icon

Recenzie na antidepresíva Elicea

mirka731
14. aug 2025

Dobrý deň vie mi niekto dať recenzie na Elicea antidepresíva ? Pomohli? Ďakujem krásne 😊

broncici
14. aug 2025

@mirka731 vobec nepomohli
brala som najvyssiu davku. vysadila som

anonym_751595
14. aug 2025

Nie, vydrzala som pri tom lieku 4 mesiace a bolo mi tak zle, ze som chcela zomriet. Absolutne nepomohol a liek som vysadila.

broncici
14. aug 2025
@anonym_751595

Nie, vydrzala som pri tom lieku 4 mesiace a bolo mi tak zle, ze som chcela zomriet. Absolutne nepomohol a liek som vysadila.

@anonym_751595 mne nic nerobil
slaby ja mam ocd

klotildabazarik
14. aug 2025

@mirka731 uplna sracka podobne ako tritico, nezabrali navyse vedlajsie ucinky ako zvracanie nikdy viac

broncici
14. aug 2025
@klotildabazarik

@mirka731 uplna sracka podobne ako tritico, nezabrali navyse vedlajsie ucinky ako zvracanie nikdy viac

@klotildabazarik a co si nasadil?

anonym_9ac733
14. aug 2025

Beriem tyzden na depresiu a ocd, zatial podla ocakavani nezabrali. Uvidim o niekolko tyzdnov, kedy by sa mal prejavit ucinok. Neziaduce ucinky nemam.

mirka731
autor
14. aug 2025
@anonym_9ac733

Beriem tyzden na depresiu a ocd, zatial podla ocakavani nezabrali. Uvidim o niekolko tyzdnov, kedy by sa mal prejavit ucinok. Neziaduce ucinky nemam.

@anonym_9ac733 dobrý večer a začali ste brat hneď celú ? Lebo ja mám rozdelene prvé dva dni štvrtku potom dva dni polku potom trištvrte a potom celú 😃

broncici
15. aug 2025
@anonym_9ac733

@anonym_9ac733 prepacte ale ani nezaberu.
su hrozne slabe. seroxat skuste

anonym_14494c
15. aug 2025

Mne zabrali, beriem na “doplnenie” serotoninu kvoli depresivny stavom. Beriem uz 8 mesiacov, prve pozitivne zmeny som citila uz po 2-3 tyzdnoch. Po cca 3 mesiacoch mi doktorka zvysila davku z 1 tbl na 1,5, lebo som sa prestala citit tak dobre a zatial je to fajn. Len netreba ich brat nalacno, lebo je z nich vtedy strasne zle od zaludka.

zitush
1. sep 2025

ja som elicea brala ale vysadili mi ich na koznom ci nahodou nie su pricinou mojej zihlavky a presla som na paroxetin (arketis) uz su tomu 3 roky ... ale chcem to zmenit a vratit sa k elicea ... ci niecomu podobnemu udrziavaciemu ... mne to stacilo .. na tetaniu, uzkosti, paniku a z toho vyvodiace depresie sa liecim cca 8 rokov a jedine co lutujem, ze som nesla za psychiatrickou hned, ale trapila som sa 3/4 roka bez liekov
a z arketisu som velmi pribrala

suge
1. sep 2025

Mne Elicea pomohla, pozitívne účinky som začala badať po cca mesiaci užívania. Nežiaduce účinky som mala minimálne.