Riešenie chronických ťažkostí
Ahojte.
Čo by ste odporučili na chronické ťažkosti? Mám už asi pól roka palenie po močení, rezanie, je to nepríjemne no nic strašne ono to do minuty-dvoch prejde, obcas má pichne, obcas aj v konečníku. Už som mala strašne veľa tabletiek, ktoré evidentne nepomohli. Nemám ureaplazmu ani partner, ( on už tiež absolvoval vyšetrenia a všetko je ok) u gynekologičky je všetko ok. Moc je ok taktiež aj výter z konečníka. Trubicu zuzenu nemám. Brala som aj vaginálne capiky. Pohadzujú si má doktori, každý predpisuje niečo ine a nic nepomaha.
Čo by ste mi prosim poradili?
Ďakujem
Skús výplachy mechúra kyselinou hyalurónovou na urológii.
@anonym_b01ec8 Ja som mala to iste, roky rokuce,az som chytala az zachvaty mocovych ciest.kvapky mocu a bolesti ukrutne.az na sone mi ukazalo ze mam polyp na maternici ,.Ked mi ho operacne odstranili, ( robili cez vaginu spodkom nemuselo sa brucho rezat ) asi za 3 mesiace palenie ,rezanie preslo..Treba vysetrit cele vnutorne podbrusko, aj cele brucho,.. Nieco ti vo vnutri vyvolava
@anonym_autor panvove dno mas v poriadku? Skus najst fyzioterapeuta na panvove dno, panvu, bedra, ci nemoze s tym byt problem, posilnit/uvolnit podla toho co treba. Ja by som toto skusila.
Skúsim, dakujem za rady 😇

Skús výplachy mechúra kyselinou hyalurónovou na urológii.