icon

Reflexná terapia

bambi2
20. apr 2012

nenasla som tu ziadnu a temu a vcera som sa dostala k tomuto clanku... http://najmama.aktuality.sk/clanok/227150/po-tr... co si o tom myslite??
keby tu terapiu nerobila, myslite, ze by to do stvrtice nevyslo aj bez nej?? alebo to ozaj mohlo pomoct? mam chut to vyskusat 😀 ale musim si o tom viac nastudovat a napisat nejakej terapeuticke ci to ozaj pomoze aj tehu...
ja som kedysi poznala jedneho, ktory to robil a viem, ze par ludom pomohol z chorob von... 😲

dadula1985
8. máj 2012

@bambi2 veď aj to ma napadlo s tou pravosťou, lebo ceny sô dosť rozdielne.a myslíš, že z tej merkaba.eu sú pravé?

bambi2
autor
8. máj 2012

@dadula1985 ved to je to... ja tiez vaham, z ktorej stranky objednat. lebo chcem zo sk, u nas su velmi drahe... 😖

dadula1985
8. máj 2012

@bambi2 aj z tej sungit stránky som najprv pozeralsa na tie pyramídy, ale neviem či sú tam pravé teda.ako to zistíme?

bambi2
autor
8. máj 2012

@dadula1985 pockaj pozrem to

dadula1985
8. máj 2012

@bambi2 mám pocit, že by sme mali premenovať tému na "sila ličivých kameňov" 😀

dadula1985
8. máj 2012

@dadula1985 oprava liečivých... jáj píšem ako maďar... 😀

dadula1985
8. máj 2012

a ešte aj sama sebe posielam... 😀

bambi2
autor
8. máj 2012

@dadula1985 na tejto stranke je test, vraj prave pyramidy su vodive... http://zore.sk/shop/index.php?target=news&page=2

inak do vody sa moze dat aj drt. ja objednam aj tu... http://zore.sk/shop/vyrobky-zo-sungitu.html

bambi2
autor
8. máj 2012

@dadula1985 to je jedno... 😀 😀 😀 to aj to... 😀

bambi2
autor
8. máj 2012

@dadula1985 9cm som nasla.. no asi objednam tu... http://www.fler.cz/zbozi/pyramida-sungit-9x9-cm...

delideli
9. máj 2012

@dadula1985 : na tej stranke sungit.sk som kdesi citala,ze vraj s vedia zarucit aj nejakym certifikatom pravosti..otazka je ,ci je certifikat pravy 🙂 som zvedava aka bude peciatka az mi dojde ten sungit z ruska,ci naozaj ta karelia..potom by to prave byt mohlo,aj ked ani miesto povodu nevylucuje spekulanta..v dnesnej dobe clovek nikdy nevie.. 😖

dadula1985
9. máj 2012

@bambi2 vyzerá dobre... 🙂

dadula1985
9. máj 2012

@delideli no asi budeme doma poctivo skúšať prúdy.... ja mám ocina elektrikára, takže to bude hračka... 🙂

delideli
9. máj 2012

@dadula1985 : tak to je super,to sa mas 🙂 ja som si hnerd prve precitala,pod tym popisom,ze to netreba skusat doma,takze ja asi riskovat nebudem,nie som technicky typ a mm ten by bol iste za,ale elektrikar nie je,takze mu o tom radsej hovorit nebudem 🙂

delideli
9. máj 2012

ja mam zatial objednane toto : bornitovy kamienok (ten na fotke by mi mal aj prist) a naramok z mesacneho kamena (ten je na gumicke a kedze mam tenku ruku asi ho budem musiet skracovat,tym padom si tam urobim take konce ako pisu ,ze maju byt na energetickych..nasla som aj ovela krajsie,ale s kovomvymi sucastami a to neviem ci nevadi..)a chlapik so sungitom furt nepise.. 😠

delideli
9. máj 2012

a aby som nezabudla k tym kamienkom,prave som dnes v nejakom zenskom casopise v kadernictve citala,ze tieto polodrahokamy su vraj momentalne hrozne "in" 🙂 🙂

bambi2
autor
9. máj 2012

@delideli kedy ides zajtra?? ja idem na 10 hodinu, okolo tej 12 by som mala byt doma uz pocitam... dam potom vediet 😉

delideli
10. máj 2012

@bambi2 : ja o 9tej,tiez napisem ako bolo 🙂

bambi2
autor
10. máj 2012

@delideli super, som straaaaaaaaaaaaaaaaasne zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! 😉 🙂

bambi2
autor
10. máj 2012

@delideli @danula1985 tak ja uz som doma.. viete ako mi to dobre padlo???? nohy to citia... a ja tiez.
presla cele telo. vsetko ok az na tie body kde je maternica, vajecniky a vajickovody, tie boleli 🙄 tak sa tomu bude nabuduce viac venovat.. a vraj mozem od toho viace pocitit unavu a smäd... uz sa tam tesim, uz nech je piatok!!!!!!!!! a dnes budem okolo 14 volat koli vysledkom na endokrinologii, tak som zvedava. ale viem, ze bude vsetko v poriadku, citim to v kostiach 😉
a este som aj stretla niekoho koho nemusim vidiet.. jeden znamy z minulosti, esteze ma nespozna. 😀

lili_mia
10. máj 2012

tá terapia pomáha aj pri iných diagnózach?

bambi2
autor
10. máj 2012

nespoznal tam malo byt 😀

delideli
10. máj 2012

@bambi2 : ja som dosla az teraz..skocila som este s mm na obed..velky naval roznych informacii, idem si zapisat co mi terapeut poradil,inak to zabudnem..🙂 ja mam podla vysetrenia slabsi vajecnik v pravo (uz par mesiacov ma v nom obcas picha,na gynde ale nic nevideli..) a tiez oblicky, zaludok..a nieco je vidiet aj na maternici, ukazal mi kde co a ako masirovat, cez vikend behnem kupit knizku..doporucil mi aj zmenu stravy, nejake caje, obklady na brusko,odkyslenie..mala som z toho ale celkom dobry pocit, naozaj aj bolestivost sedela s tymi bodmi co popisoval..je toho vela co musim zmenit okrem stravy, najma myslenie..a v tych veciach sa tiez dost trafil,co mi vravel..
@lili_mia : mala by pomahat pri roznych diagnozach..podla toho ay organ je "oslabeny" tne reflexny bod sa potom masiruje.. http://www.patakyovi.cz/info-o-reflexni-terapii...

delideli
10. máj 2012

a tu je celkom dobra pomocka na samomasaz 🙂
http://www.patakyovi.cz/obr/velke/rz.jpg

bambi2
autor
10. máj 2012

@delideli tak ja som odkyslovala minuly rok pol roka, schudla som 11 kg za 4- 6 mesiacov.. teraz si na jedle tiez davam zalezat, nejem ziadne klobasky a sprostosti co som jedavala kedysi. takze s tym problem u mna nebude. cajov pijem tiez dost, teraz tu sungitovu vodu. ale si predstav, ti ludia co na stravu nedbaju, vypiju denne aj 2 l coly atd otehotnia jedna radost a aj donosia zdrave deti.. no nechapem...
ja s nicim problemy nemam, citim sa zdrava, nikdy nie som chora, ziadne zapaly, infekcie, proste nic a 2 potraty za sebou.. nechapem... aj ja mam dobry pocit z toho. ja idem raz do tyzdna k nej, na sk budem 2- 3x pokracovat, potom este 2x k nej teda ak dovtedy neotehotniem a potom skusime... 🙂
a co ti odporucil ake obklady na brucho?? mne tiez gyndos pozeral utz vajecniky aj maternicu a ze vsetko ok... ono sa to zda byt ok ale mozno nefunguju tak ako by mali a to nemozu ani vidiet, to mozme my zeny citit...
no mne sa to samej robit nechce. mozno obcas si to pomasirujem, no uvidime. a co ti este vravel?? pis!!!!! ja som zvedava na taketo veci... aj si sa pytala ci to moze byt prave koli tymto veciam, ze si potratila?? 😕

bambi2
autor
10. máj 2012

@lili_mia pomaha vraj na vsetko.. ona ti stlaci body a ak ta budu boliet tak to znamena, ze s tym organom nieco nie je ok. ona to postlaca a nejako to nakopne tie organy aby zacali lepsie fungovat... 🙂

delideli
10. máj 2012

@bambi2 : on nepatral po pricine..vravel,ze tym sa nemam trapit,robit si vycitky a tak podobne..treba sa sustredit na to co bude, urobit maximum, aby som bola v poriadku, vyladit to co nefunguje ako ma..ale stitku,ktoru podozrievala doktorka ,mam vraj v poriadku (aj ked medzitym som uz absolvovala cajikovo-obkladovu kuru na stitku podla doporucenia bylinkarky,takze sa mozno preto dala dokopy)..co sa tyka tych obklado vmam si nasusit listy z kvaky (nie na priamom slnku), zaliat a z toho robit tie obklady,pripadne sa tym daju robit aj vyplachy posvy..
ja to tiez nebudem robit sama,delegujem to na mm 🙂

bambi2
autor
10. máj 2012

@delideli a ake zabaly si si robila na stitku?? ja idem zachvilu volat, som zvedava... 😕 no ved to je jasne, ze nepatral po pricine ale moze to byt z toho ze su oslabene tie organy??

desszi
10. máj 2012

@bambi2 teraz som objavila tuto diskusiu, necitala som nic, len tvoj uvod a osobne poznam jednu pani, ktora sa venuje reflexnej terapii, chiropraktii a liecivym bylinkam a reflexkou + bylinkami pomohla mnohym bezdetnym parom 😉 takze urcite to funguje a stoji za pokus