Rakovina žalúdka -má tu niekto túto diagnózu?
Dobrý deň , prosím, je tu niekto s rakovinou žalúdka?
@kittykat22 mám to šťastie, že nie som sama, moja najlepšia kamarátka má tiež rakovinu, podporujeme sa navzajom
@wierulik ja som prisla. Neriesim. Dala som ostrihat v kadernictve. Ona plakala, ja nevyronila ani slzu. Nosim satky, doma nic. Prve tri noci som spala s ciapkou, bolo mi zima, tak som si zvykla. Vlasy zacali padat asi 10dni po prvej chemo
Inak vydepilovalo ma to od hlavy po paty. Hlavne aby to pomohlo porazit chorobu.
@zuzap33 ahoj,ja nastupujem v utorok na prvu chemoterapiu.Velmi sa bojim.Da sa to zvladnut?Mam 2 male deti,tak dufam,ze to nebude take zle
@miskahrncarikova musime to zvládnuť, ine nam neostav
@zuzap33 myslim,ze raz som sa nieco spytala,neviem kde.😄Vo stvrtok som sa dozvedela,ze idem uz na chemoterapiu,ja viem,ze sa to da zvladnut,len strach tam je.A este teraz,ked vsade okolo zuri korona virus
@wierulik ved jasne,to dame😊
@wierulik spis semporad s onkologem, b12 je tam malinko, pro onkopacienty se zjevne normalne pouziva. Treba: http://m.onkohb.webnode.cz/products/prehled-ent...
Dievcata zlate, drzime vam my, ostatne, palce. Nech to zvladnete a zdrave sa vratite do normalnych kolaji. Vela pozitivnej energie vam posielame❤❤❤

@kittykat22 áno mám rodinu, manžela ktorý má podporuje, dve dcéry, jedna dala výpoveď v práci aby sa o mna starala a druha má obdarovala vnúčatami, mame tri dievčatka ❤️ Mám pre koho žiť, mám chuť žiť, ja tu svinu musím poraziť!!!!