icon

Rana po cisárskom

jaju_ska
13. okt 2015

Ahojte som 15ty den po sekcii a mam takuto ranu. Na nohavickach som si nasla mokre na vrchu uz viac krat ako keby mi jazva mokvala. Neviem ci mokvanie znamena hnisanie. Mam to na zaciatku jazvy a na konci jazvy. Neboli ma to vobec iba podla tych nohaviciek na vrchu som zistila ze to "mokva". Neviete poradit ci staci vysusat repikom? Pripadne ku akemu doktorovi ist? Ku gynekologovi alebo na chirurgiu? Dakujem za kazdu skusenost a radu

Rana po cisárskomRana po cisárskom
Strana
z4
zuzka276
9. dec 2015

@katrin21 jaj tak to nie, ale umyvať treba, to je jasne že si to rozmokvá keď to tam dlho nechá, radšej viac krát za deň umy a osuš

katrin21
9. dec 2015

@sosovica ja ta chapem,ze sa bojis, aj mne sa horsie rana hojila......
len si ten repik nenechavaj tam dlho, iba to omyt 3-4 x denne , nechat same uschnut a dost.... a tiez nechaj odstup od aplikovanie toho chlorophilu... nie jedno po druhom hned... 🙂

barnica
9. dec 2015

Mne predpisal moj gynekolog framykoin z dovodu ze mam nabeh na tvorbu hrubych keloidnych jaziev... ale som maximalne spokojna jazva sa pekne hoji obcas citim taky tah trosku ale inak super. Treba sa skúsit opytat 😉 a wobenzym bol fajn brala som ho aj po operacii nosa aj nohy a vzdy pomohol minimalne v tom ze skratil dobu liecby a citila som sa lepsie. Su to take oranzove tabletky velkosti cca ibalginu u nas v lekarni sa dokonca dali kupit na kusy ze clovek nemusel trebars kupovat balenie velke a platit aj za krabicu ale platil len za tabletky.

katrin21
9. dec 2015

@barnica proti keloidom mam vyskusany Contractubex. ODPORUCAM ! vazne...
mala som na hrudi vo vystrihu jazvu 5cm po vybrani znamienka.... bola vyduta, cervena... hoci bola sita podkozne, roztiahla sa mi .... Po natierani ( resp. to sa nema natierať, to sa ma naniest a tlakom držať chvilku ) sa mi krasne stiahla, je zarovno pokozky a aj vybledla, takze ju ani nevnimam.. Velmi dobra vec !

katrin21
9. dec 2015

http://www.wobenzym.sk/verejnost/caka-vas-opera...

ono je to dobre brat pri akejkolvek chorobe, aj chripke... je to dobre aj pre važne chorych , zlepsuje imunitu cez travenie a tym lieci cele telo systematicky....

barnica
9. dec 2015

@katrin21 dakujem vyskusam to a nevues mi poradit ci zabera aj na jazvy starsieho data?

katrin21
9. dec 2015

@barnica no , podla toho ake stare.. ja som to skusala po par mesiacoch, skoro rok? .. ono tam tusim pisali, ze do 2r je to ucinnejsie, potom uz menej, ale nepamatam sa uz presne, lebo uz to bolo dost davno....
mozno skus vygooglit letak, alebo popis k tomu.... hadam to este vyrabaju...

sosovica
9. dec 2015

@katrin21 davam si ten repim dva krat za den poobede a vecer a doobeda si davam ten sprej a vecer ked idem spat s tym ze si to prelepim na noc lebo ten sprej farbi......bojim bojim...pri dcerke a prvom.cisarskom sa mi dobre hojila rana toto neviem prečo sa takto.:/

aristka
10. dec 2015

@sosovica repik je protizapalovy .ale od toho je dobry aj chlorofil.dokonca ucinnejsi a repik je mokry a ranu ti rozmaca .co nie je ziaduce .da sa povedat .ze rana je cerstvo zosita aby sa nerozpadla.

sisulienka2
10. dec 2015

@sosovica Ja som brala ten wobenzym ako uz bolo spomynane,je vyborny.Kedze sa mi rana zapalovala(uz bola zacelena),tak som si ju potierala este Svedskymi kvapkami.Trosku to stipalo,ale zapal sa stiahol.Odporucam.

sosovica
10. dec 2015

@aristka davala som.si tanin.alkohol aj to mi odporucili v lekarni.........
@sisulienka2

jaju_ska
autor
17. dec 2015

Ja ked som zakladala temu si kupila unigel (drahy jak svina tych par gramov) ale fakt stoji za to. Preliecil mi to hned a priatelove 15rocne jazvy su po nom skoro neviditelne. Odporucam

celasapremenim
18. dec 2015

kde si to kupovala? mne sa zrastla na kusku blbsie :D

jaju_ska
autor
18. dec 2015

V dr.max za 7€ trn najmensi veaj cez net cez ich stranku je lacnejsi

evittam
18. dec 2015

Repík a potom konopná masť - nie je nič lepšie 😉

Strana
z4