Rakovina hrubého čreva - skúsenosti, alternatívna liečba
Ahojte, chcela by som poprosit kompetentnych, aby sa podelili o svoje skusenosti ohladne liecby rakoviny hrubeho creva. Mojej mamine, 49 rokov, diagnostikovali rakovinu hr. creva v 2. stadiu. Lieci sa na NOU v BA, zatial chemoterapiou ale zaujimala by ma hlavne alternativna liecba. Ake mate skusenosti s vitaminmi, ci ste uzivali horke marhulove jadierka, a pod. Kazda rada a skusenost potesi, podelte sa o svoje pribehy.
My sa nevzdavame, ideme do boju a viem, ze zvitazime!!!
Dakujem 🙂
mail: nikol850@yahoo.co.uk
@gulkaaa kurkumu a zazvor da sa objednat lacno na masiarske-potreby.sk.cierna ryza je dobra na rakovinu.len v tlakovom hrnci da sa uvarit.ked zacina voda varit tak od toho 1 hodina.spolu s vodou sa konzumuje com sa vari.vo vode su vela prospesnich latok.vtom ciernej farbe co ma ryza tam su vela liecive latky.z ekologickeho polnohospodarstva z talianska pochadza ryza co ja pouzivam najlacnejsie som zohnal na racio.prijemnydomov.sk
@gulkaaa vsetke liecive biliny napr.kurkumu,jadierka,gravoliu.treba spolu uzivat so sirupami rastlineho povodu nap.agavove,datlove.lebo rakovinove bunky maju rad sladke.a vsetke liecive ucinky rastlin,semien priamo odnesu do rakovinovych buniek.tu je priklad napis do google muz si uplne vyliecil rakovinu pluc s medom.lacno horke marhulove jadra da sa objednat na svetplodov.sk
@gulkaaa toto napis do google tento muz vyliecil z rakoviny podla jeho nazoru uplne sam. tu je aj recept co pouzival
Dobrý den,
v rodine mam viacero tazko chorých ludí (vrátane rakoviny), to je dovod, preco som sa zacal výrobe Fenixových slz pred niekolkými rokmi venovat. FS su velmi ucinné, len mi to trvalo kým som zistil, ze je dobré miesat vzdy viacero druhov. Takisto na kazdú choroby zaberajú iné odrody. Preto som nesiel do kvantity (pestovat vela z jednej odrody) ale do kvality (mám nasadených vela odrod) a skúsam vzdy nové, hlavne medical sorty. Pomer CBD/THC je len jeden z dolezitých parametrov, nakolko su to dva najdolezitejsie kanaboidy z vyse 100 ucinných látok v konope. Napr. na rakovinu odporúcajú odrodu zo 100% indica, ale ta neobsahuje skoro ziadne CBD, ktore zmiernuje zápal a bráni nádoru metastázovat. FS vyrábam vzdy podla jednotlivých odrod (nemiesam). Potom poskytujem FS (podla odrody) na liecenie roznych chorob (prípadne kombináciu viacerých). Mojou prioritou je pomoc rodinným príslusnikom, ktorá funguje.
FS vyrábam len z cerstvo vysuseného konope. Co sa týka výroby FS, Rick Simsonovu metódu som podstatne vylepsil, nakolko jeho výroba je velmi amatérska. Urobil som v pribehu casu niekolko vylepsení:
1. pred extrakciou konope rozdrvím, potom nemusím pouzit take velké mnozstvo rozpústadla a následne ho tolko odparovat, takisto výtaznost sa o nieco zvýsila.
2. extrakciu robím len v laboratórnom skle a nie v plastových kýbloch ako Rick. Pozivam namiesto kávoveho filtra - prírodnu bunicinu.
3. Pri odparovaní rozpústadla tiez pouzívam len laboratorne sklo, aby FS neboli v kontakte s kovom alebo este horsie napr. z teflonovým povrchom v ryzovom hrnci.
4. Ako rozpústadlo nepouzívam alkohol (ethanol nie je dost cistý, max. 96😵 ani izopropylalkohol (vysoko toxický, ostávajú rezidua). Preto najkvalitnejsí výtazok dosiahnem pouzitím lekárskeho benzínu kvality RN, kde dosahujem najsilnejsí a najcistejsí vysledný produkt (bez rezidua rozpústadla). Aj Rick Simson ho odporúca, ale jeho pre vysokú cenu ho málokto pouzíva.
5. Pestovanie tiez nie je jednoduché, hlavne slachtených medical odrod, ktore vyzadujú väcsiu starostlivost vrátane hnojenia, kde pouzivam len drahé organické hnojivo. Vsetky rastliny pestujem ako outdoor (ziadne pestovanie pri umelom svetle, kde konope nedosahuje pozadovanú lekársku kvalitu). Nákup kvalitných semiacok tiez nie je lacná zálezitost. Ale ako som písal, ide mi prioritne o kvalitu, kedze predaj FS nie je prvoradá zálezitost.
S pozdravom a prianim pekného dna
Richard
za to datlovy sirup lebo obsahuje najviac cukrov medzi sirupami.co rakovinove bunky maju rad.
Datľový sirup
Datľový sirup je veľkým konkurentom medu, jeho využitie je veľmi podobné. Vyrába sa z vyzretých datlí a vody bez pridania cukru. Je totiž zdrojom energie, vlákniny, antioxidantov a mnohých vitamínov či minerálov. Je naozaj prospešný pri liečbe rôznych infekcií a zápalových ochorení.
Datľový sirup má podobné účinky ako včelí med, avšak pracuje oveľa rýchlejšie a má antibakteriálne účinky. Mnohí odborníci tvrdia, že v budúcnosti môže nahradiť klasický biely cukor.
tento clanok som nasiel na internete o sirupe
na suchu pokozku najlepsie su oleje lisovane za studena nap.mandlovy,sipkovy,olej z hroznovych jadier.pred aplikacio na kozu treba natriet pokozku ruzovou vodou.lepsie sa vrstrebava olej do pokozki.vsetko da sa na internete objednat.tie oleje dobre su aj na choru pokozku nap.ekzem,psoriaza.
toto napis do google 1 clanok.rastlinne oleje lepsie ako pletove kremy ci mlieka.2clanok.pletove oleje ako si vybrat ten najlepsi.3clanok.pletovy olej namiesto kremu.na internete da sa objednat nap.mydla ciste rastline na suchu problematicku pokozku.nap.tu sa daju objednat mydla soaphoria.sk,ponio.sk.len ked kupite olej treba dat na to pozor aby boli v tmavej flase.lebo tie oleje rychlo sa oxiduju ked su vystavene svetlom.niektore obchodi predavaju v priesvitnej flase tie su nedobre.ruzova voda to mu jedno jakej flase je
Matka872 13.03.2013 12:25:29
Rakovina prsníka a pečene (Svedectvo z knihy RAKOVINA - prečo stále umierame bez spoznania pravdy. Kniha je v príprave)
--------------------------------------------------------------------------------
Milý Phillip, v júni 1997 som si v ľavom prsníku našla hŕčku. Navštívila som svojho lekára, ktorý ma hneď poslal k onkológovi. Ten povedal, že keďže je hŕčka v ľavom prsníku, možem si vybrať medzi mastektómiou alebo lupektómiou (odstránenie len hŕčky), vrátane odstránenia štrnástich lymfatických uzlín. Aj keď bola zasiahnutá aj jedna lymfatická uzlina, uisťovali ma, že sa netreba ničoho obávat, že vraj "...jedna zasiahnutá uzlina je akoby nebola zasiahnutá ani jedna..." Tumor poriadne preskúmali a zistili, že je agresívny a stihol sa rozniesť ešte pred operáciou. V priebehu septembra 1997 som mala 5 radiácii a užívala som Tamoxifén, ktorý mi chirurg predpísal pri prvom vyšetrení. Počas piatich rokov som pravidelne chodila na kontrolu, naposledy to bolo 15. apríla 2002. Všetci sme sa tešili, že som prežila 5 ročnú lehotu remisie a navzájom sme si s doktorom zagratulovali. Povedali mi, že mi môžu vysadiť Arimidex, ktorý som 5 rokov brala namiesto Tamoxifénu, keďže ten mal silné vedľajšie účinky. Povedali mi tiež, aby som prišla na mamogram o dva roky. O 3 a pol týždňa na to som pri zaviazovaní topánky pocítila bolesť a nepríjemný pocit v bruchu. 9. mája som preto navštívila obvodného lekára, ktorý mi povedal, že to pravdepodobne bude z Voltarolu, ktorý som brala kôli artritíde na nohách. Vysadila som preto Voltarol. Po troch týždňoch agónie v nohách a stúpajúcich bolesti v bruchu som sa začala aj celkovo cítiť viac chorá.
Dne 30. júna som znovu zašla za lekárom a 5. mája som mala krvné testy. Na vyšetrenie som sa vrátila až 18. júna, keďže som bola zaneprázdnená s prípravou svadby na 15. júna, ktorú som navyše pripravovala chorá a v bolestiach. Bolo mi povedané, že z krvných testov vyplýva, že je niečo v neporiadku so žlčníkom alebo možno s pečeňou. Neskôr sa potvrdil problém so žlčníkom, na ktorý som mala podozrenie už dávnejšie keďže som už dlhšie mala bledú stolicu a pociťovala som celkovú slabosť.
Keďže som sa cítila veľmi slabá a nechtiac som schudla takmer 10 kíl, lekár ma poslal na ultrazvuk. Ultrazvuk som mala 27. júna, kde mi povedali, aby som šla čo najskôr k svojmu lekárovi. Šla som za ním hneď nasledujúce ráno. Na stole mal správu z ultrazvuku, kde sa písalo "roztrúsené metastázy" na pečeni. To nás oboch zarazilo a vyviedlo z miery. Rakovina sa rozšírila! Telefonicky mi zabezpečil vyšetrenie u onkológa na 11 júla.
Onkológ bol veľmi zdvorilý. Vravel, že nebude možné operovať ani použiť radiáciu. Jediná možná liečba bola využiť silnú chemoterapeutickú zmes. Liečba mala trvať 4 a pol až 6 mesiacov, so 60% pravdepodobnosťou, že to zaberie a moja prognóza prežitia mala byť 18 mesiacov. Bez chemoterapie mi dávali nádej 6 mesiacov. Súhlasila som. Predpísal mi 10 mg Pristigmínu 2 x denne. Nebola som šťastná, že opäť budem prijímať chemoterapiu ale chcela som tých pár mesiacov života navyše.
Po príchode domov som si však všetko ešte raz premyslela. Manžel a deti boli zlatí a podporovali ma v akomkoľvek mojom rozhodnutí, len aby mi urobili radosť. Rozhodla som sa chemoterapiu nepodstúpiť. Zavolala som na onkologické oddelenie a oznámila som im svoje rozhodnutie. Prijali to celkom normálne.
Akonáhle sa ostatná rodina dozvedela, že som vážne chorá, bola som donekonečna vystavená radám "rob to", "rob tamto", toto rob", "tamto nerob", "toto smieš" a "tamto zasa nie". Všetko som hádzala za hlavu, keďže jedna rada sa zdala byť horšou než druhá. Jedna rada bola, že sa vyliečim, ale MUSÍM piť 5 litrov vody denne. A vedzte, že medzi týmito všetkými radami bola Vaša kniha "RAKOVINA - prečo stále umierame bez spoznania pravdy" Nahliadla som do nej len trochu, keďže sa mi zdalo že je len o zatracovaní všetkých lakárov a celého farmaceutického priemyslu.
Zhodou okolnosti sa mi o niekoľko týždňov dostal do rúk list, v ktorom som znovu zbadala zmienku o strave a diéte. Napísala mi ho mama mojej nevesty. Tá ma známu v Južnej Afrike, ktorá, keď sa dozvedela o mojej chorobe, povedala, že mi musí poslať akési materialy o vitamíne B17. Vzapäti som si spomenula, že B17 sa spomína v tejto Vašej knihe. Nuž, začala som ju čítať. Čo som čítala, malo jasnú logiku a malo to hlavu i pätu. Všetko do seba zrazu začalo zapadať. Knihu som prečítala celú, každú jednu stranu som čítala, niekedy aj niekoľkokrát. Teraz je akoby mojou druhou Bibliou. Zohnala som si aj toľko spomínané marhuľové jadrá - na začiatok.
Nebola som si moc istá, koľko tých jadier jesť a preto som ich jedla zo 60 denne. Keďže moj žalúdok bol dosť citlivý, znížila som neskôr na 40 denne. Začala som ich jesť v prvý augustový týždeň a zároveň vtedy som začala jesť len vegetariánsku stravu, ktorá sa počas rakoviny musí dodržať. Postupne som sa na moje milé prekvapenie zaťala cítiť lepšie, mala som viac energie, viac mi chutilo. Cítila som sa natoľko dobre, že som zase navštívila obvodného lekára. Rád ma videl usmiatú. Navrhol mi, že ak sa cítim lepšie, bude dobre urobiť rozbor krvi. 6. septembra ma teda objednal na rozbor krvi.
Výsledky som dostala v piatok trinásteho, vraj nešťastný deň. Napriek tomu boli výsledky prekvapujúce. Všetky hodnoty sa zlepšili ale najviac sa zlepšili pečeňové testy, čo bolo zvláštne, keďže práve tie by mali byť vzhľadom na moju 6 mesačnú prognózu najhoršie.
Boli sme úprimne dojatí. Cítila som sa skutočne lepšie. Lekár mi povedal, že čokoľvek robím, funguje to.
toto napis do google oleje lisovane za studena nobilis-tilia.tu budes vidiet vela stranky kde sa da kupit oleje.heureka.sk.tu mozes vyhladat najlepsiu cenu.nobilis-tilia je jeden z najlepsih znaciek co predava oleje v tmavej flase
@richardfenixslzy, prečo si dookola rušíš účet na MK a v zápätí zakladáš nový?
Zakladanie účtov na MK a kopírovanie tu príspevkov z internetu je tvoje hobby alebo?
@richardfenixslzy toto je riadny bullshit.
toto napis do google konopi zazracny lek na vsechno.v tom clanku najdes vela pribehov ludi ktory sa uzdravili z rakoviny aj z inych chorob za kratky cas pomocou fenixoveslzy.prispevku kde sa pise ze max 3 krat 4 kvapki to nepravda moze sa pouzivat aj viacej.ten prispevok tiez ja som pisal
Ahojte takže teta už je po operacii ..ktora dopadla dobre vravel primár už je to 2tyž....Ale teraz dostala silne bolesti krče v bruchu a v nemocnici jej zistili že ma spálene tenke črevo následok ožaru ...Chcem sa spýtat vás či ma niekto niekoho čo ma taký problem sme zúfaly ďakujem za každu radu Pekne prosím 😭😭😭😭😭😭😭
toto napis do google 1clanok-veda potvrdila ze kurkuma je ucinejsia ako 15 druhov liekov.2clanok-14 neziaduce ucinky uzivania kurkuma prasok.3clanok-kedy neuzivat kurkumu.4clanok-mocnejsia nez chemoterapia.5clanok-konopijakolek.6clanok-6 zavazne neziaduce ucinky extrakt z hroznovych jadier.
kurkuma je velmi zdrava ale bohuzial niektory ludia nemozu pouzivat.toto iste je aj s extrakt z hroznovych jadier.kurkumin s piperinom 1000mg 120kapsul.curcumin c3 complex 500mg 120kapsul.tie dve kurkuminove tabletky su najlepsie na trhu.na klby reumu 3000mg.na rakovinu 8000mg denne.viem lebo otec mal problemy s klbamy reumou uz skoro nevedel chodit.a teraz aj bicikluje.trebe davat pozor ked kupite kurkuminove tabletky vzdicky musi tam byt piperin lebo bez toho nema kurkuma liecive ucinky.ale pozor len kurkuminove tabletky pomozu nie kurkumove.kurkuma v prasku s ciernim korenym je zdrave tiez.ale su aj take ze v tabletkach predavaju obicajnu kurkumu a nie vytazok z kurkumi.
toto napis do google zena sa vdaka jedinej korenie zazracne zbavila rakovinu.
fenixoveslzy da sa kupit.napis do google predaj fenixoveslzy hyperinzerce
kurkuminove tabletky kupis na piperin.sk,naturgreen.cz
Ahoj otcovi pomohlo,resp.dobre robilo pocas liecby pitie aloe vera.taky cisty napoj z aloe.pripadne neskor aj lanovy olej na podporu travenia,ten uziva doteraz. ALe hlavny je pozitivny pristup a cim viac sa da travit cas na cerstvom vzduchu!! Drzime palce.
pupava suseny koren,tinkturu kupis najlacnejsie na salviaparadise.cz.toto napis do google mocnejsia nez chemoterapia
toto napis do google 1clanok-najzdravsi napoj vsetkych cias lieci reumu bolesti zapaly i srdce.2clanok-ako vyliecil viac ako 45000 ludi z rakoviny za 42 dni.3clanok-vyse 45000 onkologickych pacientov svedci ze ich vyliecil tento dzus.4clanok-rakovinove bunky zomru za 42dni.5clanok-kniha liecenie rakoviny leukemie a inych chorob.6clanok-gersonov zazrak alternativna liecba rakoviny.7clanok-v holandsku je surova strava uznana ako oficialny sposob liecenia.

@gulkaaa napriklad korenie kurkuma tiez lieci choroby aj rakovinu.kurkumu treba smiesat s ciernym korenom a zazvorom len vtedy ma ucinky.zazvor a cierne korenie pomoze vyvolavat liecive ucinky kurkumi.ked ma clovek rakovinu tak treba uzivat aj kapsule s kurkumin.kurkumin je latka s kurkumi ktore zabija rakovinu plus kapsule piperin.piperin je latka s cierneho korenie.8gramov kurkumin treba uzivat pri rakovine denne.najlepsie kurkuminove kapsule da sa kupit na piperin.sk takzvany curcumin c3 komplex tam su vsetke tri kurkumini co pomahaju tele.alebo na naturgreen.cz