icon

Reflexná terapia

bambi2
20. apr 2012

nenasla som tu ziadnu a temu a vcera som sa dostala k tomuto clanku... http://najmama.aktuality.sk/clanok/227150/po-tr... co si o tom myslite??
keby tu terapiu nerobila, myslite, ze by to do stvrtice nevyslo aj bez nej?? alebo to ozaj mohlo pomoct? mam chut to vyskusat 😀 ale musim si o tom viac nastudovat a napisat nejakej terapeuticke ci to ozaj pomoze aj tehu...
ja som kedysi poznala jedneho, ktory to robil a viem, ze par ludom pomohol z chorob von... 😲

bambi2
autor
10. máj 2012

@desszi tak to ma tesi taketo spravicky 😉 🙂

delideli
10. máj 2012

@bambi2 : k tomu sa mi jednoznacne nevyjadril, zdalo sa ,ze nechce riesit ,co bolo,ale hlavne (zrejme aj kvoli mojmu myslieniu) sa sustredit na to co je,co treba dat do poriadku,zmenit a tak..takze neviem ti povedat..
na tu stitku som robila teple zabaly z kelu -davaju sa na noc..ak by ti tam nieco nasli (co dufam,ze nie),napisem ti podrobnejsie..

bambi2
autor
10. máj 2012

@delideli ze az o 15tej mam zavolat.. na nervy!!! :-/

delideli
10. máj 2012

@bambi2 : ok, drzim palceky, nech su to iba dobre spravy 🙂

bambi2
autor
10. máj 2012

@delideli @danula1985 takze vysledky take ake som cakala!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 stitna zlaza je v poriadku a cukor tiez.. tak ze tam problem nie je.. stitna vylucena... 😵 😵 😵 v pondelok na gyndu, vysledky z hp, to som zvedava.. tie hormony by skor pripadali do uvahy ale podla mna to bude v poriadku tiez 😉

delideli
10. máj 2012

@bambi2 : super, to som rada..tak nech je aj ta gynda ok 🙂

bambi2
autor
10. máj 2012

@delideli no bude podla mna vsetko.. aj hematka bude ok... celkom iste. taketo vysledky ocakava vsade 😉 a nakoniec to bude urcite sprosta nahoda v nespravny cas...

dadula1985
10. máj 2012

@bambi2 super, že ti to dopadlo ok... nemala som upozornenia, lebo som dadula1985, nie danula 😀
tá reflexná vyzerá zaujímavo, kurňa, musím nájsť človeka, kt. to ovláda aj niekde u nás. ja som bohovsky zvedavá čo bude v sobotu u gyndoša, lebo mám bolesti podbruška a vaječníkov od 8 dc a stále sa to stupňuje a to som 18 dc... ide ma poraziť, je to hrozne nepríjemné, večer ani spať nemôžem... sere ma to už všetko, mne ak konečne niekto urobí HP, tak to bude asi hotová katastrofa...

bambi2
autor
10. máj 2012

@dadula1985 aha... no nechcelo sa mi listovat na predoslu stranu 😀 som myslela, ze je to tvoj nick... 😀

bambi2
autor
11. máj 2012

@dadula1985
@delideli nasla som dobru stranku o kamenoch ktore sa odporucaju pri tehotenstve... takze objednavam zase vo velkom 😀 😀 😀 a inak som sa rozhodla, ze ideme teraz na vec... este stihneme februar- vodnara tak to vyjde teraz celkom iste!!!!! 🙂

delideli
11. máj 2012

@bambi2 : vodnari su super, vzdy som na nich mala slabost 🙂
mozes mi poslat linku na tie kamienky? dakujem 🙂

bambi2
autor
11. máj 2012

@delideli je ale v nemcine.. ak rozumies tak si to precitaj... http://www.urbia.de/archiv/forum/th-1749949/Hei...
na vodnarov mam slabost aj ja.. a este na blizencov. teraz som presvedcena, ze to klapne!!!!! 🙂

delideli
11. máj 2012

@bambi2 : moja nemcina je sice biedna,ale urcite sa na to pozriem,ak by som nevedela z toho vobec vyjst,tak ti pisnem,len aby si mi poslal tipy na kamienky 🙂aj blizenci su fajn, ja dobre vychadzam aj s rybami 🙂 ale ten vodnarik by bol super 🙂

delideli
11. máj 2012

@bambi2 :tak som sa zapotila nad tou nemcinou a intuitivne 🙂 som objednala rubin-zoisitove koralky, z tych urobim sebe energ. naramok a manzelovi aspon privesok na kluce,lebo k noseniu naramku ho asi nedonutim 🙂 a potesila som sa,ze vyuzijem aj cervenu jaspisovu pyramidku,ktoru mam doma..
este uvazujem nad ametyst. druzou na nabijanie- co presne znamena ta druza-myslim- musia tam byt tie krystaliky,alebo moze byt vylestena?

bambi2
autor
11. máj 2012

@delideli ja som objednala ten chrysokol konecne, 2 male bornity, to budem davat do vody, tiez ten rubin zoisit naramok, marhulovy achat naramok a este rhodonit naramok.. budem chodit ovesana jak vanocny stromcek 😀 😀 😀 😀 rubin nemozem zohnat ten energeticky naramok. a iny je strasne drahy. tie druzy na nabijanie su strasne drahe.. tiez som nad takymi roznmyslala. ale to pocka... a inak som citala na nemeckom fore, vraj jedna co viac krat potratila, si zadovazila kamienky a hned na to otehotnela a donosila zdrave babo!!!! tak dufam, ze aj u nas to bude fungovat! 😉

delideli
11. máj 2012

@bambi2 : tak to si ma potesila,ze kamienky tak pekne funguju 🙂dufam,ze zafunguju aj u nas..ja uz stracam prehlad,ktory sa ako nabija..,doma som ich dala cistit do roztoku s morskou solou a to o com som si myslela ,ze je ametyst pustilo farbu,zrejme bol z vrchu prifarbeny,bohvie co to vobec je,nasi to doniesli z nejakej dovolenky..ale ostatne su dufam,ok, chryzokoly vycistene,nabite, ruzenin a jaspis takisto 🙂
este musim zisti co s tym krystalom akoho ocistit,ayb som si ho neznicila je to pocinovany privesok na krk, tak sa bojim ho namocit..

bambi2
autor
11. máj 2012

@delideli krystal nemusis cistit, daj ho na slnko na par hodin a on sa sam pekne vycisti a nabije na slnku... 🙂 no niektore kamene zvyknu farbit.. som o tom citala. ja sa uz tesim na tie nove... citrin a mokait potom odlozim... 😀

delideli
11. máj 2012

@bambi2 : ok, to som niekde citala a kedze som sa o tie co mam roky nestarala a tie nove bohvie cim presli,tak som ich chcela mat v plnej sile 🙂 hodim ich zajtra na slnko 🙂
a naco su citrin a mokait?

bambi2
autor
11. máj 2012

@delideli na ine veci... hodim ti neskor stranky... 😉

delideli
11. máj 2012

@bambi2 : ok,som zvedava 🙂

bambi2
autor
12. máj 2012

@delideli Citrín je vhodný kameň pre uvoľnenie a zpracovanie nahromadených citových blokov. Takisto pomáha zbaviť sa strachov a prekonať krivdy a utrpenie. Pomáha využiť intuíciu v každodennom živote. Citrín dodáva energiu, povzbudzuje k duchovným aktivitám, privádza človeka ku harmónii a dáva pocit zdravia a sviežosti. Jasno zlatožlté citríny posilňujú vnútorné svetlo a podporujú tvorivé vyjadrenie, kreativitu a myslenie. Citrín oživuje látkovú výmenu a pôsobí priaznivo pri zažívacích problémoch a lieči zápaly slepého čreva. Používa sa k prečisteniu črevého traktu a podporuje vylučovanie jedovatých látok. Takisto podporuje imunitný systém. Čistí pokožku a doporučuje sa k vyrovnaniu tvorby inzulínu a pri cukrovke. Používa sa i pri nadúvaní a žalúdočných kŕčoch. Taktiež fóbie a depresie sa dajú liečiť citrínom.

Jaspis Mookait prináša svojmu nositeľovi príjemný telesný pocit, pretože pôsobí zároveň uvoľňujúco, oživujúco a harmonicky. Svojho nositeľa robí zároveň "mäkkého", ale aj silného.
Mookait nám prináša pokoj, odpočinok, podporuje umenie relaxácie a dobíjanie nových síl. Vedie k nezištnosti, súcitu, skromnosti, k pochopeniu a trpezlivosti.
Zlepšuje organizačné schopnosti a sebaorganizáciu, uvoľňuje a dáva nám pocit úplnosti. Vnáša radosť do života, znižuje stres a vyjasňuje vyhliadky do budúcnosti.
Liečebné účinky: podporuje čistenie krvi, posilňuje slezinu, pečeň a imunitný systém, zmierňuje opuchy a zápaly.

delideli
12. máj 2012

@bambi2 : zacinam mat pomaly pocit,ze potrebujem vsetky 🙂

bambi2
autor
12. máj 2012

@delideli aj ja takisto.. najradsej by som kupila vsetky 😀 😀 😀 ale tieto zatial co mam a co som objednala stacia. akurat ten rubin chcem este... len rozmyslam ci kupit ten drahy alebo nie... momentalne sa mi prachy zidu na ine veci... ale raz si ho doprajem... 😉

bambi2
autor
14. máj 2012

@delideli prisli mi naramky, krasne su!!! takze cistim a nabijam a tesim sa!!!! teraz to klapneeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! 😉 😵 😵 😵

delideli
14. máj 2012

@bambi2 : super 🙂 ja sa uz tiez neviem dockat svojich..dufam,ze im to nebude trvat dlho..vcera som uz konecne objednala aj sungit,rus neodpisal,tak z tej slovenskej stranky,co som mala od teba 🙂

bambi2
autor
14. máj 2012

@delideli super, ja si davam potom do sungitovej vody aj kamienky... ta voda chuti uplne inak 😝 tu je este dobra stranka http://eshop.svetlokamenu.cz/kameny/pece-o-kame...

delideli
14. máj 2012

@bambi2 : ja som to kedysi skusala s jaspisovou pyramidkou a naozaj ked som po nejakom stati nechala napit aj inych ludi,tak im jaspisova chutila malinko viac nez bezna..

bambi2
autor
14. máj 2012

@delideli ja si do tej sungitovej davam par kamienkov a chuti inak ako ta sungitova.. a chuti mi viacej!!!! aj malej. bez problemov mi vypije vodu, predtym vodu moc pit nechcela. teraz vobec neprotestuje... 🙂 takze na tom nieco bude. este vyskusam urobit test ked pride niekto so psom. dam do misky vodu z vodovodu a tu sungitovu, ze ktoru si vyberie... 😀

delideli
14. máj 2012

@bambi2 : dobry napad, otestujem na nasich psikoch 🙂

dadula1985
15. máj 2012

@bambi2 tak aj ja čakám na pyramídku a ten pokus so psom je super.určite vyskúšam... dnes mi prišli bylinkové tinktúry- topoľ čierny, jelša lepkavá, ríbezľa čierna-ostružina malinová, dub lesný, jarabina vtáčia, eleuterokok- toto mi namiešala homeopatička, tak som zvedavá čo to bude za "grcka" 🙂
@delideli