icon

Riešenie chronických ťažkostí

5. aug 2025

Ahojte.

Čo by ste odporučili na chronické ťažkosti? Mám už asi pól roka palenie po močení, rezanie, je to nepríjemne no nic strašne ono to do minuty-dvoch prejde, obcas má pichne, obcas aj v konečníku. Už som mala strašne veľa tabletiek, ktoré evidentne nepomohli. Nemám ureaplazmu ani partner, ( on už tiež absolvoval vyšetrenia a všetko je ok) u gynekologičky je všetko ok. Moc je ok taktiež aj výter z konečníka. Trubicu zuzenu nemám. Brala som aj vaginálne capiky. Pohadzujú si má doktori, každý predpisuje niečo ine a nic nepomaha.

Čo by ste mi prosim poradili?
Ďakujem

anonym_b01ec8
5. aug 2025

Skús výplachy mechúra kyselinou hyalurónovou na urológii.

vorkola
5. aug 2025
@anonym_b01ec8

Skús výplachy mechúra kyselinou hyalurónovou na urológii.

@anonym_b01ec8 Ja som mala to iste, roky rokuce,az som chytala az zachvaty mocovych ciest.kvapky mocu a bolesti ukrutne.az na sone mi ukazalo ze mam polyp na maternici ,.Ked mi ho operacne odstranili, ( robili cez vaginu spodkom nemuselo sa brucho rezat ) asi za 3 mesiace palenie ,rezanie preslo..Treba vysetrit cele vnutorne podbrusko, aj cele brucho,.. Nieco ti vo vnutri vyvolava

veselo_neveselo
5. aug 2025

@anonym_autor panvove dno mas v poriadku? Skus najst fyzioterapeuta na panvove dno, panvu, bedra, ci nemoze s tym byt problem, posilnit/uvolnit podla toho co treba. Ja by som toto skusila.

autor
5. aug 2025

Skúsim, dakujem za rady 😇