viac o alternativnej liecbe tvojho manzela? Dakujem
Ahoj. Neviem ale co konkretne chces vediet.
Iveta
ujo ma este strasne problémy s kožou..po chemo co absolvuje mu straaasne vysýcha pokožka na tvári..chudák ☹ strasne ho to aj svrbí..aj to ma také vysusené..jak vyschnutá slivka..viete na to nieco odporučiť? dr. sú najlepsí, odporúcajú nedavat nic..skúsal aj aloe vera sprej prvej pomoci..ten mu ulavil..vlastne aj co si dava ze mu to ulavi na chvilocku..odlupi sa to osúpané a za pol dna zas naspat :-/
@evina24
Jednoznacne natierat koloidnym striebrom a na vecer sojovy olejcek.
@123iveta456 koloidné mu mozem posunúť na skúsku teda a sojový olejček kde najdem prosím? vies odporucit? dakujem
Kedze na tejto stranke je zakazane propagovat vyrobky tak radsej mi posli mail a ja ti napisem ako sa to vola a je mozne bezne kupit v lekarni. Napis na: 123iveta456@azet.sk
3 veci by som radila,
- vysoke davky D vitamin ....jednoznacny suvis najmä s úspechom liecby u hrubého creva a prsnika....
aspon 15 kv Vigantolu denne aj viac urcite ma deficit,
venujem sa D vit. roky,
-rascovy olej-
- caj essiac- stovky vyliecenych pac...
drzte sa
Ahoj Evina. Tak ako? Pomaha?
@123iveta456 nezohnala som ten kremik :( v lekarni zatial ziadnej
Ahojte ja by som sa chcela pytat pre tetu radu ..ona ma tu chorobu a zacali stym ze jej nasadili 25 chemo a 25 ozar no bez uspechu ba zhorsilo sa a napokon ju aj tak caka operacia ..ale teraz je v takych bolestiach ze je skoro denno denne na pohotovosti uz sme zufali dakujem za kazdu radu
Ahojte potrebujem poradiť tatinovi teraz zistili rakovinu hrubého čreva a má aj metastázy aj na pečeni.
Problém je ten že nevieme čo mu máme dávať jesť lebo zo všetkého mu je zle.
Chceme mu dávať zeleninové šťavy ale netuším koľko a ako často mu ich môžeme dávať. prosím poraďte.
@zuzanagoralova
@gulkaaa toto napis do google marhulove jadierka zazracni prostriedok proti rakovine zdravie.sk. a potom extrakt z hroznovych jadierok prekonava pri rakovine kazdu.kto ma rakovinu 50 marhulovych jadierok denne na tri krat ne naraz dobre pozuvat inak nepomoze.500g stoji okolo 4 eur da sa na internete objednat.muka z cerveneho hrozna jedna lyzica do 2dcl vody 3 krat denne plus extrakt z hroznovych jadier plus marhulove jadra toto by mal zabrat.
@janosikovaa fenixove slzy vylieci kazdu chorobu aj rakovinu.da sa kupit na hyperinzerce.cz.v cechach predavaju to original fenixove slzy.rick simpson to vynasiel mozes to vy googlovat
@janosikovaa ahoj ako viem, že fenixové slzy budú originál?
@gulkaaa ale len horke marhulove jadra pomozu sladke su nedobre.fenixove slzy co sa da kupit v oficialnom obchode na internete to malo ucini.na hyperinzerce.cz da sa kupit taku co vyrabaju doma. to aj obsahuje thc.je to nedovoleni liek lebo obsahuje thc.preto v obchede co predavaju nie je dobry.rick simpson co to vynasiel uz 5000 ludi ozdravil.na youtube tiez da sa pozriet rick simpsonove vydeja.su take pripady na google ze mal uz len 2 hodiny zivota mal rakovinu a syn dal otcovi fenixove slzy a sa vyliecil.jedna kvapka pod jazyk 3 krat denne prvi tyzden potm 2 kvapki a tak dalej max 4 kvapki.vsetci uzdravili co to vyskusali.nie iba rakovinu ale vsetke choroby.vela dni som googloval na internete a vela pribehov som cital o uzdraveni aj o horke marhulove jadra som cital vela uzdravenich pripadov.je aj kniha svet bez rakovini.to pise len o marhulove jadra.hemoterapia len zabija ako aj lieki.vsetko ide o peniaze a vsetko zatajia co ozaj pomoze.napriklad jedneho zavreli na par rokov lebo zacal rozpravat v televizii jak sa uzdravil s marhulovym jadrom.rick simpson tiez chcel legalizovat svoj liek tiez bol prenasledovany tajnimi muzmi.da sa priamo od rick simpsona objednat fenixove slzy.kto neveri tak ani sa neuzdravi.fenixove slzy 100 percent ze uzdravi cloveka len to je drahe.alebo jest len surove zelenini a ovocie 3 mesiace tyz uzdravi cloveka.su ludia ktory nic nejedia len toto 20,30 rokov a vyzeraju 30 rokov mladsi.alebo pyt vlastny rany moc pol deci staci alebo ked neide tak par kvapiek pod jazik.o tom tiez je pisana kniha.pod jazik sa musi kvapkat lebo to je najucinejsi.to moj vseobecni doktor povedal ze vie ze vela ludi ozdravil tak z rakovini.urioterapia sa vola.
@janosikovaa kto ma rakovinu nemal by jest cukor lebo len zvatsi rakovina
@janosikovaa fenixove slzy da sa urobit aj doma na internete najdes postup aj na youtube najdes o tom vydea
@janosikovaa toto napis do google hladovanie a urinoterapia
@janosikovaa toto napis do google trpela rakovinou potom prisiel zazrak
@janosikovaa toto napis do google muz ktory vyliecil 5000 ludi z rakoviny
@gulkaaa toto napis do google zabijak rakoviny 10000 krat silnejsi nez chemoterapie.gravolia mlety prasok 1kg a tinkturu da sa objednat najlacnejsie na slaviaparadise.cz.uzivanie prasku je do 2dcl vody jedna polievkova lyzica 2 krat denne.najlepsie ked do 2dcl vody dame prasok zamiesame pokrijeme a nechame na vecer stat a rano vypijeme a to opakovat rano a vecer vypit.tinkturu 3 krat 30 kvapiek pod jazyk.
@gulkaaa toto napis do google strava ktora ma vyliecila s rakoviny

@nili ahoj je mi to strašne moc ľúto ☹ ale jedno nechápem , keď to tvojej mamine diagnostikovali bola v 2 štádiu bez metastáz však áno ? Teda šanca na vyliečenie veľké .., kedy sa u vás začal zhoršovať stav ? Môj otec je po operácii a má pol roka chemo o chvíľu bude končiť .. ešte jedna dávka mu ostáva a potom vyšetrenia ...