Reflexný neurogénny močový mechúr, retencia moču a liečba
Ahojte ma niekto takúto diagnózu problém s týmto ? Plus ja mám aj retenciu moču nepomáha mi cievkovanie pretože ma stále nutka 24/7 nedá sa to vydržať … je tu niekto kto ma taký problém ak áno kde ste boli ako sa to dá liečiť ?
Ďakujem
@sesy9 ja som uzivala spasmed 6 mesiacov. Vysledok 0. Presla som na uroril a zo spodu cicatridinu alebo ialunu. Po 3 mesiacoch bolo neporovnatelne xlepsenie.
@anonym_301969 ja som mala spasmed jeden deň a už nie lebo mňa práveže ešte viac zablkokoval . A čo myslite tým uoril cicatridinu a ialunu to sú nejaké lieky abo čo ?
Mne zatiaľ všetko čo dali ma blokovalo lenže ja som mala aj zlomenú krízovú kosť keď som mala mala tak neviem či to nemôže byt spojené nejak stym už ma chcú dať na psychiatriu lebo to zle znášam si myslia že som na hlavu abo čo , lebo to sú hrozne bolesti nič nepomáha a 24/7 mám strasne nutkanie na mocenie tak akoze už neviem jak ďalej … a vraj tá psychyatria v Martine myslím pre dospelých je celkovo vraj dobrá dve známe mi to už povedali a tak dúfam že by som sa tam skôr teda dostala aj na tu urológiu co maju lebo tak sa nedá fungovať

@sesy9 ja som uzivala spasmed 6 mesiacov. Vysledok 0. Presla som na uroril a zo spodu cicatridinu alebo ialunu. Po 3 mesiacoch bolo neporovnatelne xlepsenie.