icon

Rakovina kože: Aké sú príznaky okrem kožných prejavov?

22. sep 2024

Ahojte, je tu niekto komu zistili rakovinu kože? Mali ste nejaké príznaky okrem kožných prejavov? Ďakujem

Strana
z2
verunka35
10. júl 2025
@gabica77

@smajliica ahoj mne včera potvrdili melanóm som úplne na dne idú mi ešte rozširovať a zobrať viac po stranách a pozerať lymfaticke uzliny operačné. Včera som bola na rengene a na sone a všetko mám čisté.

@gabica77 dobry napiste mi spravu nedavno som si tym presla

gabica77
10. júl 2025
@smajliica

Hlavu hore. Ak nemáš metastázy, tak to naozaj nie je nebezpečné. Veľmi ti držím palce nech je všetko čisté a nič viac ako vybrať to znamienko nepotrebuješ. 🤞🏻

@smajliica znamienko mi vybrali bola som na sone brucha a na rengene pľúc a všetko mám čisté teraz čakám idú mi ten rez kde bolo znamienko ešte zväčšiť a zobrať viac po stranách a idú mi pozerať cez lymfu či tam niečo nie je

gabica77
22. júl 2025
@smajliica

Hlavu hore. Ak nemáš metastázy, tak to naozaj nie je nebezpečné. Veľmi ti držím palce nech je všetko čisté a nič viac ako vybrať to znamienko nepotrebuješ. 🤞🏻

@smajliica no bola som na sone a rengene a všetko som mala čisté ale zajtra idem ešte na CT. A 6.8. mi idú zväčšovať tu ranu a idú pozerať najbližšiu lynfu no bojím sa

smajliica
22. júl 2025

To znie dobre. Držím palce nech je aj naďalej všetko čisté 😊

gabica77
22. júl 2025
@smajliica

To znie dobre. Držím palce nech je aj naďalej všetko čisté 😊

@smajliica myslíte??

gabica77
22. júl 2025
@stellarstar

Ale narástlo ti to v priebehu krátkej doby? Mojej mame za mesiac z priemeru 0,5 cm narástlo na 5 cm. Na to aby zistila ci je to rakovina musí vyrezat a poslať na hysto. To isté aj mame robili. Dr sa na nu pozrel ale bez hysto jej nepovedal nič

@stellarstar ahoj idem sa opýtať a mamina mala tvoja melanóm??

stellarstar
22. júl 2025
@gabica77

@stellarstar ahoj idem sa opýtať a mamina mala tvoja melanóm??

@gabica77 ahoj nie sarkóm má

Strana
z2