Riešenie anorexie u mladej matky: Hľadám rady
Dobrý večer mam taky problém mám 21 rokov mam 1 ročne dieta a dostala som pred rokom anorexia trpím ňou už dosť dlho a veľmi ma to ničí mam 150cm a 40kg moja váha bola vždy 53kg chodím aj k psychológovi a , aj k psychiatrovi ale dávajú mi oblovaky ktoré ja nechcem brat strašne mi vadí keď ma stretnu známy že som veľmi chudá ľudia na okolo si zo mňa robia srandu neviem pribrat neviem čo mám robiť už som vyskúšala asy všetke vitamíny lieky na chuť do jedla no nič nezaberá som dosť vo veľkom strese
....nieje tu niekto taky kto by mi poradil ako ďalej .... ďakujem
@elye11 ahoj, začni od počiatku ,a to zistí, čo ti spôsobuje taký veľký stres a skús vyriešiť, ako ho nemať.
Lieky od psychiatra nie sú oblbovaky,slúži to ako podpora pri liečbe.nemusis to jesť celý život, keď sa daš dohromady.
Stresom si pridružiš iné choroby.si mladé dievča.zivot máš len jeden.zabojuj za seba, za svoje dieťa.
Držím ti palce,veľmi
@pe_mi ďakujem veľmi pekne do trz mi len dávali bežné tie lieky neurol atď... ktoré ma síce upokojili ale uspavali čiže papať som ani nestíhala už pol roka sú vysadené vsetke skúšam všeličo nič nezaberá mam pocit na zrútenie ale aj sa vrátil strach späť že sa zadusim v jedle moja hlava si to zas namišlava
Máš mentálnu anorexiu? Či aku? Keď píšeš, že chceš pribrať a nejde to, potom o psychiatrických liekoch a nakoniec o strachu, že sa jedlom zadusíš? Nejako som sa v tom stratila

Mne toto znie ako problém niekde inde v tele, nie v hlave, keď sa aj snažíš pribrať, ale nejde to… riešila si to aj s inými doktormi? Všeobecný, gastro, endokrinologia…. Čo bežne jedávaš? Skús napísať napríklad čo si mala dnes