icon

Reflux bez pálenia záhy

4. sep 2023

Máte tu niekto alebo stretli ste sa s takým refluxom že nepali vás záha ale vám býva na zvracanie, tlak zo žalúdka až v chrbtici cítiť, pri vygrgnuti sa vracia jedlo spat, pocit plnosti , nemožno pribrať … ???

Strana
z2
aurinia
6. sep 2023

@ivkav5 skúste len dusenú zeleninu aspoň tyzden...Nic iné okrem toho ...a neosolenu....do tyždna by mala prísť úľava...+ráno nolpaza 40mg .....

ivkav5
6. sep 2023

@aurinia ale ja som zistila, že som ešte aj tehotná…môžem aj v takomto prípade obmedziť stravu? Tráviace problémy ale s tehotenstcom nesúvisia, mám ich už dávno pred🙈

kvetinka75
6. sep 2023

Nemas aj intoleranciu na lepok a laktozu?

autor
6. sep 2023

@kvetinka75 ja som bezlepkova už dlhšie a aj bezlaktozova

autor
6. sep 2023

@aurinia ranajky obed večera dusená zelenina či ?

autor
6. sep 2023

A nemávate chuť na sladké ? Čo sa môže pri refluxe? Lebo ja kojím a mám často chuť na sladké , dávam si piskoty z džemom ale zle mi je asi po všetkom

autor
6. sep 2023

Bezlepkove piskoty

ivkav5
6. sep 2023

Práveže mávam, potom si dám a potom mi je zle a znášam nasledky🙈 ako aj teraz🤣

autor
6. sep 2023

@ivkav5 a čo take si dáš ? 🫣.
To nic sladké sa netoleruje pri refluxe či ako?

ivkav5
6. sep 2023

Dnes som mala 1 tyčinku merci a tie bolesti potom neprajem🙈 a teraz som si dala keksíky dobré časy, také tie špaldové “zdravšie”, no tiež katastrofaa, hneď ťažoba a grgam ako keby takú kyselinu 🙈 no hruza fakt…inak autorka daj sa do skupín na fb ako je Andrej Medved, bylinkáreň-zdravie-poraďme si, bylinková škola matky zeme alebo Eniris a keď uvidíš denne tisíce príspevkov o tom, ako je každemu teraz zle od žaludka, tak odpadneš😅 nie sme v tom same 🙈

aurinia
7. sep 2023

Ak más zhoršený stav, nic netravi....pomôže len dusená strava ...keď más chuť na sladké uvar si nakrájane jablka, do vody daj trocha cukru ...zjedz bez supy vychladnuté. ..prvý tyzden len na vode....napr varené zemiaky a rybu na vode na kmíne ...na obed....ak nestíhas, máj vždy mrazenú zeleninu v mrazáku, to más hneď uvarené ....tyzden to tak vydrz, uvidis ze sa ti polepsi ...na raňajky skús zeleninové smoothie....

ivkav5
23. sep 2023

Ahoj autorka, ako si dopadla s tými žaludočnými ťažkosťami? Zlepšilo sa to nejako?

maryetta
23. sep 2023

Moj muz ma reflux. A nikdy sa nestazoval na palenie zahy.

ivkav5
23. sep 2023

@maryetta a aké má prosim ťa príznaky?

rebcav
29. jún 2024

@falbala132 dobrý deň, prosím Vás ako vyzeralo zadrhavanie v noci? Naša dcérka to tiež má a skoro v ten istý čas. Dávame je na lačno Helicid, má 9 rokov. ďakujem

falbala132
29. jún 2024

@rebcav tak ze som sa v noci zobudila na to, ze ma zrazu nieco zasteklilo v krku a strasne som zacala kaslat.
Ale teda uz je to dlhsia doba co som to pisala a uz som po dlhom trapeni prisla na to co mi to sposobuje - mam intoleranciu lepku. Nie celiakiu, ale senzitivitu.

rebcav
29. jún 2024

@falbala132 ďakujem krásne .)

jan123m
14. júl 2024

@ivkav5 Tak že pocit na zvracanie aj z vody = reflux?

julca1112
13. okt 2024

na reflux a problemy s travenim je najlepsia čaga je to zazrak pre cele telo. Dcera mala problemy z refluxom po ATB predpisali nam zase likey na znizenie kyseliny co nam nic neriesi prave ze odvapnuje . Caga upravuje mikrobion,nastoluje rovnovahu v zaludku a este k tomu obsahuje betaglukany- prebiotikum a 200 aktivnych zloziek, enzimy, mineraly a posiluje imunitu obnovuje pecen, na cukrovku atd . nastudujte si info o čage ja objednavam odtialto je to v lipozon. forme co ma 50x vacsiu vstrebatelnos t https://www.zdravysvet.sk/p/befungin-caga-konce...

Strana
z2