Rakovina pankreasu
ahojte pisem anonymne lebo ma tu mnoho z vas pozna. A neviem ani kde zacat.. mam 34 rokov a diagnostikovanu rakovinu pankreasu. V 3 stadiu, rakovinove bunky mam uz aj v lymfatickych cestach a cievach, len este metastazy nie su na inych organich. Teraz uz len cakam... chcu mi to skusit odstranit co je ale udajne nepravdepodobne kedze je toho uz vela tak nevedia ci ist rovno na chemo alebo to skusit ale stratit cas. Mam dost velke bolesti ale najviac ma boli pohlad na moje krasne deti a milujuceho manzela. Nebudem tu uz dlho a s tymi bolestami odchadzam uz teraz. Moj muz je moja najvacsia laska a viem ze sa o nase krasky postara ale neviem sa zmierit s tym ze ich uz neuvidim nepobozkam. Ten cas uteka tak rychlo a ja uz som aj stratila nadej ze sa vyliecim ta bolest sa stupnuje a pri lekaroch len cakam. Poznate niekoho kto sa vyliecil aj pri diagnostike v 3 stadiu?? mozno aspon zrnko nadeje... nechcem ich opustit ach. Dakujem za odpovede
@tenerifka Vyliecila sa z rakoviny ,ale nie z rakoviny pankreasu.O tomto druhu rakoviny dokonca pise ze je takmer neliecitelne,ale to som si vsimla az po dopisani mojho komentu tu na stranke.A pisem preto lebo mam aj osobnu skusenost s jej pomocou ale s inim zdravotnim problemom ,nie s rakovinou
Bohužiaľ aj my to máme už čerstvo s ockom za sebou, bojoval neuveriteľných 15 mesiacov v IV. štádiu. Bol najväčší bojovník akého poznám. Kiežby to nikdy nikto nemusel zažiť… Metastatický karcinóm pankreasu je zúfalstvom
ALE
osobne poznám človeka, ktorý má 3. Štádium, nie je síce vyliečený ale žije momentálne 6. rok
Najviac na svete držím palce a veľa síl do boja 🙏❤️
Ahoj ako ti je ? Operovali ta nakoniec ?
Och boze, to sa hrozne uz len cita. Strasne mi to je luto. Dufam, ze sa s tym da bojovat. Prosim ta, ake boli priznaky, ak sa smiem spytat, tiez ma trapi pankreas....
Aké príznaky máš prosím ťa ?
Dobrý deň v 39 mi diagnostikovali rakovinu prsníka nádor mal len.0.75cm ale druh bol natoľko agresívny ze mi zobrali prsník aj všetky uzliny no bolo to skoro podchytené tak som sa s toho dostala len čo má trápilo pred rakovinou prsníka som mávala gastro problém po predposlednej chemoterapii som oztla to som ešte nevedela čo má čaká stendy do zlcovodov ktoré mi vkladali mi prekrili nádor v pankreasu prišla som na to keď som deň noc nespala od bolesti stále vracala za 1 týždeň schudla 10kg tak som to išla riešiť nakoniec mi tam našli zhubný nádor na hlave pankreasu 3 štádiu mal 2 cm ale už bol v cieve rýchlo som zháňal operanta a nasla do teráz som vďačná aj keď prvá operácia nevisla nakoľko sa to dostalo do žili ktorá sa nemohla operovať spravili mi operáciu aby som mohla primát potravu a poberala som 5 chemoterapii ct zmenu neukázalo no doktor mi dal šancu a pustil sa do toho pri otvorení zistili ze zo žili to zmizlo a 10h operácia bola úspešná bez komplikácií dobrala som ďalších 7chemo no chytila som cice ojedinelý vedľajší účinok a prestala som chodiť chvála bohu to nebolo trvalé a teraz po 2 rokoch je to fain od operácii som bola pol roka čistá a spravila sa mi metastáza na pečení ďalšie chemo prvá neúspešná rosirilo sa mi to no ta ďalšia mi rok raberala ale už prestala dnes mam 44 v kuse bojijem vyše 4 rokoch bez prestávky ale nezdávam to už bohužiaľ majú len posledný druch chemoterapie ak nezaberie už má nechajú len dožiť ľúbim svoje deti aj keď sú už vedsie aj manžela preto to nezdávam aj keď ten život nie je plnohodnotný ale som rada za každú chvíľu. Netreba sa zdávat u mňa to už 3krat bolo veľmi zle niekedy sa zázraky dejú aj keď viem ze už tu dlho nebudem no som vďačná za každú chvíľku

Och, držím ti palce, aby liečba zabrala