icon

Rhinoplastika v Banskej Bystrici u MUDr. Mariána Kováča

siska2027
10. sep 2015

Ahojte zienky,
som objednana na operaciu u Mudr. Kovaca v BB a mam obavy ohladom operacie. Nejde len o esteticku operaciu, ale aj zdravotnu, zle sa mi dycha a moj nos ani nevyzera 2x dobre. A chcem sa uistit, ze som si vybrala dobre, kedze to nie je sranda zasah na tvari. Boli ste niektora u neho na operacii? Boli ste spokojne? Velmi mi tym pomozete. Mna caka sekanie vnutra brusenie hrbolceka lamanie nosa uprava spicky a uprava spodnej casti nosu krasne mi to vysvetlil len sa bojim 🙂 dakujem za kazdy koment.

lindsey
31. jan 2019

@kamory máš foto pred a po?
To je hrozne.... Mala by byť aj nejaká reklamácia na tie plastiky... Véd to stojí kopu peňazí a v prvom rade zdravie a výsledok ešte horší 😮
Až do Istanbulu sa chystáš?

whitebubble
31. jan 2019

@kamory vela stastia ✊

kamory
31. jan 2019

@lindsey ano, o 3 tyzdne mam termin operacie v Istanbule a cena sa pohybuje v tisicoch eur. Prosim Boha, aby ma dali dokopy. Zdravotne aj esteticky (a tym padom aj psychicky)

kamory
31. jan 2019

@whitebubble dakujem velmi pekne

jana157
2. feb 2019

Ahojte baby, je tu nejaká, ktorá bola u Dr. Kováča na opravnej plastike? Po tom, čo už predtým mala za sebou jednu či viac nevydarených operácií u niekoho iného? Ak áno, prosím, keby ste reagovali alebo mi napísali správu. Chcela by som si vymeniť skúsenosti, prípadne fotky, nakoľko ja som už objednaná uňho na opravnú neskôr v tomto roku, len nie som si istá, či robím dobre. Chcela by som vedieť, či niekomu pekne opravil nejaký naozaj dokafraný nos po inom. Ďakujem vopred

zoevs
22. máj 2019

@siska2027 ahoj prosim ta vies mi poslat fotky a podrobnosti? Dakujem chystam sa tiez a velmi sa bojim

zoevs
6. jún 2019

@miriam1993 ahoj prosim ta vedela by si mi poslat fotky prosim ta tvojho nosa? Tak isto sa chystam na operaciu ale bojim sa, ze ako to dopadne. Dakujem

sisa175
3. nov 2019

@siska2027 dobrý deň, prosím Vás mohli by ste mi poslať foto? Aj ja zvažujem operáciu u MUDr. Kováča. Dakujem

13matka17
20. nov 2019

Ahojte baby 🙂 prave idem od dr Kovaca, spravil na mna dobry dojem. Operacia bude 5.12. Kompet budu lamat, presuvat do prava, upravovat prepazku, skracovat spicku. Prosim co od toho cakat? Za kolko dni som schopna ist do prace.. Robim v kancelarii s pc. Prosim mate foto pred a po a ste ochotne poslat? Dakujeeem

labea
Autor odpoveď zmazal
13matka17
26. jan 2020

@siska2027 presne to iste robil mne 🙂

11sonka
30. jan 2020

Ahojte 🙂 chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o Vaše premeny u Mudr. Kováča. Určite viete ake je ťažké sa rozhodnúť pre správneho chirurga a ja sa už rozhodujem asi 2 roky, preštudovala som asi všetky recenzie, no na Mudr. Kováča som nenašla myslím ani jednu zlu recenziu. Preto som sa rozhodla že pôjdem k nemu, no fotky od Vás by mi veľmi pomohli a potvrdili, že som sa rozhodla správne. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

labea
30. jan 2020

@11sonka Ak smiem, pripojím sa aj ja.. Tiež by ma veľmi zaujímali premeny, nevidela som ani jednu 🙏🏼🙏🏼....A k tým recenziám, tiež nachádzam samé pozitívne, no našla som aj negatívne v zmysle, že nebol nos v požadovanom tvare resp. bol väčší ako si pacientka želala, no z funkčného hľadiska som negatívnu recenziu nenašla.

petravanc
2. okt 2020

Ahojte.
Chcela by som sa poradiť kam na rhinoplastiku. Ci už V BA alebo aj iné mesto.
Poprosila by som vaše skúsenosti a aj fotky pred a po ak by sa dalo.
Rozmýšľam nad pánom Dr. Kováčom z BB..
Neviem sa rozhodnúť.
Za každé info ďakujem 😊

petravanc
2. okt 2020

Ahojte.
Chcela by som sa poradiť kam na rhinoplastiku. Ci už V BA alebo aj iné mesto.
Poprosila by som vaše skúsenosti a aj fotky pred a po ak by sa dalo.
Rozmýšľam nad pánom Dr. Kováčom z BB..
Neviem sa rozhodnúť.
Za každé info ďakujem 😊

petravanc
2. okt 2020

@miriam1993 ahoj prosím vieš mi poslať fotky pred a po operácii? Vďaka. A môžem sa spýtať koľko si nebola schopná pracovať. Ďakujem moc

petravanc
8. okt 2020

Baby viete mi dat číslo na pána doktora Kováča. Ďakujem

macko777
18. okt 2020

Dobry den. Baby viete mi niektora poslat foto pred a po a napisat cenu za operaciu. Velmi by ste mi pomohli. Dakujem 🙏

hejyou
23. okt 2020

Ako ste dopadli u kovaca??? Diik

hejyou
23. okt 2020

@macko777 u kovaca 1400 nos

paug
Autor odpoveď zmazal
13matka17
22. dec 2020

@paug pred a po 1. Operácií, už ale mám za sebou 2 hú lebo nos stále sa tocí do ľava a stale to nie je ono. Kludne napis ss 🙂

paug
22. dec 2020

správa🙂 @13matka17

hejyou
28. dec 2020

@hejyou paradne som spokojna....oplatilo sa aj za 1400e ;)

biankamaria22
9. feb 2021

@siska2027 ahojte kocky zvažujem operáciu mäkkých časti nosa u Dr Kováča. Viete mi poradiť (nie som z BB) ako sa ku nemu dostať - objednať ? Či ma súkromnú kliniku alebo operuje v nemocnici ? Všade som na neho našla výborne recenzie ale tieto informácie kde je som nenašla. Ďakujem vopred 🙂))

jankaa291
11. feb 2021

@biankamaria22 ahoj, dr. Kováč pracuje na ORL klinike v BB, nájdeš ho na ich stránke, na konzultáciu sa dá objednať online.

biankamaria22
11. feb 2021

@jankaa291 ďakujem 🍀💞

jankaa291
11. feb 2021

Ahojte, k dr. Kováčovi som objednaná na plastiku nosa na 1.marca, musí to byť v celkovej anestézii, lebo mi musí sekať kosť, ja sa ale popravde tej anestézii hrozne bojím, pretože mám malé dieťatko a neviem si predstaviť, že by sa to nejako zvrtlo. Nemáte niekto skúsenosť s plastikou v lokálnej anestézii, pri ktorej Vám aj sekali kosť?

biankamaria22
11. feb 2021

@jankaa291 ahojki. Dr.Ježovitova robí kompletnú rhinoplastiku nosa v lokálnej anestéze v Pezinku. Veľa recenzií nájdeš na Estheticone.
Ja som u nej bola v 03/2019 na augumentacii prsníkov v celkovej anestéze a niet sa čoho bat. Anestéziológ vie čo robí, postúpime predoperacne vyšetrenia na základe ktorých vyrataju vhodnú a bezpečnú dávku anestézy.
Ja momentálne zvažujem Kováča na plastiku nosa ale len mäkkých časti a z toho dôvodu by som volila LA (lokalku) no keby bolo potrebné sekať kosť určite by som šla skôr do CA (celkovej) už len z hľadiska svojho komfortu aby som to nepočula ako štekajú atd a asi aj pre chirurga je to jednoduchšia práca alo keď ma na stole vystresovaného pacienta pri vedomí... 🙂

veronika88888
4. mar 2021

Ahojte, chystam sa na konzultáciu k pánovi Kovačovi. Veľmi sa vojim narkozy a ani nie tak bolesti po ale hlavne toho ako budem dýchať (uz teraz ked mam zapchaty nos a nedam si kvapky som hotová). Aké máte prosim skusenosti? Nikde som nenašla ani fotky pred a po, veľmi by ste mi pomohli keby mi nejaké pošlete 😊dakujem krasne