icon

Rakovina žalúdka -má tu niekto túto diagnózu?

wierulik
15. mar 2020

Dobrý deň , prosím, je tu niekto s rakovinou žalúdka?

Strana
z2
wierulik
autor
15. mar 2020

@kittykat22 áno mám rodinu, manžela ktorý má podporuje, dve dcéry, jedna dala výpoveď v práci aby sa o mna starala a druha má obdarovala vnúčatami, mame tri dievčatka ❤️ Mám pre koho žiť, mám chuť žiť, ja tu svinu musím poraziť!!!!

wierulik
autor
15. mar 2020

@kittykat22 mám to šťastie, že nie som sama, moja najlepšia kamarátka má tiež rakovinu, podporujeme sa navzajom

zuzap33
Autor odpoveď zmazal
wierulik
autor
15. mar 2020

@zuzap33 keď nemám bolesti, tak som v pohode, keď má začne bolieť brucho a chrbát, mám toho plne bríle, beriem novalgin od bolesti, našťastie zaberá na 5-6 hodín

zuzap33
15. mar 2020

@wierulik ja mam deti este na ZS, tak musim ist vpred 😆

zuzap33
Autor odpoveď zmazal
wierulik
autor
15. mar 2020

@zuzap33 my to dáme 💪💪 mám ešte jednu otázku, uplna blbosť, no aj z toho mám strach, čo vlasy , prídem o ne, však?

wierulik
autor
15. mar 2020

@zuzap33 v nemocnici boli super , po operácii mi dali všetko čo som si pýtala, sestričky boli veľmi zlate

wierulik
autor
15. mar 2020

@zuzap33 je to boj na dlhu trať, mna ešte vôbec neliečia, stále na niečo čakám, to má znervózňuje

zuzap33
15. mar 2020

@wierulik ja som prisla. Neriesim. Dala som ostrihat v kadernictve. Ona plakala, ja nevyronila ani slzu. Nosim satky, doma nic. Prve tri noci som spala s ciapkou, bolo mi zima, tak som si zvykla. Vlasy zacali padat asi 10dni po prvej chemo
Inak vydepilovalo ma to od hlavy po paty. Hlavne aby to pomohlo porazit chorobu.

zuzap33
15. mar 2020

@wierulik inak, ked padaju vlasy, taknto boli. Nikdy by som to nepovedala

wierulik
autor
15. mar 2020

@zuzap33 si silná zena , som rada, ze si mi napisala, prajem ti vela zdravia a budem rada, ked si budeme pisat. Som netušila, ze este aj padanie vlasov moze bolieť 😓

zuzap33
15. mar 2020

@wierulik napíš mi kľudne súkromnú správu. Kedykoľvek

wierulik
autor
15. mar 2020

@zuzap33 dakujem, napisem 🙏👍 človeku je lepsie,ked vie , ze v tom nie je sám, aj ked by som bola stastna, keby to bolo v inom nie v chorobe, no zivot je raz taky

majamat
15. mar 2020

@wierulik skus ci by ti viac esedel puding fresubin. ja osobne nemam ziadnut aku dg, ale mala som k tomu pristup a z nutridrinkov a podobnych napojov som mala vzdy krce v zaludku. Fresubin puding mi zle nerobi a zda sa mi aj chutny. najma cokoladovy.
a silno drzim place.

miskahrncarikova
15. mar 2020

@zuzap33 ahoj,ja nastupujem v utorok na prvu chemoterapiu.Velmi sa bojim.Da sa to zvladnut?Mam 2 male deti,tak dufam,ze to nebude take zle

zuzap33
Autor odpoveď zmazal
zuzap33
15. mar 2020

@majamat preboha nie pre onko pacientov. Ten puding obsahuje veľa vitamínu B12 a ten onko pacienti majú prísne zakázaný , lebo spôsobuje rýchly rast rakovinových buniek.

wierulik
autor
15. mar 2020

@majamat dakujem za radu, kde ho kúpim??

wierulik
autor
15. mar 2020

@zuzap33 jemine, este ze si ma na to upozornila 👍🙏😘

wierulik
autor
15. mar 2020

@miskahrncarikova musime to zvládnuť, ine nam neostav

miskahrncarikova
15. mar 2020

@zuzap33 myslim,ze raz som sa nieco spytala,neviem kde.😄Vo stvrtok som sa dozvedela,ze idem uz na chemoterapiu,ja viem,ze sa to da zvladnut,len strach tam je.A este teraz,ked vsade okolo zuri korona virus

miskahrncarikova
15. mar 2020

@wierulik ved jasne,to dame😊

meesha
15. mar 2020

@wierulik spis semporad s onkologem, b12 je tam malinko, pro onkopacienty se zjevne normalne pouziva. Treba: http://m.onkohb.webnode.cz/products/prehled-ent...

oli18
15. mar 2020

Dievcata zlate, drzime vam my, ostatne, palce. Nech to zvladnete a zdrave sa vratite do normalnych kolaji. Vela pozitivnej energie vam posielame❤❤❤

wierulik
autor
15. mar 2020

@oli18 dakujem, budeme ju potrebovať ❤️

karrynka
13. máj 2022

@wierulik Ako sa Ti darí? Ako sa máš po operácii?

Strana
z2