icon

Pomohla vám rázová vlna na krčnú chrbticu?

barbora854
24. mar 2024

Dobrý večer rozmýšľam vyskúšať .vam pomohla?pri akých problémoch súvisiacich s krčnou chrbticou ?ja mám rýchlo tuhnúce svaly utlacene koreňové nervy ,vyskocenu platničku ,točenie a tlak do hlavy uši sánky ,hmlisté videnie

bmolko
25. mar 2024

Mne pomohla pri bolesti ramena. Dcéra chodievala, ked este vrcholovo plávala a mala tiež problémy s ramenami.

gemerka17
25. mar 2024

@barbora854 ja by som v pripade chrbtice zamerala na veľmi veľmi kvalitného fyzioterapeuta a teda chce to doma podstive cvičenie. Pravidelne uvoľňovanie pomocou mäkkých technik by si tiež mala využívať. Z elektroliečby je skôr vhodný magnet cez poisťovňu.

sonkamirka
27. máj 2025

@barbora854 ahoj, mam to iste...co ti pomohlo po case? ja sa trapim uz druhy rok, som po ozonoterapii a este horsie...cakam na konzultaciu s neurochirurgom

barbora854
autor
27. máj 2025
@sonkamirka

@barbora854 ahoj, mam to iste...co ti pomohlo po case? ja sa trapim uz druhy rok, som po ozonoterapii a este horsie...cakam na konzultaciu s neurochirurgom

@sonkamirka tak mne to vtedy ucho -zalahnute nepovolilo
To bolo to hlavne čo ma trápilo .pomohli mi až nejaké Ad ktoré sa píšu na neuropatiu a tie mi uľavili

sonkamirka
28. máj 2025
@barbora854

@sonkamirka tak mne to vtedy ucho -zalahnute nepovolilo
To bolo to hlavne čo ma trápilo .pomohli mi až nejaké Ad ktoré sa píšu na neuropatiu a tie mi uľavili

@barbora854 dakujem za odpoved🙂tie som brala hned,ako mi diagnostikovali na MR ku protruziu platnicky, bol to pregabalin...mala som pocit na zaciatku,ze zabera,po case vysadila a bolo mi rovnako...tera sa mam ovela horsie,asi skusim nasadit opat...ake konkretne ti predpisali? mas ich od neurologa?

barbora854
autor
31. máj 2025
@sonkamirka

@barbora854 dakujem za odpoved🙂tie som brala hned,ako mi diagnostikovali na MR ku protruziu platnicky, bol to pregabalin...mala som pocit na zaciatku,ze zabera,po case vysadila a bolo mi rovnako...tera sa mam ovela horsie,asi skusim nasadit opat...ake konkretne ti predpisali? mas ich od neurologa?

@sonkamirka áno od Neuro mala som kombináciu -gabagama,pragiola a amitriptylin alebo ako sa to píše 😂