icon

Ranné hnačky a riedka stolica

19. aug 2023

Ahojte dnes je to už tretí čo mám ranné hnačky väčšinou aj 2-3 krát.Hnačky sú sprevádzané bolesťami brucha.Cez deň sa cítim úplne dobre taktiež mi chutí jesť aj všetko občas ma bolí brucho ale po pár minútach to prejde.Pred pár dňami som bola prechladnutá a brala som napr.Coldrex,Bromhexin a aerius rozmýšľala som či to nebude z toho pretože pri minulom prechladnutí som mala podobne tráviace tazkosti akurát bez hnačiek.Taktiez to môže byť zo stresu keďže som ho mala v poslednej dobe dosť.Dávam si probiotiká a aktívne uhlie.Máte niekto s týmito problémami skúsenosti?PS:som tak trochu hipochonder=)

jozeffezoj
19. aug 2023

Hlavne vynechajte ťažké jedla, mlieko, mliečne výrobky, pálivé veci, a nadmerné mastné a príliš sladké.
Podľa mňa to prejde

domkakvet
19. aug 2023

Ak uz boli pred tym podobne tazkosti, tak to moze byt aj z toho.

veve009
19. aug 2023

Áno môže to byť so stresu možno Vám nesadla aj káva alebo hocičo čo ráno jedávate

autor
19. aug 2023

@veve009 No ja to mam hneď ako vstanem z postele ráno je to nepriemne ale počas dňa úplne normálne fungujem a cítim sa dobre

veve009
19. aug 2023

Tak to bude asi to čo som písala vyššie a takisto treba dávať pozor ako neskoro jedávate pred spaním. Posledné jedlo by malo byť 4 hodiny pred spaním.

zuzka0605
19. aug 2023

syndrom drazdiveho creva si pozri

lilizzachy
19. aug 2023

Ak to neprejde do pár dní, išla by som k lekárovi. Môže to byť viróza alebo čokoľvek iné.